- Tizenkét tányérra térne át a Toshiba a HDD-piacon
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Gaming notebook topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Projektor topic
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fontos marad a nyílt forráskód az Intelnek, csak nem a megszokott formában
Aktív témák
-
Tim82
félisten
válasz
Atlantis #3147 üzenetére
csatlakozom az állkereséshez. illetve, találjuk meg az enyémet is.
sőt, kérek egy ilyen barátnőt (rendelés leadva a felsőbb hatóságok felé
). Gyűrűk Ura-fan, Thinkpad-addikt (hogy az utóbbi hölgyeknél milyen ritka!) - legalább két közös pont.
hogy (félig-meddig) on (és komoly) legyek, megvan a Thinkpad A30. sajnos, a 15'' méret ellenére XGA, valamint van 1 db pixelhibája (világoskék). tesztprogramok szerint minden rendben, illetve memtest-et még nem futtattam.
két optikai meghajtó van benne, egy dvd-rom és egy cdrw. a benne lévő 256 Mb RAM miatt néha "gondolkodik" kicsit, de ez bővítve lesz.
a T40-hez képest egy batár állat.
valamint kicsit zajos is, egy 4200 rpm-es, harminc gigás Hitachi Travelstar vinyó van benne, kerreg néha rendesen. (azt hiszem, kicserélem majd a T40-ből korábban korábban kioperált 40 gigás Fujitsu vinyóra.) egyébként csak pöcökegere van, amit nekem szoknom kell - még kicsit lassan bánok vele.
ja igen, és egy érdekes hibajelenség: beleraktam a PCMCIA-slotjába egy USB 2.0-ás kártyát, gond nélkül felismerte, de amikor a kártya portjába beleraktam egy pendrive-ot, az XP kifagyott.
a saját, alaplapi USB-portjaival semmi ilyen gond nincs.
Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- LEGO klub
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Battlefield 6
- Kuponkunyeráló
- Tizenkét tányérra térne át a Toshiba a HDD-piacon
- Windows 11
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- További aktív témák...
- gyakorlatilag ÚJ Apple Macbook Pro M4 Pro Chip 512/24 Space Black 1OO% ! még 18 Hó Jótállás
- Dell precision 7530 laptop
- ROG Strix G513RC 15.6" FHD IPS Ryzen 7 6800HS RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- T14 Gen1 14" FHD IPS i5-10210U 16GB 256GB NVMe magyar vbill IR kam új akku gar
- VivoBook S M3402QA 14" 3K OLED Ryzen 5 5600H 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- Intel Core i5 4590S 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Alphine Green 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3745
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M2 11" WiFi + CELLULAR 512GB!!! KÉK
- Motorola Moto G32 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő