- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
- Projektor topic
- Előrendelhető a ROG Xbox Ally és Ally X
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- OLED TV topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Aktív témák
-
tototos
addikt
Már a recovery részt kiírtam. Biost 3-szor átnéztem de semmi jelen ennek a rejtett partíciónak
Ezek a driverek közül választhatok Wlannál vagyok gondban mert van 2 majdnem egyfomra
-
tototos
addikt
Na megvettem a T61-t. Kérdés hogy lehet a vista helyett xp-t rakni rá? És hogy lehet a recovery partíciót kiírni dvd-re?
-
tototos
addikt
Hello!
Szerintetek mit nézzek meg amikor megveszem ezt a laptopot? T61 Mi az hogy CHS garancia? Nem világgarancia szokott lenni a Thinkpad sorozatra?
-
tototos
addikt
Na megvan a befutó noti. R61 veszek mellé egy 9 cellás akksit 26+áfáért és akkor az akkuidő is megoldva. Vagy tud valaki kisebb akksit olcsóbban?
-
tototos
addikt
hát nekem se jön be annyira
Akkor marad 2 lehetőség. T60 core duo vagy T60 core 2 duo
-
-
tototos
addikt
Ez a laptop megéri az árát? T60
-
tototos
addikt
Nem túl olcsó ez a gép? T60
-
tototos
addikt
-
-
tototos
addikt
Hát az újabb chipset kicsvel jobban spórol az akkuval, akkor az integrált videókártyája is jobb mint a GMA950, meg támogatja az legújabb procikat is. Ismerek egy olyan srácot akinek van egy nagyon brutál procija és a 300 ezer foriuntos laptopja nem fogadja el, ezért most venni akar egy 965-ös chipsetű gépet.
-
tototos
addikt
-
tototos
addikt
válasz
Adrian Mole #2477 üzenetére
Hát a szempontok azok a t61 melett hogy újabb platform.
-
tototos
addikt
Hello mindekinek!
Segítsetek dönteni légyszi. Nem tudok dönteni egy T60 és egy T61 között. Mindkettőből 14,1- colost néztem, de a T61 az széles kijelzős. Eztzel az a gond hogy csak 4 cellás akksival szerelik ami 2-2,5 órát bír ki. Teszteket olvasva a T60 ugye 4,5 óra körül bír a 6 cellás akksival. Nekem fontos lenne az akkuidő(egyetemen nem mindig van lehetőség 220-ra dugni). Lehetőség hogy veszek hozzá egy 6 cellás akksit de sajnos kilóg belőleVagy másik hogy ultrabayes akksi, de azzal nem tudom mennyi időt tudok hozzáadni. Szerintetek mit tegyek?
-
tototos
addikt
Hello mindenkinek!
Szerintetek ez a laptop [link] megfelel egy építészmérnök tanulónak? Olyanra gondoltam hogy a videókártya mennyire támogatja a tervezőprogik használatát. Árban egész jónak tűnik és a kártya neve nekem tetszik. -
tototos
addikt
Hello mindenkinek!
Szerintetek egy t60 mennyivel tud többet mint egy z61? Nézegetve a z61-t abban van firewire meg s-video is, most még nincs ezekre szükségem de lehet hogy a későbbiekben lesz. Meg sokan mondják hogy milyen jó a széles kijelző. -
tototos
addikt
Hello!
Szerintetek megéri ez a gép az árát? [link] -
tototos
addikt
Hello!
Szerintetek megéri befektetni egy T60-ba vagy várjam meg a Santa Rosat?
Aktív témák
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen9: i7-1185G7/32GB/1TB NVMe SSD/14"FHD IPS, Matt/Win 11Pro
- Hibátlan Lenovo P14s Gen5 AMD Ryzen 5 8540U /16GB 512GB SSD/HUN BILL
- HP USB-C Dock G5 (HSN-IX02) ÁFÁ-s
- Bomba ár! Dell Latitude 5580 - i5-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 192SSD I 12,5" FHD Touch I W10 I Cam I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3049, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új HP 16 Victus FHD IPS 144Hz i7-14700HX 20mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest