Hirdetés
- Elvette a PCI Express 5.0-t az egyes alaplapjaitól a Gigabyte
- Ismét új formájú Pulsar egeret köszönthetünk az ultrakönnyű halmazban
- "Áramvonalasított" kompakt AIO-val bővítette portfólióját az MSI
- Kingston FURY Renegade G5: Adatok villámgyorsan
- Elszívja a vezetőket a big tech, de ez nem tetszik az EU-nak
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Puma K
nagyúr
A beállítások amiket használok:
Az eredmény:
A játék teljes, csak ez az összesítő ezzel a kinézettel nincs még végleges állapotában..
... ez egy hosszú kép, de sajnos egyben nem lehet lementeni...Mivel ez a játék is az Anvil 2.0-ás grafikusmotort használja, ami az Assassin's Creed Odyssey-ben is van, így akkor már kiderült, hogy a benchmark az jobban terheli a gépet, és játék közben nem tapasztalhatóak azok a minimum FPS-ek mint amik a benchmark-ban szerepelnek.
Ennek megfelelően sűrű fás és részletgazdag részen negyed magammal rohangálva és lövöldözve 66 FPS-nél kevesebbet nem láttam akkor és annál a helyszínen. Amúgy 70-75 felett szoktam látni az FPS mutatót.
Vannak útmutatók mit és hogyan érdemes beállítani a grafikát illetően, de azokkal még(?) nem foglalkoztam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Temu
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Motoros topic
- Videó stream letöltése
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Vezetékes FEJhallgatók
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Aful Explorer
- Új, felbontott Sencor RESONEX MAXI 100W hordozható bluetooth hangszóró - 2 év bolti garival! -
- DJI AVATA Explorer Combo (Fly More combo) drón szett - 3 akku, táska, FPV RC2
- Insta360 X4 akciókamera Invisible Dive Case
- Samsung Galaxy Watch Ultra Titanium Gray Használt, karcmentes, garanciával 2027. január 29-ig
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 1TB 5500M 8GB garanciával hibátlan működéssel
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Eladó Karcmentes Xiaomi Mi 14T Pro 12/512GB / 12 hó jótállással
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- Samsung Galaxy S21 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest