- Lassacskán fenyőfát állítanak a hardverek
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
Aktív témák
-
---Lasali---
Közösségépítő
válasz
Dottore
üzenetére
Köszi!
Kipróbáltam előtte hogy mivan ha nyomok egy visszaállítást a "kék gombossal" működött visszarakta a rendszert aztán elkezdte felrakni a dolgokat, aztán megcsináltam a cd-t ahogy a lap írta de nekem csak ilyen 370 megát ír rá, szóval maga a rendszer lehetetlen hogy fullra rajta legyen.
Aztán újratelepítettem, partícionáláskor a rejtettet nem töröltem le a biztonság kedviért...
Saját xp felment, pár driverrel szívtam egy sort de végül minden meglett és jó lett, szerintem sokkal gyorsabb és használhatóbb rendszert raktam össze mint ami gyárilag volt rajta ennyi... szóval jó lett az egész megérte vele szenvedni...
Azon filóztam még, hogy micsinálna ha most nyomnák egy kék gombot és megint visszaállíttatnám, akkor rájönne hogy melyik partícióra kéne telepítenie a rendszert mert most csináltam a C ből 4 et
meg nem tudom ez hogy telepíti de ghost-os visszaállításnál az xp nagyon nem szerette nálam ha közbe variáltam a partíciókat.
Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- VR topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen okostelefont vegyek?
- OLED TV topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lassacskán fenyőfát állítanak a hardverek
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Milyen NAS-t vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Gyakorlatilag ÚJ Lenovo P15S gen2 (11.gen Core I7 32Gb DDR4 1 Tb SSD 4Gb Nvidia)
- Eladó macbook pro 16 M1 Max 10 CPU/32 GPU 64GB 1TB
- Nálam már kapható a jelenlegi leggyorsabb brutál notebook: Samsung Galaxy Book 5 Edge 5G!
- GAMER LAPTOP - ASUS Rog Zephyrus M16 / Intel i7 12700 / RTX 3060 6gb / 24gb DDR5 / 2TB ssd
- MacBook Pro 17" i7 2.6 GHz 8GB RAM 240 GB SSD 8 ciklus az akkuban!
- Bomba ár! HP ProBook 440 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi 14T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 179 - 180 - 189 - 190 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

meg nem tudom ez hogy telepíti de ghost-os visszaállításnál az xp nagyon nem szerette nálam ha közbe variáltam a partíciókat.