Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- 3D nyomtatás
- Milyen videókártyát?
- Apple asztali gépek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED monitor topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Iterálunk, iterálunk? DeepCool AK700 Digital processzorhűtő
- Fujifilm X
Aktív témák
-
janos1988
addikt
Én is megnyugodtam, mert a 3 napig egyfolytában megjátszott 10 kenó számmal - amivel 1-2-3 találat volt eddig - kíváncsi voltam rá hogy ha nem játszom meg a 4. nap, agyfaszt kapok-e vagy sem. De most is csak 1 találat lett volna rajta

De az ötösön most sem volt telitalálatos, 3 727 000 000 forint a köv. héten
Ennyi pénzből B-L-A-C-K 4860 évig játszhatná a kamu 5/7 szelvényeit, minden nap 
-
janos1988
addikt
És ez holnap megy fel a Crewe-re. 1 250 Ft -> 3 035 Ft

-
janos1988
addikt
Sheffield, anyád.
-
janos1988
addikt
Na most 34x a D és 151x a V, a Paks - Fradi meccsen. Ha most online lenne pénzem egy-egy 500-ast minden szívfájdalom nélkül rádobnék. És nem érdekelne ha nem jönne be a gyanúm

-
janos1988
addikt
-
janos1988
addikt
Te jó ég most nézem a teljes NBI-et. 5-ből eddig 3-nál jött a 6+ gól. Ez is a véletlen műve
Az ilyenekről igazán tájékoztathatnának minket 
-
janos1988
addikt
giigz: Az utolsó 3mat érdemes lett volna külön-külön megrakni.
-
janos1988
addikt
Nem lesz belőle semmi

Elmúlt 3 napban ugyanazt a 10 számot játszottam meg kenón, 1-2-3 találat volt rajta. Ma elraktam a szelvény és egy gépit csináltattam helyette. Kíváncsi vagyok ma mennyi fog találni a fel nem adott 10 számból.
A tippmix kalkulátor nálatok sem tölt be rendesen?
-
janos1988
addikt
Én kihagyom, mert szar zrt. szokás szerint 5-ösbe engedi csak...
umek7: Eredményeik magukért beszélnek. Lemossák a pályáról az ellenfelet, pakold csak nyugodtan, ház vese mehet rá
Mellesleg a legutóbbi tippem is bejött. Egyéb kérdés?
De ezt most tényleg nyugodtan merem ajánlani. Lehet nálam csak ez fog menni nagyobb téttel. De nem 500 000-el B-L-A-C-K. 
-
janos1988
addikt
Én ma ezeket rakom, egyenesbe.
De lehet még mire odaérek, 3/4-be megy alaptéttel, mert ez a Dublin - Phoenix Ir FAI kupa meccs eléggé nagy X-nek néz ki, 4,40-ért.
-
janos1988
addikt
válasz
sniper elite
üzenetére
Én sem értem miért bolondulnak meg az emberek majdnem 4 milliárdtól, hogy ennyi szelvényt képesek feladni. Mintha 300-400 millió már nem is lenne elegendő nekik. De amúgy látjuk, hiába nő többszörösére a megjátszott szelvények száma még így sincs öt találatos. De viszont a négyesek helyében sem lennék szívesen, mikor nézik/hallják 15, igeeeeen, 29, igeen, 34 anyus gyereeeeee, 78 ez aaaaaaaaaaaz és az 5. szám az 1-es. KURVA ANYÁD, MIÉRT NEM A 2-ES, CSALÁS!!!

-
janos1988
addikt
-
janos1988
addikt
-
janos1988
addikt
válasz
Daniel Alves
üzenetére
Én bundagyanút szimatolok és sima H győzelem lesz. 4,5-ről levitték az oddsát ~3.2-re. Csak nem jött be az a húzás a bukik részéről, hogy majd a hazaiak odds növelésével a vendégekre raknak az emberek. Gondolom látták, hogy pakolják még így is ész nélkül a H-ra rögtön levitték

-
janos1988
addikt
válasz
juliabrilke
üzenetére
Ennyi. D lett és H. Legközelebb kikérem a véleményed. Nah - sóhaj - ma sem nyertem...
-
janos1988
addikt
Hú bakker, székben ültem de leizaddtam (tériszonyom van keményen). 3:37-nél amikor hátradőlnek, ha egy 20 centit engednének a kötélen hirtelen, biztos lefosná mind a bokáját.
-
janos1988
addikt
-
janos1988
addikt
Ez a mai Bayern - Hollandia meccs sántít nekem nagyon. A tegnapi cikk is itt cseng még a fejemben. Nagyon viszik felfele a hazaiak oddsat, már lassan 5x. Megint a háttérben készül valami és etetik a fogadókat
Ha tovább ugrik drasztikusan a BM oddsa felfele akkor érdemes lesz rá fogadni. -
janos1988
addikt
Én ma sem nyertem.
De a sakkal megint lesz vmi, mert nem akar frissülni és én a 9,65-ös oddsra raktam le a voksomat.Anand nyert, mixen H nyert és most D 4-4 -
janos1988
addikt
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
Érdekes cikk. De a kommentben okoskodókat is bírom. Mintha ők tudnák az igazságot úgy beszélnek. Miközben tény, hogy a háttérben száz millió eurókról van szó (per fogadóiroda), ami nem kevés pénz és lehet belőle visszacsorgatni bőven. De mi egyszerű halandók sosem fogjuk megtudni mi és hogyan zajlik a háttérben.
-
janos1988
addikt
-
janos1988
addikt
válasz
Buldozer99
üzenetére
Erre szoktam mondani, hogy kombi. Mindezt úgy, hogy ma egyenesbe raktam 200-ért egy szelót várható 382k 6 meccs
Sajnáltam rá a 600 Ft-ot, lehet bánni fogom 
-
janos1988
addikt
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
Lehet én is ezt fogom csinálni + egy 200 Ft-os szerencse szelvény. Értelmetlen bármit rakni, mert ha nem megy el és nyernél, akkor meg törlik az eseményt (anyád szrt.). Az oldalon is úgy mutatják, hogy az állás 3-4. akkor wtf
Nc... Nem baj, ma bosszúból azért is megrakom újra az izraelit 9,65-ért. Sőt lehet még hozzácsapok 3 nagyobb szorzót 3/4-be, hogy csődbe vigyem őket

-
janos1988
addikt
-
janos1988
addikt
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
Például engem. Ebbe már benne van a 184-es eredménye - online még nem frissítették. Erre mit látok?! 1-es odss, törölve!!! Na meg a jó kurva anyátokat, azt. Mi van van pöcsfaszok, sokan nyertek volna a 8,7-es szorzóval. KURVA ANYÁTOK eszerté!
Nehogy nyerjen az ember... Hihetetlen milyen aljasok, eszem faszom megáll. -
janos1988
addikt
Ahogy nézem a mai Basel eredményt, lehet nem is volt annyira várható a buktájuk, függetlenül a pontszámuktól. És figyeljétek meg meg fogja bosszulni a Basel ezt és hagyni fogja, hogy kikapjon az utolsó meccsükön a Young Boys ellen és így a Servette nem fog bekerülni a selejtezőbe. Ez az elmélet annyira tetszik, hogy meg is fogom rakni, kíváncsi vagyok mennyit adnak majd a vendégekre

-
janos1988
addikt
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
Jó az csak nézni kell azt a hsz-t is amire válaszoltam. Ott a tegnapi szelót kell nézni, azaz ezt (klikk). A másik az eredményt mutatja, hogy jött a 3/5-ösön a 3. (8,70x odds) és így nyertem
Csak még a tippmix oldalon nem frissítették az eredményt. -
janos1988
addikt
válasz
janos1988
üzenetére
Jeee, akkor én most nyertem a "Mai szeló"-val? 8. sor 3590 Ft

-
janos1988
addikt
Már milyen jó lenne a kamu accounttal egy X2 Steaua Bukarest. De sajna nincs ilyen lehetőség, csak sima fogadás

-
janos1988
addikt
-
janos1988
addikt
-
janos1988
addikt
-
janos1988
addikt
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
De gondolom véletlenül sem az történt, hogy csekkolták, hogy áll a FC Lusteanu - Hartberg és egyeztettek a BW Linzel a Bécsiek, hogy skacok, ha nem lesz legalább X, akkor biztos kiesők leszünk. Áh, az az osztrák 2-ben teljesen kizárt

Mindenesetre jó lenne megnézni a meccset, mennyire hajthattak (vagy inkább mennyire felejtettek el védekezni a hazaiak a 2. fi.-ben), aztán a 76' perc után hogy álltak le a nyomulással.
-
janos1988
addikt
válasz
Daniel Alves
üzenetére
Az, de naponta több millió ilyet raknak a népszerűbb mérkőzések variációjából és abból is ha negyedévente bejön egy (ilyen).
-
janos1988
addikt
válasz
Shkiz0
üzenetére
Rosenborg szereti szopatni a népet, én is befürödtem már vele párszor. Részben ilyenek miatt is nem rakok ilyen kis szorzókra. Ha biztosabb fogadásokat akarsz kötni, akkor inkább online kell ráhasalni a dupla esélyekre, azok is 1,10-1,30 között mozognak és sokkal több az esélyed.
-
janos1988
addikt
Turku PS visz mindent
hozzáadva a tiltólistára -
janos1988
addikt
-
janos1988
addikt
Ennyire idióták legyenek a düsseldorfi szurkolók, majdnem kibasztak a saját csapatukkal

-
janos1988
addikt
Uhh skacok, de közel vagyok a jackpothoz

-
janos1988
addikt
És csoda történt, igaz még messze vagyok a nyeréstől, de örülök, hogy jött a Hapoel TA tippem
2-1 -
janos1988
addikt
válasz
joker93
üzenetére
1-1, de bírom az ilyet
60 percig szinte semmi aztán egy gól és rá szinte rögtön a válasz... Düsseldorfot D-be raktam, de már az első percben gólt rúgtak. Hát igen, ők nem a Szolnok 
Zoli9292: Legalább jelezted volna a spoiler veszélyt
Nocsak, nocsak a csendes papucs férj a gyilkos -
janos1988
addikt
Na a 2. félidőben igazán alkothatna valamit a Hapoel TA, mondjuk egy gólt.
-
janos1988
addikt
Te jó ég! A retek klubbon mi ez az erőltetett szar
Van itt minden, papucs férj, elvált és az aggódást betegesen túlzásba vivő hízó, alkoholista anyós, szúrós tekintetű rendőrségi szóvivő stb...
Valahogy ezek a műsor koppintások nem sikerülnek túl eredetire az rtlnek. Túljátszott szerepek, mintha olvasnák a szöveget, semmi hangsúly, túl színes túl szagos, statisztás és mintha zombik játszanák a szerepeket. 5 percig bírtam. -
janos1988
addikt
válasz
juliabrilke
üzenetére
Az a kár, hogy ritkán lehet fogadni ilyenekre.
-
janos1988
addikt
válasz
juliabrilke
üzenetére
-
janos1988
addikt
-
janos1988
addikt
válasz
mario1012
üzenetére
Nem értem miért ijednek meg sokan a nagyobb szorzóktól. Itt a mai, csak 1 a millió példa közül. Én, mint nyíregyházi a Szolnokra fogadtam, de vezet a szpari. Ennyit az esélyesebb,1,6-os oddsokról.
Aktív témák
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Spórolós topik
- Call of Duty: Black Ops 7
- OTP Bank topic
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Battlefield 6
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hyundai, Kia topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- További aktív témák...
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 14C 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B760 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD Asus ROG RTX 3090 24GB Zalman Z1 1000W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Ennyi pénzből B-L-A-C-K 4860 évig játszhatná a kamu 5/7 szelvényeit, minden nap 

Az ilyenekről igazán tájékoztathatnának minket

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)