- Projektor topic
- Milyen széket vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
- Léghűtés topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands
Új hozzászólás Aktív témák
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz
VincentVG #3271 üzenetére
Sosem volt normálisan stabil fps. Egyes területeken hozta a 60-at folyamatosan, volt ahol dobálta 30 körülire. Konzolhoz képest sokkal jobb, meg szebb is a grafika. Nincs ez optimalizálva rendesen, de már nem is lesz. Nem divat manapság. Viszont én is azt vettem észre, hogy jobb is az, ha a very high-on vagy ultrán játszod, mert sehol nem nyersz vele annyit.
Animáción javítottak valamit, de Division-höz képest még mindig nagyon béna. Ahhoz tudom csak igazán hasonlítani, mert látszik, hogy abból építkezik az egész animáció.
Nem tudom már hanyadik patch jött ki már lassan ott tartunk, hogy a patch-ek mérete akkora, mint a játék. Én már nem várok csodát, hogy majd nekiülnek és pikk-pakk mindent kijavítanak meg beletesznek. Szerencsére van olyan, amit már javítottak vagy beletettek. Attól függetlenül még mindig nagyon sok a hiba és a bugyuta megoldás.
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Sportokra tervezve, prémium dizájnnal
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3304
- ASUS ZenBook 14 OLED UM3402 - 14"2.8K OLED - Ryzen 7 7730U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év garancia
- Honor X6b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3357
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest