Hirdetés

Hirdetés

!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• ricsi0307

senior tag

Közel 2 hónap ismerkedés után azt mondom hogy nagyon rendben van a Tidal és maradok. Az ajánló része kifejezetten jó, majdnem elérte nálam a Spotify szintjét, az Apple Musicra pedig köröket ver. Napi mixből 8 van míg Spotynál 5 plusz itt van még Daily Discovery és New Arrivals, tehát mondhatom hogy jobb mint a konkurencia. A felület továbbra is átláthatóbb, letisztultabb számomra. A magas hangminőség nálam nem releváns mert nagyrészt autóban használom, de itthon a soundbaron is bőven hallani a különbséget a Tidal Connect és az AirPlay között, és ez őszintén szólva meg is lepett. Ami negatívum az a Shazam integráció hiánya minden más CarPlayen jön elő. Amit említettem hogy nem lehet beletekerni a zenébe, és ha itt indítom el a kedvelt zenéket véletlenszerű lejátszással akkor a legutolsó 20-30 kedvelt zene közt váltogat fixen, míg telefonról indítva úgy működik ahogy kell. Számomra hatalmas pozitív csalódás ez, azt hittem bele leszek kényszerítve a Spotify-ba, a Tidal annyira a látómezőmön kívül volt hogy sose próbáltam, de úgy látszik végre sikerült azt leváltani.

Új hozzászólás Aktív témák