- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Videós, mozgóképes topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- SSD kibeszélő
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Milyen egeret válasszak?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
Aktív témák
-
Integra
titán
válasz
Napfénysüti #10129 üzenetére
jááááj...
az muszáJ
aki pedig traktoros e mergát vesz az monnyon le..ami a ramot illeti:
régen én is ezt csináltam, most inkább kifizetek többet a megfelelő ramért vagy bármi másért, mert nekem nem éri meg a szenvedés, ha nem jó. benzinre költeni, utazni, utánajárni, nem működik, csere, nincsen raktáron, két hét, hagyd ott, majd megnézik, nincsen gép etc... egyszerűen azon a pár ezer ft többleten már nem gondolkodom, mert nekem túl drága az idő ilyen faszságra ha beszopom.
és ez nem feltétlen a márkás nem lenovo ram hiábja, hanem az van, hogy egyszerűen ilyenek a hardver elemek egymással..
de ez szigorúan saját véleményem -
evone
őstag
válasz
En pont azert valasztottam ezt a markat mert nincs sok penzem allandoan szervizbe jarkalni, vagy ha valami kin van a geppel esetleg fizetni, hosszu tavra vettem egy olyan gepet amivel remeltem hogy soha nem lesz komolyabb baj az aksi elhasznalodasan kivul. Eddig minden OK.
Update: Adidas fuj. katt
-
BobMaster
senior tag
válasz
"...de ne legyen már muszály megvennem valamit drágán azért mert van rajta egy név. "
Erről szól a márka: azért veszed meg drágábban, mert van neve. Mutasd a cipődet! Adidas? Vagy Sandic, mert az "olcsóbb, de ugyanolyan jó?"
Abbahagytam
Aktív témák
- Laptop i7, 11. gen., 32GB Ram, 512 SSD, újszerű számítógép
- Macbook Pro 16" M2 Pro 32GB A2780 2023
- Bomba ár! HP Pavilion Gaming - i7-8750H I 16GB I 512SSD I GTX1050 I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i7-1065G7 I 16GB I 512SSD I Nvidia GTX1050 I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i7-8565U I 16GB I 512SSD I Nvidia GTX1050 I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest