Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• micafighter

nagyúr

válasz Lefty #34958 üzenetére

Ki lehet használni, csak a 7-8ezer páncél 10%-a ugye jóval kevesebb, mint az eddigi 13ezer páncél 10%-a.

Kipróbáltam 2 különböző builddel, a bal oldaliban a cuccok páncél értéke közeli a maxhoz, viszont csak a barret ad plusz páncélt (itt 36 egész valemmyni százalékot tudtam kihozni), a jobb oldaliban 30al kevesebb a páncél, de a fegyvertok is ad plusz 15%-ot (ott majdnem 42% mitigationt tudtam kihozni)

A hard cap mitigationre nem tudom mennyi viszont.

(#34959) swagger55: A 60% az a CHC cap, az armor cap-ről én nem hallottam hogy nyilatkoztak volna, pedig megnéztem minden SotG-t többször is, bár sokszor hasznos infókat stream közben mondanak az alkalmazottak, abbol meg nem néztem annyit.

(#34962) TommyS_27: a battle buddy, on the move és társai azok picit máshogy müködnek, nem direktbe pácnélt növelnek, hanem damage resistance statot adnak. Pl a reckless mellény is damage resistance statot ad, csak -10%-ba, és az a szövege ugye, hogy minden forrásból 10%-al többet sebződsz. De a szívósságot magát nyilván ezek is növelik. A páncél viszont csak golyók ellen véd.

(#34961) baker_: páncélt mellény meg fegyvertok talentek növelnek.

(#34960) sixpak: valoszinüleg a 150k képzettséggel nem túl erős a healed, óvatosabban kell menni mint 1.5-ben. Amugy a fegyver se a legjobb szerintem PvP-re, másodlagos fegyvernek PvE maradhat, látom van rajta ragadozó, érdemes cserélgetni a fegyvereket, a mobokat meg esetleg a térdelő playerekbe azzal lösz amin a ragadozó van igy folyamatosan kapsz healt, a "fő" PvP fegyverre meg sebző talenteket érdemes tenni, pl kompetens, kérlelhetetlen, fogékony.

A healre visszatérve amugy én most ilyenbe játszok,

ez a kép last standben készült, kint 20k-val kevesebb a szívósság és a DPS nem a legjobb, de a "fő" PvP fegyver egy könnyü m4 nagyon jó alap sebzéssel, + kompetens, kérlelhetetlen és fogékony, és a lényeg hogy ennyi képzettséggel olyan first aid healt tolok magamra, hogy 0 hp-ról full overhealbe tesz, igy aki szembe jött Last Standben, hiába volt jobb dps-e, nem tudott lelőni senki 1v1-ben az erős healem miatt.

(#34965) arnikusz szerintem tényleg van valamiféle matchmaking, egész nap Last Standet toltam, amikor egyedül játszottam akkor érezhetően értelmes random társakat kaptam, mint amikor 4en mentünk, egy matchmaking rendszer igy müködne, hogy kompenzálja a 4es csapatnak a csapatmunkáját erősebb ellenfelekkel, illetve gyengébb társakkal. Sajnos ezt nagyon éreztük mert volt olyan kör amikor 4en mentünk és gyakorlatilag 4v8-aztunk, a randomokkal nem is találkoztunk :DDD :(

Új hozzászólás Aktív témák