-
PROHARDVER!
Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands
Új hozzászólás Aktív témák
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz
VincentVG
üzenetére
Sosem volt normálisan stabil fps. Egyes területeken hozta a 60-at folyamatosan, volt ahol dobálta 30 körülire. Konzolhoz képest sokkal jobb, meg szebb is a grafika. Nincs ez optimalizálva rendesen, de már nem is lesz. Nem divat manapság. Viszont én is azt vettem észre, hogy jobb is az, ha a very high-on vagy ultrán játszod, mert sehol nem nyersz vele annyit.
Animáción javítottak valamit, de Division-höz képest még mindig nagyon béna. Ahhoz tudom csak igazán hasonlítani, mert látszik, hogy abból építkezik az egész animáció.
Nem tudom már hanyadik patch jött ki már lassan ott tartunk, hogy a patch-ek mérete akkora, mint a játék. Én már nem várok csodát, hogy majd nekiülnek és pikk-pakk mindent kijavítanak meg beletesznek. Szerencsére van olyan, amit már javítottak vagy beletettek. Attól függetlenül még mindig nagyon sok a hiba és a bugyuta megoldás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- bambano: Bambanő háza tája
- Yettel topik
- Linux felhasználók OFF topikja
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8GB I 240SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2137
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest