Hirdetés
Aktív témák
-
_ak_
addikt
Köszi eszembe sem jutott, pedig logikus lett volna.
A password managerrel meg ahogy olvastam elég sokan szívnak, igaz csak egy topikot találtam azzal kapcsolatban, h egyes oldalakat nem ismer fel, de ott sem jutottak semmire, vagyis inkább egy másik progit ajánlottak. Valahol viszont azt olvsatam, h lenovo is az upek cuccait használja, nem lenne rossz, ha szoftot is tőlük szerezné be, legalábbis az jól működött az msi-n.
Kicsit régebben volt szó, h páran utólagosan rendeltétek meg a recovery lemezeket. Ezek tulajdonképpen azok amit mi is elkészíthetünk a rendszeren belül?
És ha már felmerült a product number. Nekem 2089-a81, de ezt nem találom a lenovo adatbázisában. ilyenkor mi a szitu?
Aktív témák
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xbox tulajok OFF topicja
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- OLED monitor topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Steam topic
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X395 13.3" Ryzen 5 PRO 3500U 16 GB RAM 512 SSD AMD Radeon Vega 8 Graphics
- Asus TUF F15 Gamer Laptop 15.6" i5-11400H 16 GB RAM RTX 3050Ti 512 SSD
- Bivaly Lenovo T14 gen5 (Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) laptopom eladó 30 hónap gyártói garanciával
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 14 - 16" M4 MAGYAR Billentyűzet Azonnal átvehető DEÁK TÉRNÉL garanciával
- Dell Latitude 5540 15.6" FHD IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Apple iPhone 15Pro 128GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Thermalright Aqua Elite 360 V3
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akksi, MS4011
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4226
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi