Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Bluetooth hangszórók
- Projektor topic
- Házimozi belépő szinten
- Raspberry Pi
- Új szintre emelte a fényűzés fogalmát az ASUS
- Egyesítené a ChromeOS-t és az Androidot a Google
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Újra instabilitásba futott a Raptor Lake generáció
- DUNE médialejátszók topicja
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
Neja
csendes tag
Sziasztok!
Én is csatlakoznék a klubhoz.Csütörtök óta egy T42-t gyötrök. Első körben nagyon elégedett vagyok vele, de szerintem lesznek még kérdéseim.
Nem tudom hányan ismeritek őket, de itt lett megvéve [link] múlt héten még T42 gépeik voltak, most pár T43 van náluk. Nekem korrektnek tünnek. A kifogástalan, szép állapot tényleg az! Egy vékony karcocska, porszem sincs a masinán.
Kapásból megszületett az első kérdésem is:
A kék Access IBM gomb megnyomására nem történik semmi, ellenben a kézikönyv szerint egy help vagy info felületnek kellene megjelennie. Alapból kellene működnie vagy valamit telepítenem kellene hozzá?
János
Aktív témák
Aktív témák
- Google Pixel topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Bluetooth hangszórók
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Az új vezér szerint már nincs a legjobb tíz chipgyártó között az Intel
- Projektor topic
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 32/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- UHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Asus ROG Strix G15 G512LW - 15.6" FullHD 240Hz - i7-10750H - 16GB - 512GB SSD - Win11 - RTX 2070 8GB
- Lenovo ThinkPad L590 / Intel CORE i5 / 8gb ram / 256gb SSD / FHD kijelző / Windows 11
- Lenovo Yoga 370 szép állapotú 24 hónap jótállás
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest