- Lassacskán fenyőfát állítanak a hardverek
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Projektor topic
- Apple asztali gépek
- Fujifilm X
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen scannert vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
Aktív témák
-
Terminus_
aktív tag
Az IBM-es Battery Maximiser Battery Tips részében a következő áll:
''If you primarily use your computer with the AC adapter attached and only infrequently use battery power, you can increase the lifespan of the battery by changing the charge thresholds. This allows you to reduce the number of charge cycles by letting the battery discharge to a lower percentage before beginning to recharge. It also allows you to set the maximum charge value to below 100%. This is useful because batteries which are used infrequently have a longer lifespan when they are stored at less than full charge.''
Szóval itt sem azt mondja, hogy vedd ki, ha nem használod, hanem csak azt, amit emitter is írt, hogy át kell állítani, hogy mikor töltsön rá.
Egy másik részben azt írja, ha kiveszed az akksit és úgy tárolod: (Ne értsd félre, nem azt mondja, hogy vedd ki és úgy tárold, hanem hogyha kiveszed, akkor mit csinálj.)
''When you store your battery outside of your ThinkPad Computer, store it with a charge of less than 50% to reduce the battery wear.'' -
Rufusz
tag
Enyim csak ddr266-ot támogat ha jól tévedek
Miért akarsz bele IBM memóriát? Nem veszted el a garit ha más boltban upgradeled, legalábbis nekem ezt mondták a vételnél, az IBM upgradek árai meg...
A ''sufnituninggal'' csak egy gáz lehet, mégpedig hogy ugyanolyan modult tuti nem kapni bele. Ez szerintetek lehet gáz? -
Rufusz
tag
A 256mb tényleg elég kevés...mostanában szeretném bővíteni az enyémet.
Gondoltam beleküldök még egy 512es, abból baj nem lehet. Csak azt nem tudom milyet vegyek...
PC2100/PC2700/noname/márkás...Nem tudom mennyire érezhető a különbség. Aszongya az ájbíem, hogy 266MHz-es memóriát támogat, akkor a pc2100 ugyanolyan gyors benne mint a 2700?
Ti milyen memóriát pakoltatok a gépetekbe?
Egyébként teljesen meg vagyok elégedve a masinával, nekem sokkal jobban bejön, mint a csillivilli társai. Ebben az árkategóriában egyértelműen az r50e a nyerő
-
emitter
őstag
van olyan modell, amiben van beépített wlan, de sztem a pcmcia jobb, mert lehet az antennáját nagyobbra cserléni (szükség esetén)
doors:
garibővítés kb br. 30k, ez +2 évet jelent, (mondjuk énnekem elég az alap 1 év)
nemtudom, hol nézted nettó 200k-ért, de az nagyon drága
vannak sokkal olcsóbb helyek, ahol ram- és garibővítéssel együtt is kijössz br 220-230k-ból szvsz (pl. notebook.hu, laptop.hu, usanotebook.hu, notebook4u.hu, de máshol is érdemes körülnézni, esetleg használtakkal is lehet szemezni...)
Aktív témák
- Bundle topik
- LEGO klub
- Kuponkunyeráló
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Projektor topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- További aktív témák...
- Dell Latitude 3310 13,3", Gold 5405U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Dell Latitude 7250 12" FHD IPS touch, i5 5300U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Dell Latitude 7470 14" QHD IPS touch, i5 6300U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Lenovo LOQ 15 gamer laptop, Ryzen 7 7840HS, RTX 4060, szép állapot 1 év garancia!
- Hófehér MSI Sword 15 A11UD (i7 11.th, 16 GB , Geforce 3050, FHD) akció!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3904
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3584
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Xiaomi Redmi 13 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Miért akarsz bele IBM memóriát? Nem veszted el a garit ha más boltban upgradeled, legalábbis nekem ezt mondták a vételnél, az IBM upgradek árai meg...