-
PROHARDVER!
Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands
Új hozzászólás Aktív témák
-
morfondőr
addikt
Lehet, hogy nem lesznek javítva a hibák és így marad az idők végezetéig ez a játék, csak kicsit visszataszító, hogy szinte mindenhol, minden játéknál a végeláthatatlan fikázás megy a fórumokon. Még jó, hogy senkit nem kényszerít senki, hogy olyan játékkal játsszon, ami nem tetszik neki! Vannak hibák, nem is kevés, de pl. nekem összességében tetszik és szemet hunyok a hibák felett amíg szórakoztat a játék. Szerencsétlen játékos tájékozódni próbál és lehet neki is tetszene, de esélyt sem ad a sok negatív hozzászólás miatt! Én pl. a Mafia 3-al is elvoltam, nem adott maradandó élményt, de nem bántam meg a vételt. Technikai gondokkal abban sem találkoztam nagyon, normálisan futott, nem fagyott, stb. Lehet csak az én gépem szállta meg a szentlélek, amikor nem figyeltem oda, de a sok helyen olvasható problémákból nekem nem jutott.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 1TB 5500M 8GB garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3504
- Dell G15 5530 gyári kijelzőt keresek (DP/N: 0VPD4)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172
- Egyedi ékszerdobozka
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest