- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED monitor topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- Elkészült a nagymama hardverbefőttje
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ricsi0307
senior tag
válasz
LimaBravo69 #856 üzenetére
Igen közben megjöttek hétfőn ezek a mixek. 7 év Spotify közel egy év Apple Music van mögöttem, Tidalt egészen eddig nem használtam mert nincs min kihasználni az általa nyújtott minőséget. Spotify vált be a legjobban, az ajánló algoritmus ott a legjobb, sok olyan zene van náluk fent ami máshol nincs, de a kezelő felület egyre átláthatatlanabb lett számomra, nekem csak a saját zenéimre és a heti ajánlásokra van szükségem, de már meg se találom ezeket annyi sok haszontalan dologgal tömték tele a kezdőképernyőt. Tidal eddig egész jó, a felület átláthatóbb letisztult, 3200 zenéből 100-at nem tudtam áthozni, ez még túlélhető. Pár dologgal van gondom, az egyik hogy CarPlayen nem lehet beletekerni a zenében, illetve otthon Tidal Connecttel használva a soundbaron, amint háttérbe kerül az app eltűnik a telefonon a lejátszás, és minden egyes visszalépésnél újra rá kell nyomni a Tidal Connectre hogy tudjak váltani vagy hangerőt módosítani. A mások ez a rádió, hogy nem minden zenénél elérhető, ez az égetőbb gondom. Egyelőre ismerkedem vele, az algoritmusnak kell jó pár hét mire beáll, meglátjuk mennyire lesz jó, ha hozza azt amit elvárnék, akkor maradok itt. Az Apple Musicot is kényszerűségből próbáltam ki, de ott az átláthatatlan felület mellé egy botrány ajánló rendszer van párosítva, pedig közel egy évig próbáltam megszokni. Spotify Hi-Res olyan mint a KSH átlagbér, mindenki hallott róla de senki nem látta soha.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Peugeot, Citroën topik
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Sorozatok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- OLED monitor topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- További aktív témák...
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bowers-Wilkins Pi7 S2 (2195084) (ELKELT)
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400/ RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest