Legfrissebb anyagok
- Mindenkinél több és erősebb AI gyorsítót ígér Elon Musk
- M.2 csatlakozók terén (is) jónak ígérkezik az MSI közelgő AMD-s alaplapja
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Szinte a semmiből robbanna be az 1,4 nm-es eljárásával a Rapidus
- Félszáz terabájtos HDD-k előtt nyitotta ki az ajtót a Seagate
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Aktív témák
-
Dottore
addikt
Igen, én is ezt mondtam Mészikének. Egy driver frissítéssel mindenképp megpróbálkoznék.
Ami a hozzáadott programokat illeti, csak a legszükségesebbeket használom. A driver update viszont hasznos, annak ellenére, hogy haszontalannak hittem. Ugye volt nekem egy problémám (a kapcsolat wireless mellett egyszer csak megszakadt, ezen csak a restart segített). Heteken át nem sikerült megoldani, viszont kíváncsiságból feltettem a driver update programot. Nézem ám, hogy a WLAN kártya drivere nem az elérhető legfrissebb amit le akar szedni nekem. Gondoltam legyen, új driver le, régebbi fel... hátha. Na azóta nem fagy.

Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- HP Zbook 15 G6, I7-9850H CPU, 32GB,1024GB SSD, Nvidia Quadro T2000, 15.6" FHD IPS, WIN11 Pro
- Újszerű Lenovo Ideapad Gaming 3 15ACH6 eladó!
- Acer 15.6",FullHD,core i3 8145U(4x3,9Ghz)MX230 2/4GB DDR5VGA,8-20GB RAM,SSD,szép állapot,Win.11
- 2év Garancia,Lenovo Slim 3,i5 12450H(12x4,4Ghz)15,6"FullHD IPS,Magyar vil.bill,8-16GBDDR5 RAM,512SSD
- MacSzerez.com - 2017 MacBook Air 13" / i5 1.8GHz / 8GB RAM / Választható SSD méret! / Garancia!
Üzleti előfizetők hirdetései
- EK Quantum Kinetic D-RGB D5 Pump Viztartály - pumpa kombó! 360MM
- Ha mindkettőt viszed, 170ért tied! - Apple Thunderbolt Display
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad T14 Gen 3, 1 Év Garanciával
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi