- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Barátokká váltak az eddig rivális AI-óriások
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Az Aura Displays hordozható monitorhármasa jól felturbózhatja a produktivitást
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
Aktív témák
-
Shia-ko
aktív tag
Hello!
T60hoz kellene dokkoló vagy port replikátor, amin van s-video és LPT port. Merre találok? Vagy csak FRU szám alapján hol tudom ellenőrizni, hogy mihez jó és mi van rajta?
Előre is köszönöm!
szerk.: Közben megtaláltam a FRU-kat: 26R9061 és 26R9063 jó, amin van LPT port, de ahogy nézem, csak DVI van ezen is. Az jó a sima TVhez, vagy csak LCDre?
-
Shia-ko
aktív tag
Hello!
Vettem egy használt T60-at és nincs rajta recovery. Valaki esetleg tudna nekem adni egyet? Bár még garanciás, de elég macerás lenne a szervízbe futkosni vele.
1952-ctoElőre is köszi!
-
Shia-ko
aktív tag
Hello!
Vettem egy használt T60-at és nincs rajta recovery. Valaki esetleg tudna nekem adni egyet? Bár még garanciás, de elég macerás lenne a szervízbe futkosni vele.
1952-ctoElőre is köszi!
-
Shia-ko
aktív tag
Hello!
Kinyírtam a T43-asom (1871-F1G) recovery partition-ját és most szaraxik a windows, újra kéne raknom. Tudna esetleg valaki nekem egy recovery disc set-et másolni, hogy ne kelljen 1-2 napra bennt hagyjam a szervízben a gépet? Ráadásul csak ünnepek után tudnám valszeg megjátszani, nem hiszem, hogy nagyon dolgoznak az ünnepek alatt.
Előre is nagyon megköszönöm!
Gabi -
-
Shia-ko
aktív tag
Azt azért érdemes szemmel tartani, hogy recovery lemezről csak az eredeti vinyó állapotot tudod visszaállítani, csak a rendszer partíciót legyalulni nem tudsz,így minden más elszáll.
Megvettem a 100-as hitachi vinyót, sajna csak a 12-es sorozatból volt, így benyertem a 2010-es hibát, de ettől függetlenül babán megy. Csendesebb, hűvösebb, és elviekben gyorsabb is, de érezni nme érzem. -
Shia-ko
aktív tag
Keresgéltem, de nem találtam azt a részt, ahol szó volt a beépíthető vinyókról. A T43-asomba rakatnék egy nagyobb darabot, de nem emlékszem, hogy szabadon választhatok, vagy van valami trükkje, hogy milyen megy bele?
Köszi -
Shia-ko
aktív tag
-
Shia-ko
aktív tag
Hello!
Vezsek egy 120-as SATA WD vinyót, és érdeklődnék, hogy tudom-e simán cserélni a T43-asomban, vagy csak külső házban tudom használni?
Köszi -
Shia-ko
aktív tag
Atit ne vegyel pusztan Vista miatt. Nekem XP alatt nagyon jo volt az Ati, de most, Vista alatt zabalja az akksit.
14.1 celszerubb lehet, ha hordozod is, SXGA+ pedig eleg nagyjabol mindenre.
Azt hiszem, a mostani gepekhez XP-t adnak, de ingyen frissithetsz Vistara, a szervizben akar a recovery particiot is megujitjak.
Ezt olvastam egy másik fórumon, január 4-ei bejegyzésként. Ez tényleg így van? Ha beviszem a kb. fél éves T43-amat, akkor rátolják a Vistás recoveryt ingyen?
Felraktam a rescue and recoveryt, és csinálni akartam DVDkre egy full rendszer mentést, de a repair disk után megállt, hogy nem fér rá a célra a cuccos. Magyarul nem képes darabolni a backupot? Akkor hiába tud merevlemezre készített mentést DVD-re átrakni. Van erre valami megoldás, vagy vegyek egy hiperszuper biztonsági mentést készítő progit? :S
Előre is köszönöm! -
Shia-ko
aktív tag
.
[Szerkesztve] -
Shia-ko
aktív tag
Bővíteném 512-ről 2x512-re a T43-asomban a memóriát. Milyen típust érdemes venni bele, hogy menjen a DC? Kingston jó, vagy mást típust keressek? Hol tudom megnézni, hogy milyen van most benne?
Köszi -
Shia-ko
aktív tag
Mennyire lehet érezni egy noteszben a Dual Channel előnyeit? A winyó lassúsága nem anulálja?
-
Shia-ko
aktív tag
Miért van az, hogy ha lecsukom a fedelét a notesznek (T43), és visszanyitom később, akkor az 1024x768-as felbontásból visszavált 800x600-ra? Nincs készenléti állapot, semmi, simán csak lecsukom, hogy ne porosodjon, ha nem vagyok ott.
THX -
Shia-ko
aktív tag
-
Shia-ko
aktív tag
Az lesz, illetve ezt [link] találtam, még bogarászom, de mintha ezzel meg lehetne oldani, illetve azon filózom, hogy ha a mostani rendszert mentem le a beépített progival, ami úgyis aktuális lenne, hogy legközelebb ne legyen annyi macera a telepítésnél, akkor kell-e a recovery partíció?
hink:
ui.: Herby-t merre találom? -
Shia-ko
aktív tag
Ha véletlenül le lett törölve a rejtett partíció a T43-ról, akkor mit lehet tenni?
-
Shia-ko
aktív tag
Köszi, sikerült.
-
Shia-ko
aktív tag
Vattem egy T43-at, mert az jó nekem. Be is állítottam, hogy a bIOS-ba ujjlenyomattal lehet belépni, de én az egész gép indítására szeretném. Merre tudom megtenni?
Aktív témák
Hirdetés
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Gaming notebook topik
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Plazma TV topic
- Háztartási gépek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- További aktív témák...
- Új HP Pavilion x360 14-ek Érintős hajtogatós Laptop Tab 14" -35% i5-1335U 8/512 FHD IPS Iris Xe
- Dell Inspiron 5406 2-in-1i5-1135G7 16GB DDR4 3200 512GB NVME 14" FHD Érintőkijelző W11Pro
- Eladó MacBook Pro 14" M1 Pro (2021) 16/512 99% akku Makulátlan állapotban!
- Újszeru GIGABYTE G5 - 15.6" FullHD 144Hz - i7-13620H - 48GB - 1TB - RTX 4050 - Win11 - 1,5 év gari
- Acer Nitro V ANV15 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 3050 - 2,5 év gari
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R3 3100 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500XT 4GB BitFenix Neos Thermaltake 500W
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged