Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Aktív témák
-
microfrost
csendes tag
Igen, de ha közölnék is velem, hogy lopott, akkor mit tudok tenni? (de valószínüleg tényleg át va ütve a serial, mert az IBM honlapja szerint G39-es típus nem létezik, szóval nem tudják beazonosítani a gépet)
Meg ha neadjisten egy rendőrségi ügy lenne belőle, akkor is én szívnám meg, mer a gépet lefoglalnák, és akkor kiment az ablakon 160k...
Idézném az adásvételi pár pontját:
4. Az eladó kijelenti, hogy a készüléket semmiféle tartozás nem terheli, és annak rejtett hibájáról tudomása nincs.
5. Az eladó az általa értékesített készülékre származási garanciát vállal.
Tehát ha valaki megkérdi, hogy honnan van a gép (akár szervízben), ott a hivatalos adásvételi.
Amúgy meg mér nekem a dolgom kideríteni, hogy ténylegesen honnan származik? Erre senki se kötelezhet. Én egy boltból vettem adásvételivel, és az adásvételi kijelenti, h tiszta a gép származása. Innentől fogva engem nem szólhat meg senki, még a szervíz se.
Aktív témák
- HP Z8 G4 Workstation (gamer célra is) dupla CPU Xeon Gold 6134
- Samsung Galaxy Watch Ultra LTE, Új, Bontatlan, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3435
- Asus TUF Gaming F15 FX507 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12500H - 8GB - 512GB SSD - RTX 3050 - 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest