- Melyik tápegységet vegyem?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED TV topic
- Teljesen az AI-ra fókuszál az új AMD Instinct sorozat
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple asztali gépek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
Aktív témák
-
Yaye
őstag
válasz
Shadowfax #1402 üzenetére
Aha. Ezek szerint ezek a kis pakkok ennyit tudnak. Nem gond, mert 99%-ban konnektorról megy, csak kíváncsi voltam. A töltés még mindig nem ért véget, sőt egyre lassul, az utolsó 7%-ra laza 50 perc az előrejelzés
Kíváncsi vagyok hogy ez valami kezdeti formázás-féleség, vagy ez így is marad. Furcsa volt hogy 96%-on volt az akksi mikor újonnan beraktam, lehet hogy az informatikán játszott vele valaki mielőtt leszállították volna.
Kicsomagolás után az első dolgom volt az akksik csekkolása, de idei őszi volt már mind a kettő, szerencsére.
Maximum battery-re állítottam, és így a 2 óra nem mondható épp jónak (végig 800MHz). A TM8000 minden ilyen trükközés nélkül kacagva tolt szűk 4 órát, erős FPS-játék (full teher, 1,5 GHz) mellett is kb másfelet (!), pedig az is 15'', ráadásul abban még erősebb vga van (mob r9700). Szóval ez a 2 óra nem egy bajnok idő, de majd meglátom mennyi lesz ez pár ciklus múlva. Biztos több lenne ha a venti nem járna potyára mint az őrült. De így attól tartok, jelenleg még egy nem túl hosszú filmet sem lehetne végignézni akksiról.
Csináltam egy ''irodai'' profilt nagyobb fényerővel, de minimumra korlátozott procival, hogy a venti kicsit kevésbé izmozzon, meg egy ''gamert'' arra az esetre ha kedvem szottyan CSzni egy picit
Azt árulja még el valaki, hogy az ODD jobb fölső sarka fölött világító kis zöld led mit jelent? Nem mintha zavarna, de nem jöttem rá
Apropo, ODD, a kínaiak gondolom egy az egyben átvették a gyártósorokat, különben nem értem hogy örökölhették meg a klasszikus szuperbandzsa meghajtó illeszkedést
Na még egy hülye kérdés:
Az access connectionsben csináltam két profilt, egy munkahelyi drótost, meg egy másik irodai wlanost. Ha melóhelyt bedugom a hálókábelt, akkor szépen betölti a drótos profilt (buboréküzenet alul), de ugyanakkor rögtön kidob egy ablakot, hogy melyik access profilt akarom betölteni, mikor ehhez a hálózathoz csatlakozom ezen az eszközön. Ez szép és jó, csak épp a felkínált listában csak az irodai szerepel, a drótos, amit tényleg szeretnék, nem.Mit szúrtam el?
Aktív témák
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Melyik tápegységet vegyem?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Linux Mint
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- OLED TV topic
- Teljesen az AI-ra fókuszál az új AMD Instinct sorozat
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Le Mans Ultimate
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- HP 13"FullHD IPS,i5 8265u(8x3,9Ghz)Villágító billentyűzet,8GB Ram,256-512SSD,jó akku,Szép állapot
- Újszerű Asus,játékra is,17,3"FullHD,i7 8550(8X4Ghz)GT920mx 2/4GB DDR5 VGA16GB RAM,SSD+HDD,
- HP Zbook 14 laptop (14FHD/I7-G5/8GB/128SSD/MagyarVilágítós)
- Jó áron ÁRON ELADÓ! Üzleti HP Elitebook 1040 G9 Laptop! / i5-1245U 16GB 256GB
- Szuper áron DELL XPS 13 7390 /i7-10510U/16 GB Ram/512 GB SSD/IPS/
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged