- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen házat vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- SSD kibeszélő
- Kompakt vízhűtés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Ne szórd ki a pénzed pixelekre!
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
harry
veterán
Ő kérdezte, h mi van akkor, h megfordítja a ventit. ''az alján ne legyenek lyukak'' a tápra értem, szal a tápba hátul befulyt levegő átáramlik a tápon, és nem megy rá a procira, hanem a ház tetején a táp és az 5,25''-ös egységek közötti részen lévő venti kiszívja azt a meleg levegőt, amit a táp belebumpál, így elvileg nem kerül a táp meleg levegője a házba (illetve csak addig, amíg a felső venti ki nem szívja).
De ha már barkácsol, akkor sztem dualventi a legjobb megoldás. Vagy 1*12cmes az alján. -
tts
addikt
Én adok nektek szívesen annyi könyököt, amennyit csak akartok, de nem akarok senkit átverni.
A kolléga abból indult ki, hogy majd a tápján át fasza friss levegőt nyom a gépébe. Na ilyen - nincs!
Az hogy visszadolgozzon, a táp melegét meg egy plussz ventivel, meg könyökökkel szívja ki, amikor kimegy az a maga rendes útján, az kicsit bután hangzik.
Én nem ilyen céllal árulom a cuccaimat.
Ha érdekel egy jó légáramlási séma, nézd meg ezt:
Bővebben: link
második lap bal oldalán a rajz.
Ilyet érdemes kialakítani! -
tts
addikt
Bővebben: link
A lényeg: 10 CFM = 5,9 m3/h
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen házat vegyek?
- Háztartási gépek
- Arc Raiders
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Xbox Series X|S
- SSD kibeszélő
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- További aktív témák...
- Gigabyte Aorus GP-AP750GM
- Thermaltake TOUGHLIQUID Ultra LCD Kijelzős vízhűtés!
- 27% Számlával! ASUS ROG Loki 1200W 80 PLUS Titanium Tápegység!
- Chieftec CTG-450-80P 450W teljesítményű, 80+ minősítésű ATX tápegység
- Új INTEL LAMINAR RM1 (LGA1700/1851) nullperces, rézmagos hűtők SZÁMLÁVAL! A LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!!!
- Apple iPhone 15 PRO MAX 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB ZALMAN Z1 Plus EVGA 750W
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3625, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Papst télleg jó.