Új hozzászólás Aktív témák
-
kcics
csendes tag
Hali harry!
Bocs, hogy beleszólok, de szerintem nem kéne szétbarmolnia a tápját.Szerintem elég bele egy szimpla 80 mm-es Zalman ZM-F1. Az F2 pedig k*rv@ hangos... Én vettem kettőt, de már nagyon megbántam...
Olyan traktor hangja van 5V-on... 
Apropó Barkácsolás.... Szerinted van értelme az alábbinak? Fogtam a gépemet, bepakoltam egy Zalman 7000AlCu-t, egy Zalman ZM80C-HP-T ,+OP1, meg a ház tetejét kivágtam és odaraktam egy 8 cm-es F1-et, fordszab-ra kapcsolva (saját gyártmány), meg egy ilyet hátra a táp alá.Mind a kettőnél védőrács van, hogy minimális legyen a turbulencia. Na szóval mindegyik 8 cm-es venti a házból kifelé nyomja a levegőt, ám így szegény tápom mocskosul elkezdi magát hűteni, és alig jön belőle levegőcske, de az a kevéske is meleg. Azt tervezem, hogy a tápban megfordítom a ventit, hogy befele a jó finom kis hideg levegőt, nyomja. Így az jobban hűl, + a levegő átáramlik a tápon és a többi Zalman kiszippantja....
Szerinted ennek ven értelme, mármint a tápos izének, mert a többi frankón műkszik... -
tts
addikt
Szakirodalom:
Bővebben: link
Új hozzászólás Aktív témák
- Diszkrét és olcsó kasztni érdekel-e? Ingyen MPL-el? Persze itt egy Kolink Nimbus Midi Házikó
- Corsair SF850 850W 80 PLUS Platinum Tápegység!
- Corsair RM850e (Bontatlan)
- 0 perces COOLER MASTER MASTERBOX MB600L V2 TEMPERED GLASS eladó! SZÁMLA (a Te nevedre)! ÁRON ALUL!!!
- Thermaltake View 71 Tempered Glass
- Akció! Csere-Beszámítás! Asus ProArt B760-Creator D4 Alaplap! LGA 1700
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10500T 16GB DDR4 512GB SSD RX 5500 XT 8GB Zalman T4 Plus Chieftec 600W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 100% Akkumulátor
- iKing.Hu-Nothing Phone 3a Pro Grey Glyph stílus, 3 optikai zoom 12/256 GB -3 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Olyan traktor hangja van 5V-on...