-
PROHARDVER!
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
xyvalaki
aktív tag
válasz
Anonymus23 #44497 üzenetére
Csak felfele ugrik. Olyan 1000-ből ki tudtam maxolni másfél szettet. Legalábbis a PTS-en.
-
TommyS_27
senior tag
válasz
Anonymus23 #44497 üzenetére
Csak felfelé megy és addig amig minden stat maxos nem lesz. Egyszerre több statot fog pörgetni randomra. Ami már maxos azt nem piszkálja.
-
TommyS_27
senior tag
válasz
Anonymus23 #44495 üzenetére
Helyesbitek, addig van értelme farmolni amig ki nem esik egy közepes.
De egy jó tanács: amit tudtok most próbáljátok meg maxosra húzni pénzért mert a divtech hamar elfogy sajnos. Főleg ha több fegyvert meg több szettet is meg akartok csinálni.(attól függ mekkorát fog ugrani 1-1 érték optimalizáláskor)
-
Anonymus23
veterán
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #44492 üzenetére
DA: [link]
50 Divtech/250.000. credit per forgatás volt a PTS-en a tarifa.
-
TommyS_27
senior tag
válasz
Anonymus23 #44492 üzenetére
Minden értéket igy a páncét is.ezért is hagytam meg a kaki páncélos classi cucokat is.
-
TommyS_27
senior tag
válasz
Anonymus23 #44487 üzenetére
Én ezeket vettem meg:
Az Mp5 nem rossz.
Az L86 nagyon jó lesz majd pve-re pancelrombolás + elit sebzes.
Az M44 pedig szintén jó lehet mobozni is meg pvp-re is.
Igen az alapsebzések rosszak de 1.8-ra gondolva jók lesznek.Ja igen az a hatizsák is jó amit Jam írt. Egyet meghagytam staminasnak egyet elektrossá és firearmsoossá alakitottam.
-
-=Jam=-
őstag
válasz
Szerintem a Madison-os Specialized backpack elég jó darab, ha valakinek még nincs használható. Magas armor, magas health, magas ammo capacity a staminát meg arra pörgeted, amire akarod.
-
arnikusz
veterán
válasz
Szerintem semmi.
-
Anonymus23
veterán
Van valami értelmes a heti vendor kínálatában?
-
Anonymus23
veterán
válasz
Viasz Hun #44483 üzenetére
Nem romlik el a fegyver, a DPS vagy sebzés csak akkor változik, ha:
* Másik szetitemet raktál fel a korábban viseltekhez képest (mellény, maszk, térdvédő stb) mert ezek az értékeik és tulajdonságaiknál fogva mind hatással vannak a sebzés értékekre
* Más módosítót raktál fel a fegyverre
* Közben valamilyen sebzésre hatással lévő képzettséget használtál, ami miatt mást mutatottMeg még biztos van 1-2 dolog, de ezek a fő jellemzők.
-
Viasz Hun
újonc
Szervusztok!
Kis segítségeteket kérném. Elég új vagyok a játékban, 30/31 es szinten járok. Szedegetem a cuccokat, csinálgatom amit lehet, de valami nem stimmel.
Feltűnt korábban is, hogy mintha csökkennének a fegyvereim értékei. (elsősorban a sebzésre gondolok) Tegnap estére már teljesen biztossá vált a dolog, mert 1 korbban 140 k feletti sebzéssel bíró csipámat megpakoltam cuccokkal hogy ütősebb legyen, 1 órán belül már csak 119, majd még 2 óra játék után 101 k volt a sebzése.
Párhuzamosan a gépkarabélyom sebzése is 24,4 k-ról 20 alá esett.
Adódik a kérdés: károsodik a fegyver? Lehet valahol javítgatni/karbantartani, vagy mi a teendő vele?
Segítsetek kérlek, mert már nagyon kezdtem rákattanni a játékra, de ez most nagyon elvette a kedvemet.Segítségeteket előre is köszönöm.
-
arnikusz
veterán
Tehát sárga zsákban van, jelzi az ismerősnek stb. rácsatlakozik és DZ-ben lelöveti magát egy moobbal majd a csatlakozott Játékostárs felveszi és végül kimenti anélkül, hogy csalók elcsalnák.
Hetfűn így adtam oda egy zsákot.
Egyébként meg nagy respect a felajánlónak, eme tevékenység később amikor már sokféle CF lesz nagyobb teret fog majd nyerni szerintem.
-
VTom
veterán
válasz
Nightfall75 #44476 üzenetére
Csak annak tudod átadni, akivel egy csapatban voltál, mikor kiesett.
-
Nightfall75
tag
Ha valakinek még nincs és szeretne egy CF Striker holstert, jelezze privátban szerda este 8-ig, a DZ-ben át tudom passzolni. Első jelentkező viszi.
-
törölt tag
Razor belerángatott.
Emlékszem amikor először találkoztunk veled dz-ben. Razor-al voltál mi ha jól emlékszem Tommy, Dedi, Bombi vagy Dani és én jöttünk pont szembe. Razor mondta á ezek a barátaim nem fognak lőni ne izgulj. Tommy belepötyögött Razorba Dedi meg lerakta a golyót.10 percet röhögtünk.
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #44466 üzenetére
Ez nem ér, le vagyok maradva 16 ezer öléssel.
Szép az AC Origins ahogy látom öcsémet mikor játszik vele, maradjon nyugodtan a Krokogyilokkal. -
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #44459 üzenetére
Most 4 db van, csaló kill mind a 4 jó csapatban.
Majd ha leszünk 4-en akkor bemegyek LS-re addig is van mivel eltölteni a Division játékidőt. -
Anonymus23
veterán
válasz
arnikusz #44457 üzenetére
Azért készülj fel a szivatópályára, mert ott nem a HH a meta
Én végigtoltam, volt olyan kör, ahol 8 killem volt vele, de volt olyan is, ahol csak 1 volt vele
Nagyban függ az ellentől, meg, hogy mennyire neked adja be a killt, mert sokszor elkelt a segítség, hogy nem csak én lőttem az adott egyént.Ha gyorsan meg akarod csinálni, akkor ismerőst megkérsz, hogy lelőhesd DZben, és lefutod a manhuntot (ha tudod)
-
arnikusz
veterán
Van egy PVP achi nevezetesen 20 kill Hungry Hoggal.
Még vasárnap homályosítottak fel Játékostársaim, hogy Last Stand játékmódban is adja.
Köszönet érte ezt nem tudtam, majd hétvégén abszorválom.Hírek tekintetében a nagy semmi, nincs érdemleges info.
-
arnikusz
veterán
Elővettem az MP7-et a stashból és DZ-farmra nagyon jó közelharcban, tegnap 19.30-20.30 között DZ9 supply, fertőzés és landmark takarítás 4 db CF, Barrett és Shortbow.
Ahogy Head írja az egyik CF-et oda is tudtam adni, de az az LMB Sniper Lady csak nem akart leszedni kellett egy gránátot is dobni magamra.
Most a héten az alábbi szettet használom:
-
5150head
senior tag
válasz
Lifer092 #44446 üzenetére
Ilyen bugokból nekem egy egész kis gyűjteményem van
Vannak köztük gyöngyszemek. Mondjuk ez is egy igen szép példány. Ha érdekel titeket feltolom
VTom: mi ma is nyomtuk az LS-t. Ha nem dob be játékba akkor érdemes olyankor kilépni az LS-ből és vissza. De ott is akadnak olyanok akik God módban nyomják...
Lifer092: Nah pont ma meg is lett arnikusz segedelmével
Kicsit mégiscsak el kell engedni a dolgokat -
-
törölt tag
Ránéztem egy kimentésre egyedül. 1v5
[link]
-
Lifer092
senior tag
válasz
5150head #44440 üzenetére
Ne engedd el, nekem majd 3,5 hónap után esett CF végső maszkom, ez az egy hiányzott, a párom jóvoltából.
Másnap pedig nekem dobott egy szintén hiányzó CF csapásmérő maszkot. Szóval, a remény nincs veszve, bár az tény hogy elég kicsi az esélye sajnos....
De az is igaz, hogy ha bejönnek az új CF szettek, akkor már még kisebb lesz az esélye hogy a "régiekből" egyáltalán dobjon bármit is, ráadásul használhatót.
-
5150head
senior tag
válasz
Krissz1983 #44439 üzenetére
Pont ez a zsák hiányzik nekem
Sose dobta...
Így vagyok a Reclaimer skinekkel is: 4 hiányzik még, de csak abból, az összes többi megvan már. Az elmúlt kb 10 skin ládában duplikált cuccok voltak, nem dobott újat.
Nincs szerencsém a Reclaimerrel...
Igazából el is engedtem már -
törölt tag
válasz
Anonymus23 #44437 üzenetére
Bf4-ben rZr csapattag most AMD csapattal indult nem tudom rZr nem nevezhetett vagy nem volt kedvük hozzá fogalmam sincs. Division-ban szoktunk vele játszani nagyon jó játékos.
-
törölt tag
W4zZzO BF4 4. Magyar Kupán játszik aki gondolja most tudja nézni.[link]
-
용 Bob
senior tag
Szaisztok,
Ilyen teljesítménymódosítót lehet még valahol szerezni?
Vendor reset listában és a terminál boltokban kerestem, de semmi...
-
alibiman
aktív tag
Tegnap összevissza farmolgattam a Dvisionban, pár bosst, pár HVT-t, meg célpontgyűjtős küldetést csináltam.Kaptam három exot, egyet az egyik bosstól, egyet bónuszként, egyre meg már nem emléxem hol, valamint három CF cuccot. Az exok kuka, a CFek talán még jók lehetnek. A kérdésedre válaszolva, igazából nagy szabályszerűséget nem lehet felfedezni, hogy mikor, hol kapsz CF-et. Menni kell, aztán esik valahogy.
Elmentem a DZ-be is kis terepszemlére, meg kitapasztalni a helyi bossokat. Jó párat lemészároltam, semmi értelmeset nem dobtak.Pedig tegnap többet toltam a DZben, mint kint.
A DZs farmolással kapcsolatban volt pár (nekem új) élményem. Volt valami lezárt dobozom, gondoltam kimentem. Pont volt egy kimentés, jó időzítéssel odaszaladtam, hogy az utolsó pár mpben felakasztom, Nyüzsögtek ott páran, gondolom, akik hívták. Kivártam az utolsó pár másodpercet, odaszaladtam felakasztottam. Na ezek meg berugóztak, és lenyomtak egy pillanat alatt. De már nem tudták a cuccomat elvenni. Estemben még láttam, hogy az egyik csákó valami _rus volt.
A másik, sétálgatok a DZben, az egyik nagyobb kereszteződésben egy csomóan kavartak valamit, mikor közelebb érek, akkor látom, CCCP_izék voltak, pillanat alatt berugóztak, elégtem. Biztosan boldogok lettek, egészségükre!
Nekem van egy olyan érzésem, hogy ezeknek orosz srácoknak valami orbitális frusztrációjuk lehet. Az, meg aki CCCP-s nevet választ, nem is tudja, miről beszél. Most nem játszhatna, ha a CCCP még létezne, de ez lenne a legkisebb baja az idiótának.
-
Nightfall75
tag
HVT boss-ok soha nem fognak CF-et dobni, csak exoticot, de azok közül is csak a szarokat (Eir, Hildur páros). A 15 LZ bosst érdemes farmolni, mert ott mindegyiknél 3% az esély CF itemre. LZ-ben jelenleg ez az egyetlen lehetőség CF farmra, illetve még a FP cache nyitásakor van 1% esély Classified-ra.
-
용 Bob
senior tag
CF motyót milyen gyakran adnak a HVT főnökök? Érdemes egyáltalán időt pazarolni rá? Legyilkoltam már egy pár 35 célpont infós boss-t, de csak törni való kacatokat adnak
-
bozont
veterán
válasz
Dogfighter #44420 üzenetére
Akkor az előző Creators elég gyatra volt, mert Anniversary-ról frissítve Fall Creatorsan nem nagyon lett változás. Ugyanúgy fut mint előtte. Mondjuk azért a dupla akkora fps az elég soknak tűnik egy sima win frissítéstől. Lehet valami beállítás probléma volt, ami a frissítésnél visszaállt alapbeállításra (nekem is kérdés nélkül alapra állított sok opciót
).
-
válasz
Dogfighter #44420 üzenetére
Az őszi frissítésről beszélsz vagy a keddi patchről? Az őszi és a tavaszi között valóban pozitív a különbség.
-
Dogfighter
csendes újonc
Feltettem a legújabb windos10 javítást. Az fps 75-ről felment 150 fpsre. Egy más játékkal kezdtem el játszani.
A játékosok lelőhetők lettek a dz-ben és ls-ben is.
Visszaállítottam a régebbi verzióra. Visszaállt az fps 75-re. 2 másodperces csúszások vannak minden megmozdulásomban.
Aki nem érti miért nem tud lelőni senkit, lehet ez lehet a megoldás. -
válasz
Snip3r_HUN #44418 üzenetére
Igen.
De nincs meg 2 telefon és 1 túlélő kézikönyv.
De lassan begyűjtöm.
------------
Unatkozom-tam,elegem lett a csalókból,és elkezdtem gyűjtögetni amit kihagytam.
-
Azt esetleg tudja vki,hogy miért nem találok a térképen dolgokat ?
Pl utolsó lezuhant drone,utolsó incidens napló...
Egyszerűen nincsenek a térképen.
Miért ? -
dvd24
senior tag
válasz
arnikusz #44412 üzenetére
Kifizetődőbb lett volna részekre bontani, ha ilyen nagy és a adagolni a GE-kkel. (Valahogy így: 1. GE + új terület (optimizatinnel), 2. GE + egyik új játékmód, 3. GE + másik új játékmód, 4. GE + underground újítás.)
A nép is elégedettebb lenne, és nekik se egyszerre kéne kidobni mindent, valszeg bugok se lennének annyira.
-
-=Jam=-
őstag
válasz
Snip3r_HUN #44400 üzenetére
Az szép, fertőzési eseményen még az életbe nem dobott nekem se exot, se classified-ot, csak ládát állandóan. Mondjuk lassan másfél hete sehol nem esett classified
-
arnikusz
veterán
December 1.8 tárgyban egy válasz a kérdezőknek:
You guys are going to get the new stuff, when it's ready. The reason for the longer gap between the PTS and the actual release is because 1.8 is huge. New stuff all around, and of course that correlates to more work before release.
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #44410 üzenetére
Tolják olyan változatban: Virgonc vagy Barrett, Refressed Maszk, Skull kesztyű, CF térdvédő, tok és zsák is specialized helyett.
-
Anonymus23
veterán
válasz
Krissz1983 #44409 üzenetére
Mondjuk ha van egy reclaimerük, akkor meg nem sokat ér már ha gyorsan, ha lassan robban...
Annyira mutogatjátok itt ezeket, hogy csak összerakok most már egyet ezekből.
Igaz igazán jónak mondható Skullsom még mindig nincs, de ki tudja, talán abból a 80 ládából esik egy talán -
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #44407 üzenetére
Hát igen a dec.5. az early-re tekintettel, de ki tudja már ezeknél.
Az viszont megnyugtathat, hogyha dec. 5 1.8, azon a héten még biztos nem lesz GE Strike, mert határozottan leszögezték, hogy elsődleges az 1.8 az újításokkal és hagyni akarják a játékosok számára a felfedezését és pár nappal ( min. 1 hét) később jőn a GE.
Idézet:
Global Event 3 - Strike
Will start a couple of days after Update 1.8 has dropped
They do not want to start the Global Event right after 1.8 drops, so that the players can play the new content first -
Anonymus23
veterán
válasz
arnikusz #44405 üzenetére
Lassan befejezem az Originst, és megint lesz egy kevés Division, és majd meglátjuk.
Sajna amit pzstm írt dátum az pont nem jó hét, mert lesz egy szutyok 2 napos csapatépítő azon a héten
Bár ha pár napra rá, akkor az simán jelenthet egy hetet isaz 50. hét meg már jó lenne, de akkor meg már tehetnék az 51. vagy 52. hétre is, legalább az már szabis.
-
válasz
Má' megint photoshop-olsz ?
Egyébként tegnap nekem is dobott 2 CF-et megy egy exo-t rövid farmolás alatt.
És nem is volt fertőzési.
Arra vártam,csak befáradtam és abba hagytam. -
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #44404 üzenetére
Meg nem vala ott Játékostársam, hogy ellopikálja a killeket.
-
arnikusz
veterán
válasz
Krissz1983 #44402 üzenetére
-
Anonymus23
veterán
válasz
Neked
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hobby elektronika
- Premier előzetesen az FBC: Firebreak
- Ingatlanos topic!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Parkside szerszám kibeszélő
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy A34 5G 128GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- BESZÁMÍTÁS! XFX MERC 310 RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest