Keresés

Aktív témák

• sssent

senior tag

válasz ans #1313 üzenetére

A rosszhiszeműség nem azon múlik, hogy van-e szerződése, hanem azon, hogy bizonyíthatóan tudta, vagy sejtenie kellett volna, hogy lopott, és ennek ellenére nem tett semmit.

microsfrost: ha mondjuk az ibm szervíz közli veled, hogy lopott, és nem teszel semmit, akkor az már rosszhiszeműség. Ha csak a homokba dugod a fejed, akkor ezt már nehezebb rádverni. Mindenesetre én nyugodtabban aludnék, ha nem kéne ilyen procedúráktól tartanom, de te tudod. Amíg nem viszed szervízbe, addig szinte biztos, hogy nem fog senki megállítani az utcán, hogy na mondd csak, honnan is van az a gép. De hogy ijesztgesselek is kicsit, ismerek ellenpéldát :(

[Szerkesztve]

• microfrost

csendes tag

válasz ans #1313 üzenetére

Áhh, én nem fogok ügyvédeket felhajtani, az tuti. Nem ér ennyit ez az egész dolog. Engem amúgy is csak a gari miatt érdekel ez az egész (mert akkor még több mint egy év garim lenne). Szerintem nem is fogok ezzel többet foglalkozni, beérem azzal a fél év garival, amit a boltban adtak.
    Én csak vettem egy boltban egy notit, nem akarok belekeveredni semmibe :( , csak mondjuk az a gari jól jött volna...
    Amúgy is még jó ideig használni fogom a gépet, mert nagyon jó :R
    Az, hogy az IBM 4év garit ad bizonyos gépekre az (nekem) azt jelenit, hogy bíznak a gépekben, hogy sokáig jól fognak működni.

Aktív témák