Hirdetés
- CES 2026: Kojima segítségével tesz minden korábbi notebookot elavulttá az ASUS
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- CES 2026: Több képernyőn jobb a játék az ASUS szerint
- CES 2026: jön az AMD CES előadása és az NVIDIA GeForce ON
- Mini PC
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- Projektor topic
- CES 2026: jön az AMD CES előadása és az NVIDIA GeForce ON
- Gaming notebook topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Djsaba
üzenetére
Érdekes fiú vagy te amúgy, most találsz egy szelót ami bejött? Elfelejtetted megnézni? Megint ködös nekem ez a szitu...
Na és amúgy menyi jött rajta?De nem már! Megint lebuktatod magad:
Vikvuk írja neked erre: "de olyan régen még 50/50 voltál"
Válaszod erre: "azelőtt"
Most ha az előtt volt hogy nézegetted a régi bukókat mikor 50/50 be voltál, akkor azelőtt nem is lehetett bukó szelód? De ha azelőtt csak az az 1 volt az amit most látod bejött, akkor azt nem tudtad szóval az is bukó lett volna és nem is lehetett 50/50 akkor...
Mondjuk nem úgy mintha eddig valaki is elhitte volna, de legalább ha valamit elkezdesz kamuzni, normálisan csináld... 
Vagy most legalább írj egy olyat , hogy elírtam és az 50/50 után volt...

-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Djsaba
üzenetére
Na tegnap (vagyis tegnap előtt mert már éjfél elmúlt...
)Lille miatt nem jött a kis pár ezres szelóm. Ma meg raktam egy egész heti alap tétes 5/7-es kamit, egy meccs volt rajta mára, a Gil Vicente - Maritimo V-be de úgy látom 77. percben valami történt mert előbb félbeszakítva volt feltüntetve, most már meg elmarad. Kíváncsi vagyok hogy fogják venni ezt a meccset, de vagy 1x oddsal, vagy az újra játszott eredményt fogják alapul venni!Holnap, azaz ma viszont rakok egy 5 ezres pár meccses kedd-szerdai BL-es szelót, csak még nem néztem mi is legyen, ami eddig fix, hogy a City nyer...
-
-
malwy
senior tag
válasz
Djsaba
üzenetére
Nálam csak Genoa. Minek nyertek?! Bármi más tetszett volna, hála duplaesély.
BTW: Ha kétesélyt raktam kombiban, aminél azt írja, hogy döntetlennél visszaadja a tétet akkor mi van?
1x szorzónak számít, vagy sztornózza az egész szelvényem?(#27629) pohár: Köfi, akkor 1x szorzónak számolja, király. Akkor még nyereményt is kaphatok talán

Rennes győzhetett is volna mondjuk inkább. -
DJ WOKKY
addikt
válasz
Djsaba
üzenetére
nem láttam. Interneten is 50-60. percig követtem, akkor már fáradt voltam, úgy voltam vele, hogy jönni fog minden amit megtettem (többi 12meccs, abból már 2-3 jött is), reggel mikor megnéztem, csak pislogtam.
Pedig jól jött volna a pénz most.
Mára szerintem nem is teszek. -
DJ WOKKY
addikt
válasz
Djsaba
üzenetére
köszi. meglesem őket. kicsit tanulmányozom, aztán meglátom, lehet feladom

Mondjuk tényleg elég kicsi az odds. Esetleg az 1,2 felettieket megteszem. Alatta nem érdemes, mert sok a meccs, és ha elmegy, akkor fuccs. Inkább nagyobb oddsosat teszek, de kevesebbet.
Köszi még 1 x
-
malwy
senior tag
válasz
Djsaba
üzenetére
2011. 09. 10. 0:43 Egyszeri tét fogadás
Sunderland - Chelsea (Háromesélyes fogadás) Chelsea Chelsea 200.00 1.65 330.00
2011. 09. 10. 0:42 Egyszeri tét fogadás
Leeds United - Crystal Palace (Háromesélyes fogadás) Leeds United Leeds 200.00 1.78 356.00
Wolverhampton Wanderers - Tottenham (Háromesélyes fogadás) Tottenham Tottenham 200.00 2.40 480.00
Benfica - Vitoria Guimaraes (Háromesélyes fogadás) Benfica Benfica 200.00 1.28 256.00
West Ham United - Portsmouth (Háromesélyes fogadás) West Ham United West Ham 200.00 1.62 324.002011. 09. 10. 0:41 Egyszeri tét fogadás
Werder Bremen - Hamburg (Háromesélyes fogadás) Hamburg Bremen 120.00 4.75 014es szorzóm lett volna eddig ezekre, ha nem bénázok éjjel

Hamburg miatt kellet átraknom... Lettek volna 4-4-4-4 meccses szelóim. Így 2 meccsre nem is raktam amire pedig akartam. -
icemanke
tag
válasz
Djsaba
üzenetére
A Totthanem 2 nagy vereség után a tabella végén kullog most össze kell, hogy szedjék magukat. Vagyis én úgy gondolom, hogy ezt a mecset mindenképp hozniuk kell, hogy ne szakadjanak le még jobban a listavezetőktől.
Az Arsenalról meg annyit, hogy Otthon lesznek és még 1 vereség nagyon sokba fog nekik kerülni.
Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mini PC
- Kedvenc zene a mai napra
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Temu
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- weiss: Autó költségek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó egy oneplus 9 pro 256/12
- Airmsen YW500 ablaktisztító robot / 12 hó jótállás
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- MÉG OLCSÓBB Thinkpad P52s workstation: Core i7 8650U, 32GB RAM, P500 VGA új kijelző / akkumulátorok
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Na és amúgy menyi jött rajta?

)Lille miatt nem jött a kis pár ezres szelóm. Ma meg raktam egy egész heti alap tétes 5/7-es kamit, egy meccs volt rajta mára, a Gil Vicente - Maritimo V-be de úgy látom 77. percben valami történt mert előbb félbeszakítva volt feltüntetve, most már meg elmarad. Kíváncsi vagyok hogy fogják venni ezt a meccset, de vagy 1x oddsal, vagy az újra játszott eredményt fogják alapul venni!

Pedig jól jött volna a pénz most.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)