- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Hogy mi? A bérgyártás lesz az Intel AI stratégiája?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Lassacskán fenyőfát állítanak a hardverek
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Milyen videókártyát?
- Projektor topic
Aktív témák
-
Scalpel
senior tag
válasz
tototos
üzenetére
Sziasztok!
Első benyomások:
Tényleg nem legenda az, hogy egyben van a gép, mert tényleg nagyon jó az összeszerelési minőség. Én arra allergiás vagyok, ha nincs, szóval nagyon minőségi benyomást kelt. Egyébként is olyan gépet kerestem, ami bírja a strapát, mert fogom cipelni be az egyetemre sűrűn. A Fn billentyűnek van egy furcsa zöreje, de ez lehet csak az én hülyeségem, a telefonomnál is volt ilyen problémám...
A Thinklight kitalálójának Nobel-díjat adnék, mert óriási ötlet. Olvasni lehet a fényénél.
A vinyó talán kicsit lassú, de mivel egy 7200-as sata2-es (ez utóbbi nem szoroz semmit) samsunghoz vagyok szokva (kezdeti átviteli sebessége annak 71,8MB/s), ez talán nem meglepő. Mivel ez az első laptopom, nagyon körüljártam a dolgot, végig olvastam szinte mindent. Remélem nem fogok csalódni.
Billentyűzet tényleg remek. Most még egyébbként az asztaliról irogatok. A touchpad érzékeny, a kétirányú scroll jól működik. A trackpointot szerintem nem sokat fogom használni, mert a tapipad nagyon jó.
A gép nagyon halk, az asztalim hangorkánja már kifejezetten bántja a fülem.
Kb. ennyi. azt már beállítottam, hogy 50% akku töltöttség felett ne töltsön rá. Mivel 35%-ra is kb. 1:50-et írt ki hátralévő időnek... alap nyomkodással, akksi kiímélő módban.Shadowfax: hátha segít még, idle fogyasztás akkukímélő módban akkuról 7 watt körül, legalábbis a program szerint. Nem tudom, nem tűnik reálisnak. Biztos lesz ez még így se.
Aktív témák
- MSI KATANA // RTX 4070 // i7-12650H // 16GB DDR5 // 512GB SSD
- Dell Precision 3571 FHD / i7-12800H 14C / 16-32G D5 / 512G / Iris XE + NV T600 Box WS tervező
- Lenovo P1 GEN 5/16'WQUXGA 4K TOUCH/i7-12800H vPro/32GB DDR5/4TB SSD/RTX A4500 16GB GDDR6/GARANCIA!!
- Eladó Laptop - ASUS VivoBook S14 - S430F
- 61 db Dell Docking Station PR02X - Töltővel
- Yurbuds Ironman fülhallgató
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3884, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest