Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Mini-ITX
- Videós, mozgóképes topik
- A legjobb INGYENES programok Windowsra!
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Milyen széket vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Körvonalazódik az első Panther Lake lapkát használó notebookok ára
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
kopapy
tag
Csak ötletként.
Alapvetően csak egy sima médiajátszónak vettem egy Rasbperry Pi4-et. Nézegettem bővítőkártyákat, találtam 192kHz/24bit képes Burr Brown chip-pel szerelt panelt, de láttam ESS Sabre chipest is. Ezen felbuzdulva megnéztem tud-e streamet a Rasberry. A TIDAL 2 kiegészítővel igen, működik is. Meg is rendeltem hozzá a DAC panelt, így közvetlenül mehet az erősítőre RCA kábellel.
Az alap gép táppal, dobozzal 20 eFt.+ 16 GB-os micro sd kártya amire LibreELEC+KODI ment fel 2,5 eFt. A DAC panel (amihez kell másik doboz) dobozzal 18 eFt. Az egész nagyjából 40 ezerből megvan és így lesz egy használható hálózati lejátszó egész jó hanggal. Ami médialejátszó is, így a saját zenéimet is tudom hallgatni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Humble szökevények 500-2500Ft
- iKing - Apple iPhone 15 Pro Natural Titanium ProMotion 120 Hz, A17 Pro, USB-C 128 GB
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 3-12. gen.
- Samsung Galaxy A04s / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4270, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs