Hirdetés
- Pánik a memóriapiacon
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Projektor topic
- Mini PC
- Milyen alaplapot vegyek?
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
vikvuk
üzenetére
Az baj sajnos ez nagyon lehetetlen szeló már csak ha egyet is kiveszek pl a Villarreal-t idegenbe volt 63% a labdabirtoklásuk 13 kapura lövés, szóval otthoni környezetben kétlem ne nyernének. A többiről meg nem is beszélve...
Mondjuk a Twentének nem tudom miért ilyen nagy az oddsa...Simán is 6x feletti...
-
B-L-A-C-K
titán
Kombinációs tippmix szelvény:
173 *(1-0) Benfica - Twente V 14,85
115 Villarreal - OB Odense V 10,50
129 *(1-0) Genk - Maccabi Haifa V 8,70
179 *(0-1) Plzen - FC Köbenhavn H 4,35
194 *(1-0) Udinese - Arsenal V 6,05Eredő odds: 6167,94638
Tét: 100 Ft
Max. nyeremény: 616795 Ft
Kombináció: 3/5 (10 alapfogadás)Szerintetek?

-
NagyDave
tag
válasz
Djsaba
üzenetére
Én amúgy nem akarok vitát nyitni, meg állást foglalni, meg védeni senkit sem, de attól mert siettet valaki...vagyis attól még nem kellett volna sietned
Na mindegy, nem is tudom az egész történetet, de szerintem felesleges ezen veszekedni. Inkább sok sikert nektek is és félre a vitával 
-
NagyDave
tag
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
Hát nem tudom, hogy elcseszte-e, de inkább ilyen csapatban legyen, mint ahol koptassa a kispadot. Biztos erre gondolt, meg a pénz. De hát így sem stabil alapember még, de azért már ez is jó. Pár évig, ha itt fejlődik/fejlődnek, akkor lehet egy komolyabb klub is, aki vinné és talán már ott nem kispadoskodna. Ha sikerül neki.
-
B-L-A-C-K
titán
Az a gyerek itt elb@szta a karrierét hogy ide igazolt. Mondjuk anyagilag élete végig elég lesz az a pár milliárd amit ott kap!
-
vikvuk
senior tag
Anzhi
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
janos1988
üzenetére
Meg a mai 2 tippje is amit mondott kuka! Ami persze nem gond, meg az én mostani tippjeim is szörnyek. De az ő esetében ha ilyen statisztikával rendelkezik itt 2-ből 2-nek ma jönnie kellett volna...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
(#23678): Tippmix.hu-ra ha beregelsz, és ott belépsz az online részbe ott oldalt minden fogadásnál van 1 új statisztikai opció (ilyen kis diagram ikon), elég szépen le van írva minden...
-
janos1988
addikt
Fujja mar le a biro azt a kva Salzburg - Sturm Graz meccset a biro es akkor meg valamennyi vissza is jonne!
Szerk.: Na csak szolni kellett neki

-
giigz
veterán
Itt azzal van a probléma, hogy hetek óta nem tudott felmutatni egy nyertes szelvényt, pedig előtte sorozatban 50 szelvénye bejött, ami tényleg hihetetlen, ezért nem hiszi el senki. Ha végre mutatna nyertes szelvényeket/tippeket, akkor reálisabb lenne. De így ezekkel a nyereményből való nyaralgatásokkal... Én várom a tippeket türelmesen!

-
janos1988
addikt
Inkabb azt modnjatok meg nekem, hogy erdemes-e egy meccset olyan szinten elemezni, hogy a ket csapat utolso 5-5 lejatszott hazai/vendeg merkozes statisztikait bujni (labdabirtoklas, kapura loves, szabalytalansagok stb)?
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
janos1988
üzenetére
Ebben teljesen én vagyok a hibás, hiszen én estem neki...
De egy kis felvilágosítás szerintem néha nem árt egyeseknek... 
50/50-t te ha elhiszed akkor gratulálok. Még ha csak 1.01-es van rajta 1db 1 szelón az se jön 50/50-en nemhogy nagy oddsos szelvények amin több meccsek vannak. Persze nem lehetetlen, de én még ilyet sehol se hallottam, és azért nem össze hasonlítandó a pókerrel...
-
janos1988
addikt
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
Miert lenne lehetetlen, hogy jojjon egymas utan. Pokerben is van honapokig tarto upswing/downswing. Jo, az indoklassal en sem igazan ertek egyet, de nem is foglalkozok ennyire vele mint te. O dolga, ha ennyire szeret fullenteni. Ott van peldanak Acsi Milany egy masik oldalon. Az meg hihetetlenebb, bar neki van bizonyiteka, de arca is

-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Djsaba
üzenetére
Itt nem tippjeidéről van szó, mert azt megnézem szívesen, csak az ilyen kamu szövegeket nem állom amit lenyomatsz, hogy mennyit nyertél, persze a szelvények nincsenek meg mert nem adhatták ki...
Inkább írnád te dobtad ki a kukába mert nem szoktad őrizgetni hitelesebb lett volna. Meg azért nem jött az előző mixed amit ide beraktál mert siettetünk. Plusz én meg a világon nem hallatom ilyen sztorit hogy valakinek 50 szelvénye zsinórba jött volna, és mint említetted nem is 1.01-es meccsek voltak 1-1 szelókon hanem nagy odds összesítve.. -
Djsaba
senior tag
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
Ahogy gondolod, engem nem érdekel mit mondasz . Ezt már sajnos meg kellett tanulnom, hogy a mostani emberek nem olyanok mint az 5évvel ezelőttiek . De ha ennyire nem érdekelnek a tippjeim megírom azoknak akiket érdekel .. Ha ennyire bántja a szemed hogy vagyok, akkor ne olvasd el amit írok .
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Djsaba
üzenetére
Persze hogy nem probléma, csak te tudod azt hiszed hogy ide bejöttél beírod eddig amit raktál mixet, 50 ből 50 jött, és sose buktál. Szerinted ezt valaki elhitte? Múltkor amit mondtunk ha raksz írd be, csak az ment el, de az is azért mert siettetünk (vagyis mint írtad én siettetlek)...
Vicc vagy szerintem... -
Djsaba
senior tag
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
Félre értettem, de mind1 .

De gondolom azt nem írta oda, hogy már válaszoltam is rá, mielőtt írta volna . Mert leesett amit írt, fáradt voltam .. Sagesztől kérdeztem és ?Semmi köze a meccsek nézésének/kielemzésének a tippmixhez. Ha nem is tudtam volna, akkor se lett volna semmi probléma ..
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
Jó ismét szopás 5 ből 2 elment 1 szárul áll...

Djsaba: Ja ja én siettetlek...Úgy látom te kicsit elvagy azért tévedve itt, és komolyan is gondolod azt a szöveget amit elengedsz. Szerinted ki hiszi el hogy 50 szelvényből amit raktál 50 bejött? Főleg úgy hogy nem is kicsi oddsosak voltak a szelvények...
Szerintem itt sokan kikacagnak csak még nem esett le.Szerk: Mindenkinek: Persze ha szerintetek nem így van akkor sorry...

-
NagyDave
tag
válasz
Djsaba
üzenetére
A Fulham meccset nem is követtem figyelemmel, csak a Mainz-ot. Sajnos angol bajnokit tévében sem tudok nézni egyébként, pedig örülnék neki
Remélem már legalább egy kisebb összeget nyerek és akkor szépen lassan lehet szaporítani meg nagyobb téttel játszani kevesebb meccset is. Ez lenne a cél 
Hát amúgy a Mainz az nevetséges volt. Beállni 2 gólos előnnyel, mikor azt még lehet, hogy a szar magyar fociba se tudnák megtartani
Múltkor német kupameccsen 3-0-ra vezetett a Leverkusen és 4-3-ra kikapott egy alacsonyabb osztályú csapattól hosszabbításban. Hát persze, hogy azt is megtettem... 
-
NagyDave
tag
Ha benne lesznek a tippmix kínálatába, akkor ezeket tenném 200-ért:
Sonderjyske - Aalborg-->V
Hapoel Tel-Aviv - Maccabi Petah Tikva-->H
St. Pauli - Duisburg-->H
Barcelona - Napoli-->HNéztem mindenféle tabellát a dánoknál is és a bwin odds-ok alapján kb. 1700-et nyernék. Én már annak is örülnék

-
Djsaba
senior tag
válasz
NagyDave
üzenetére
Nem volt szar az egész, csak a csapatok voltak nagyon szar passzba, vagy bunda az egész
Fulhelmet is 5éve követem, és sokkal jobbnak bizonyul mint a wolves még is kikapnak ..Ha csak 200al játszol több meccset is megtehetsz, szinte semmit se vesztesz, ha nyersz meg hawaii van

-
NagyDave
tag
válasz
Djsaba
üzenetére
Ilyen is csak akkor van, ha én tippmixezek

Ja, és tényleg szar volt az egész, de ezek szerint nem csak én buktam. De már ki vagyok ettől idegileg
Holnapra tennék még 3 kisebb meccset ezer fölötti nyereményért. Most már be kell érnem azzal is. Bár amilyen "szerencsém" van, az se jön be mindig.janos1998: ezért nem mertem megtenni a Celtic meccset se. Legutóbb mikor tettem, akkor asszem a St. Johstone ellen kaptak ki hazaiba 4-3-ra...akkor is 10 feletti volt a vendégre. Balf@szok. Olyan eredmények jönnek mostanság, hogy az már vicc...
Már valaki igazán adhatna nekem tuti tippeket majd holnapra

-
Djsaba
senior tag
Szerencsétlen Fulham ..
-
B-L-A-C-K
titán
Én ma ezt raktam 3/5-be:
-Hannover - Hertha BSC H 2,08x
-Bolton - Manchester City V 1,75x
-Anzsi Mahacskala - Dinamo Moszkva V 2,70x
-Middlesbrough - Birmingham H 1,95x
-Montpellier - Rennes D 2,80x -
-
NagyDave
tag
válasz
Djsaba
üzenetére
Köszi, de pont most lett kitöltve

200-Mainz - Schalke 04-->H [2,41]
201-Hannover - Herha BSC-->H [2,08]
212-Bolton - Manchester City-->V [1,75]
222-Újpest - Diósgyőr-->V [2,95]
228-Nancy - Sochaux-->D [2,85]
230-PSG - Valenciennes-->H [1,4]
255-AC Milan - Juventus-->H [1,91] -
NagyDave
tag
válasz
Djsaba
üzenetére
Kösz
És nem olyan fontos, majd most számolom ki, hogy így mennyi a szorzó. De lehet nem teszek helyette
Csak úgy írtam. 
Nem is számoltam, hogy pont 7. Pedig az elvileg szerencseszámom. De nem ezen múlna, hogy nyerek-e vagy sem
Meg a nagyobb szorzó miatt lett volna jó ugye a Stoke meccs. Lehet beteszem a Újpest - Diósgyőr meccset V-re. Tegnap is bejött a két magyar bajnoki. Meg mostanság figyelemmel kísérem, úgy ahogy, mert más normális nincs
Még a németet szoktam, de fogadok is mindkét mai német bajnokira 
-
törölt tag
válasz
NagyDave
üzenetére
Hajrá

A tegnapi tippjeim nem nagyon jöttek...
Ezeket néztem mára:
HJK - RoPS(0-1) Hazai 1,48
FH Hafnarfjarðar - Thór Akureyri Hazai 1,45
Helsingborg - Halmstad Hazai 1,25
Rapid Bucharest - Concordia Chiajna Hazai 1,40
Dinamo Kijev - Kryvbas Hazai 1,30
Metalist Kharkiv - Metalurg Donetsk Hazai 1,55
Mainz - Schalke 04 Hazai 2,35 -
NagyDave
tag
Kösz a véleményt
Meg még akkor bedobom a PSG meccset is. Na a végleges szelvény 200 HUF-ért:200-Mainz - Schalke 04-->H [2,41]
210-Norwich - Stoke-->V [2,49]
228-Nancy - Sochaux-->D [2,85]
255-Milan - Juventus-->H [1,91]Eredő odds[jelenleg]:166,4654...
-
NagyDave
tag
Na, umek7 és staker itt a szelvényem:
228-Nancy - Sochaux-->D [2,85]Milan-Juve-->H?
Mert még akarnék hozzá egyet

-
törölt tag
válasz
NagyDave
üzenetére
Ha akarsz arra a meccsre tenni, akkor inkább City, mint Bolton.
Magyar meccs helyett nem jut eszembe semmi.Hajnalra lehet pakolni a Brazília U20-Portugália U20 meccset H-ba. Szvsz. Portugálok, mintha pályán se lettek volna a Franciák ellen...csak a franciák nem lőtték be a helyzeteiket...Brazilok befogják, remélem

-
NagyDave
tag
Húha. Köszi. Néztem olaszokat, de hát nem is tudom. Ötlet?

231-Marseille - St-Etienne-->H [1,5]
Na, ezek?
Nemtom City-re akkor tegyem-e. De ha igen, ha nem, gondoltam még ezt a kettőt és a magyar törölve 
Igaz döntetlent írtál, de nem is tudom. Úgy érzem, ha megteszem ezt a 2 francia meccset, valamelyik mindenképpen elmegy. -
törölt tag
válasz
NagyDave
üzenetére
Mainzot énis teszem, ha a Schalke tovább akar majd jutni a HJK ellen, akkor most kifognak kapni
Mainz meg elég jól tolta múltkor is a Leverkusen ellen, a Schalke idegenben meg fos.
Hannover szerintem hozni fogja.
Norwich-Stoke...hát nem lesz egyszerű meccs, de inkább V
Boltonra én V-et tennék
A Citynek kurva erős kerete van 
Magyar meccsre meg semmit nem mondok. Okádék az egész nb1

-
NagyDave
tag
Eddig ezt írtam és agyalok:
201-Hannover - Herha BSC-->H [2.08]
212-Bolton - Manchester City-->H [3.75]
222-Újpest - Diósgyőr-->V [2,95]
Vélemény?
Ja és 200-ért. És a jelenlegi odds-ok alapján 27 ezer feletti lenne kicsivel a nyeremény. -
NagyDave
tag
válasz
vikvuk
üzenetére
Hát csak tavaly asszem pont velük ikszeltek talán hazaiban is. És már előtte is egy párszor asszem. Vagy keverem. De akkor utánanézek.
Most néztem. Volt egy döntetlenjük. Akkor az a tavalyi. De írtam most meccseket és nem vettem bele. Inkább hagyom, de szerintem ha nyer is a PSV, akkor is csak szűken.
Na most látom, tavaly volt győzelme is a Den Haag-nak a PSV ellen, meg az a bizonyos iksz. Ezért gondoltam, meg a PSV se szuperál amúgy sem mostanában a Den Haag ellen meg tavaly se ment nekik. -
NagyDave
tag
Valakinek tippek a holnapi napra? A mai szelvény se jött be
De leírom miket válogatok holnapra. Szívesen vennék tanácsokat

ADO Den Haag - PSV-->D[3,25]
Szerintetek érdemes megrakni? Persze nem csak ezt az egyet, de ezen agyalok. -
giigz
veterán
Ott az egyenlítés, Anelka!

(#23601) vikvuk: Egy jó meccsért szurkolok!

Aktív témák
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Na mindegy, nem is tudom az egész történetet, de szerintem felesleges ezen veszekedni. Inkább sok sikert nektek is és félre a vitával 

A Stoke meccset viszont kihagyom. Mert itt 3-kor nyit a lottózó