- Öngyilkossághoz adott útmutatókat a ChatGPT, perelik az OpenAI-t és Altmant
- Panorámás, E-ATX-es toronyház a Thermaltake-től, akár "lopakodó" alaplapokhoz is
- Sokrétű segédkijelzővel gyarapodott a Corsair portfóliója
- Többféle belsővel jönnek a Kysona 50 gramm alatti, akciós egerei
- Világelső, 321 cellarétegű QLC-s 3D NAND-ot hozott az SK Hynix
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- UHD filmek lejátszása
- Mini-ITX
- SSD kibeszélő
- Apple MacBook
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
Aktív témák
-
Nand_i
tag
Abban egyébként nem vagyok biztos, hogy a recovery mit fog csinálni, még nem használtam. HP recovery-ben két lehetőség volt, elsőre csak a windows-t húzta újra, a másik pedig gyári állapotra hozta a gépet, ami annyit jelentett, hogy a partíciókat is legyalulta teljesen és mindent újra rakott.
-
Nand_i
tag
Én xp alatt használtam mondjuk, azt nem tudom vista alatt hogy működik. A neve [Gparted]. Eléggé egyszerű a használata. Letöltöd, kiirod az iso-t, majd bebootlosz a cd-ről. Ez gyakorlatilag 1 mini linux lesz, egy grafikus felületet fogsz látni, a rendelkezésre álló partíciókkal. A lemez elején lesz a rendszer, a végén a recovery. Rákattintasz a rendszer particióra, aztán talán jobb klikkel kiválasztod hogy át szeretnéd méretezni. Ekkor vagy be kell írni, hogy mekkora legyen a partíció, vagy csúszkával eltolod ameddig szeretnéd, már nem emlékszem pontosan. Utána az üres területre kattintva tudod az új particiót létrehozni. Ezután kilépsz a programból, majd reboot. Minimális angol tudás természetesen kell, de nem bonyolult. MBR-t nem bántja, úgyhogy semmilyen káros következménnyel nem jár elvileg. Én is ezzel dolgoztam, először használtam de gond nélkül ment minden. Még az új partíciót is onnan formáztam. Ja igen, reboot után a win csinált egy lemezellenőrzést, de hibát nem talált.
Aktív témák
- Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 32GB - 1TB - RTX 4060 -3+ év garancia
- Lenovo Ideapad Gamig 3 RTX 3050 Ti Ryzen 5 165 Hz kijelző!
- Eladó ASUS TUF 15.6" / AMD RYZEN 5 7535HS / RTX2050 4GB / 32G / 512GB
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -60% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G531GU / I5 93300H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MSI Sword 16 - Core i7 / RTX 4050 / per key RGB / magyar garancia
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest