- Lassacskán fenyőfát állítanak a hardverek
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen házat vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- Milyen egeret válasszak?
- SSD kibeszélő
- TCL LCD és LED TV-k
Aktív témák
-
Nand_i
tag
Abban egyébként nem vagyok biztos, hogy a recovery mit fog csinálni, még nem használtam. HP recovery-ben két lehetőség volt, elsőre csak a windows-t húzta újra, a másik pedig gyári állapotra hozta a gépet, ami annyit jelentett, hogy a partíciókat is legyalulta teljesen és mindent újra rakott.
-
Nand_i
tag
Én xp alatt használtam mondjuk, azt nem tudom vista alatt hogy működik. A neve [Gparted]. Eléggé egyszerű a használata. Letöltöd, kiirod az iso-t, majd bebootlosz a cd-ről. Ez gyakorlatilag 1 mini linux lesz, egy grafikus felületet fogsz látni, a rendelkezésre álló partíciókkal. A lemez elején lesz a rendszer, a végén a recovery. Rákattintasz a rendszer particióra, aztán talán jobb klikkel kiválasztod hogy át szeretnéd méretezni. Ekkor vagy be kell írni, hogy mekkora legyen a partíció, vagy csúszkával eltolod ameddig szeretnéd, már nem emlékszem pontosan. Utána az üres területre kattintva tudod az új particiót létrehozni. Ezután kilépsz a programból, majd reboot. Minimális angol tudás természetesen kell, de nem bonyolult. MBR-t nem bántja, úgyhogy semmilyen káros következménnyel nem jár elvileg. Én is ezzel dolgoztam, először használtam de gond nélkül ment minden. Még az új partíciót is onnan formáztam. Ja igen, reboot után a win csinált egy lemezellenőrzést, de hibát nem talált.
Aktív témák
- Nálam már kapható a jelenlegi leggyorsabb brutál notebook: Samsung Galaxy Book 5 Edge 5G!
- GAMER LAPTOP - ASUS Rog Zephyrus M16 / Intel i7 12700 / RTX 3060 6gb / 24gb DDR5 / 2TB ssd
- MacBook Pro 17" i7 2.6 GHz 8GB RAM 240 GB SSD 8 ciklus az akkuban!
- HP Victus 16 Gamer Laptop - Intel 11400H, 16 GB RAM, RTX 3050 Ti, 512 GB NVME
- Macbook Pro 13" 2019 i5/8/128 181 Ciklus 94% Akku + UAG tok
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6800XT 16GB Zalman Z1 GIGABYTE 750W
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 12/128GB Fekete / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest