Hirdetés
Legfrissebb anyagok
- A Razer új klaviatúra-zászlóshajóját meglátva biztos félrenyeled a teát
- Kétarcú űrutazás: az Artemis II startra kész, a Starlinert elmarasztalták
- Beelőzte az iparágat a HBM4 tömeggyártásával a Samsung
- Visszahozta a sírból a G-Drive márkanevet a Western Digital
- Komplex intelligencia a Gemini 3.1 Pro fókuszában
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
M_Toni
csendes tag
Használom én is, mert munkába utazván, hiába van korlátlan mobilnetem, a buszon ülve sokszor nincs net vagy nagyon ingadozik a net sebessége. Annál rosszabb meg nincs, mikor akadozik a lejátszás. legalább is engem nagyon tud zavarni.
Megmaradtam egy régebbi verziónál, (1.2.0.5) mert ez még előadók szerinti mappákba tölti le az albumokat. az újabb verziók, meg az album címe szerint teszi mappába az albumokat, mindet külön-külön, mégha ugyan attól az előadótól is vannak az albumok. Ez sokat segít a későbbi rendezés során. az UAPP vagy a HibY R2 lejátszóm meg ugyan úgy lejátsza mint ha tidalrol menne, csak szakadozás nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- PC Game Pass előfizetés
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3918
- 146 - 147 - 167 - 168 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Eladó egy Huawei GT3 okos óra Dobozzal tőltővel
- Samsung Galaxy Book 3 Amoled 360 i5 13.gen, 16GB RAM, 512GB SSD, érintőkijelzős kedvező áron!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest