- Fujifilm X
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Akciókamerák
- Öszvér módszerrel veszi fel a harcot a memóriapánikkal szemben az ASRock
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen monitort vegyek?
- Ez gyors volt! Máris van működő VGA ARM-os Windows 11-hez
- Projektor topic
Aktív témák
-
HThomas
őstag
válasz
riszter
üzenetére
De ez a beállítás csak a sleep-ből való visszatérésre vonatkozik, elvileg semmi köze nincs ahhoz, hogy a Vista x idő után lockol...
Én pl power managerből kikapcsoltam az összes ilyen automatikus cuccot (monitor kikapcs pl), viszont régebben nekem is csinált ilyet, asszem egy üres (full fekete) képernyővédő volt beállítva úgy, hogy folytatásnál kérjen jelszót.
Aztán kiszedtem minden ilyesmit, ha otthagyom a gépet valahol akkor Fn-F2 reflex

-
Otisz
őstag
válasz
riszter
üzenetére
Szia!
Én első körben újraraknám a rendszert, mert szerintem ott van valami galiba.
Esetleg fejlesztettél/csatlakoztattál valamit a gépen/géphez amióta megvetted?
Mert az is okozhat galibát - akár egy új memória modul, bővítő kártya, stb...
Nálam volt olyan, hogy az energiabeállításoknál mindent fullra állítottam, és bizony bezavart - pedig nem kellett volna.
Aktív témák
- Eladó Dell Latitude 5420 FHD IPS i5-1135g7 16gb 256gb 1 év gar
- MacBook Air 13.3" M1 (Late 2020) nagyon szép állapotban, 97%-os akkuval eladó!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 128GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i3-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T61 - Intel T8100 I 4GB I 160GB I 15,4" WSXGA+ I Garancia!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen - 512GB
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi