Új hozzászólás Aktív témák
-
yodamester10
őstag
Bocs ha már volt kérdés de az istenért se jövök rá hogy tudok életet feltölteni?Valaki megtudja mondani melyik gombbal kell? G -vel gránátot dob.Köszi előre is.
Szerk: közben véletlen megnyomtam az ALT-ot
-
ZrogNV
tag
A class rank feladatokat valahogy be lehet aktiválni, hogy lássam hol járok a feladat végre hajtásában?
-
S e t h
nagyúr
Bétában nem volt ennyi bugom mint most.
Harc közben egyszer csak nem tudok lőni, de még fegyvert cserélni sem.
Újra kellett indítanom a játékot, utána lett jó.Eltűnnek a hangok videók közben, csak tátognak a szereplők.
-
Novver
senior tag
Nem hiszem hogy magyarázkodnod kéne. Wildlands-et imádtam a hibái ellenére is, és eddig ezt is.
Én is előrendetem, méghozzá az ultimate-et. Fájt a pénztárcámnak? Igen, mert ennyit nem szoktam költeni játékra. Sanszos hogy több mint 1000 órát beletolok? Jah, nem is kicsit!Én is élvezem
-
S e t h
nagyúr
Én egy másik topikban kritikus hangvételt ütöttem meg a játékkal kapcsolatban még a béta alatt, az akkori véleményemet most is tartom.
[link]
És itt jön a DE.
Az Ubi "játszatott" velem kb. 15 órát a nyílt és zárt bétában és elkezdett hiányozni a játék. Nem a fentebb említett hibák, hanem az az egy szigeten belüli magunkra utaltság, amikor ott állunk egy fegyverrel egy ismeretlen környezetben, társaink jó része meghalt és mondhatni egy ismeretlen ellenséggel kell felvennünk a harcot.
Tévedés ne essék, még most sem tartom világraszólónak a történetet, de úgy érzem még így is tud működni, főleg akkor amikor olyan szintű stealth-sniper feelinget ad, amit már egy ideje nem kaptam játéktól.
Ps4-es nem túl komoly kontroller mágusként engem a közelharc túlerő bedarál, de amíg kihasználva a terepviszonyokat osonva tisztítok meg egy bázist, addig engem ez a feeling magával ragad és szemet hunyok a hibák felett, amíg azok játszhatatlanná nem teszik a játékot.
A mikrotranzakcióra nem is térnék ki nagyon, mert amit az internet népe művel, az nagyjából tükrözi is az átlag intelligenciát a mai világban. Minden idiótának van internetes kapcsolata és okádhatja az éterbe, hogy mekkora pöcs.
A játékban szinte minden elérhető, amit te akár meg is vehetsz, vehetnél ha annyira türelmetlen vagy, hogy nem akarod küzdelem árán megszerezni, hanem neked azonnal kell. Jól felismerték ezt a gyártók- nem csak az Ubi- , hogy van egy réteg, mit egy réteg, szinte alig van ember akinek (közhely ON) a mai rohanó világban lenne elég ideje mindenre, ezért egy játékban is a könnyítés felé nyúlna, akár plusz pénzfizetési lehetőség árán is.
A másik fele meg az, hogy vagy a korom miatt, vagy mit tudom mi miatt, talán mert tudom használni a neuronjaimat, nem költök mindenféle skines baromságra, mert én nem a SIMS-sel játszom, nem Barbie babákat öltöztetgetek, hanem próbálok túlélni mostoha körülmények között. Én készséggel elhiszem, hogy a mai pubg, fortnite generációnak kell a skin, mert meg akarja magát különböztetni magát az online masszától, de engem a játékélmény motivál, nem az, hogy ki a tököm van a másik skin mögött.
Szóval igen, voltam akkora phasz, hogy előrendeltem a játékot és egyelőre még élvezem is. -
NemMo
őstag
Megvettem én is. Nekem tetszik. A látvány összességében elmegy.
-
duvi
nagyúr
Akkor én leszek a másik oldal
Szerintem kimondottan szórakoztató - főleg coopban - ha tisztában van vele az ember, hogy ez egy taktikai looter shooter. Én is láttam pár videót (még a mieinktől is), ahol nekiálltak Rambózni és estek-keltek az emberek, majd elmondták mindennek a játékot... Stabilan, lagmentesen fut. Jól skálázható a grafikai beállítása. A látványvilág vegyes, de nálam még bőven megüti a mércét. Van ahol nagyon szépen néz ki és vannak részek amiket elnagyoltak. A hangok kimondottan jól sikerültek. A térkép hatalmas, iszonyú sok küldetéssel. Sokkal összetettebb lett a BP, mint az elődje (Wildlands) volt. A menü és a térkép túl van bonyolítva, ezért nehézkesen kezelhető, de szokható.
-
Mizol29
senior tag
válasz
bulikavagyok #342 üzenetére
Biztos találsz ennél jobb játékot is addig amivel elütöd az időt. Én is minél több videót nézek róla ez is csak egy Ctl+C Ctl+V játék lett. Lásd Div2 és ez. A Div2 is hulladék ahogy ez. Semmi egyedit nem tudnak csinálni
-
-
[link] Na Bétához képest milyen?
-
Bibgr0
aktív tag
válasz
MikaVejneGI #310 üzenetére
-
duvi
nagyúr
Bármelyik táborhelynél lehívhatod a járműveidet. Csak rá kell kattintani az elérhető járműre a listádban és amikor tábort bontasz ott lesz a közeledben ( a terep adottságaitól függően). Igen, helikopterrel és dróddal is lehet aktiválni. Helikopterrel a közelbe kell repülni, drónnal viszont nagy távolságból is beolvassa. Utóbbinál a kérdőjeles helyszínekre kell fókuszálni és hagyni, hogy lefusson az azonosítás.
-
ZrogNV
tag
Lenne egy láma kérdésem.
Arra van lehetőség, ha kis szinten kiesik egy kék item,
annak a szintjét lehet valahogyan emelni? -
S e t h
nagyúr
A járműveimet hogyan tudom előhívni?
Az oké hogy a garázsban ki tudom jelölni, de tovább mi a lépés?Vhol olvastam hogy talán helikopterrel is lehet aktiválni bivouacot, közelébe kell repülni, de a távcsövet is említették.
Próbálta ezt vki, hogy miként müködik? -
Puma K
nagyúr
-
duvi
nagyúr
Mindenkinél. Állnak a BP szerverek.
-
k-adi
nagyúr
bocsi skacok, józsi kihúzta a kábelt
-
duvi
nagyúr
válasz
Gubu0101 #324 üzenetére
Tuti lelőtték a szervereket. Mi se tudunk visszalépni
Lehet, hogy most élesítik az 1.0.1 updatet. -
-
Puma K
nagyúr
Az eredeti forrásnál írják és én is csak most vettem észre, hogy az ujja... hát... eléggé nincs a ravaszon
Ma ha hazaértem végre elkezdhetem én is a játékot
Reggel nehezen álltam meg, hogy a munka előtti kutyasétáltatás után gyorsan ne nézzek felAhogy olvastam, a bétában készített, felszintezett és cuccolt karakter elvész.
Így teljesen 0-ról indul az aki pl a sima verziót vette csak meg.
-
Novver
senior tag
Aki esetleg AMD-s, melyik drivert használja?
Bónuszpont ha 5700 XT kártyával.Jelenleg a 19.7.5 van fent ami eddig a legstabilabb volt, viszont az új hoz optimalizálást a játékhoz, így kirpóbálnám ha másnak sincs vele gondja.
-
-
Novver
senior tag
Köszönöm, beadtam a csatlakozási kérelmet
Also, ez miféle mellékküldi? Ha megölöm őket, semmi nem történik, semmi nem updatel.
[link] https://imgur.com/7J9iCOx
A drón, afejlesztett spottal is sokkal nehezebben spotol mint wildlandsben. Ez vagy hiba amit javítanak, vagy eleve ilyen.
-
S e t h
nagyúr
válasz
bulikavagyok #316 üzenetére
Én csak délután tudom majd csekkolni, akkorra jön meg, de ubisoft oldalán, redditen még ilyen hibáról nem olvastam.
-
-
S e t h
nagyúr
válasz
bulikavagyok #313 üzenetére
Nem találkoztam hasonló problémával eddig, viszont az is tény, hogy gondolom most nem áll rendelkezésre annyi skill pont, amivel kapásból lehet fejleszteni mindent mint a bétában.
-
3 óra játék után eléggé vegyesek az érzéseim (XOX). Jelenleg nem ajánlom senkinek az első napos vételt.
Egy kérdés: hogy tudom a drónt rávenni, h spotolja az embereket?! Bétában nagyon simán ment alapból is, itt viszont alig-alig csinálja. Pedig már fejlesztettem is a drónon, h nagyobb legyen a spotolás hatótávja, stb, de csak azokat az embereket jelöli meg, akikből valamilyen infót lehet kiszedni.. Nem értem.
-
John Marston
csendes tag
válasz
MikaVejneGI #310 üzenetére
Köszönöm
-
MikaVejneGI
aktív tag
válasz
John Marston #309 üzenetére
Hali. Space nyomvatart, megvár mig belassul a kép, és meghallod a légzést.
Van valami stat oldal , ahol meglehet nézni a karakter statisztikáit?
-
John Marston
csendes tag
Igazi noob kérdésem lenne: mesterlövész skillben hogy lehet visszatartani a lélegzetet? Köszönöm.
-
MikaVejneGI
aktív tag
Hali.
Amit duvi linkelt oldalon van 2 build,sajna medic,és panther ezt kipróbálta valaki?
Lehet skill pontokat törölni?
Köszi.
[link] -
Novver
senior tag
Van valami közös discord esetleg?
Playgroundon láttam hogy mindenki tolja, de gondolom singleben még.
Coopban benne volnék, akár storylinet is végigvinném valakivel, de leginkább a mellékküldik izgatnak.
Apropó küldik, ingame az összes mellékküldit fel lehet fedezni a küldetés tabon ugye? -
Novver
senior tag
Amúgy bátran vegyetek fel uplayen, ugyanezen a néven vagyok mindenhol, és mehetünk coop. Egyedül unalmas
-
[link] Melyik beállítás mennyit ad-vesz. Angolosok előnyben, de hát látszik is mi hogy néz ki... végén ajánlott beállítás kombó.
(első patchig ...) -
Novver
senior tag
Eddig egész jó lett. Tolná valaki coopban?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Vidd haza a jövő RAM-ját már ma!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest