Hirdetés

Keresés

Hirdetés

CyberSecurity Connect - blended learning, valódi labor kísérletezésre. Kiberbiztonsági képzés profiktól!
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)

Aktív témák

• Zola_

tag

válasz Blyan #631 üzenetére

Közelebbi kapcsolatba kerültem a géppel, azaz megvettem, és bizony nagyon úgy tűnik, hogy nem elírás ami a notebook.hu honlapon van, és a product number is teljesen jó.
    Az van amire gondoltam, ez tul.kép. egy R50e, csak a külseje R51e...
    Az is jó volt amire Te gondoltál, egyedi megrendelésre gyártott szériáról van szó. Ezt a szervíz mondta mai tel. érdeklődésre, mert a csatolt kézikönyv szerint DDR2 van benne, így felhívtam őket, hogy akkor most mivel is bővítsem. Szét ugyan nem szedtem, de a szerelő is mondta, hogy minden bizonnyal sima DDR 2700-as memória van benne, a video sem ATI, és az alaplap sem újabb. Szóval ilyen is van sajnos! Álruhás masina.

Ezt főztem magamnak sajnos, azt hittem újabb gépet veszek, de nem. Persze annak azért örülök, hogy ThinkPad tulaj lettem, de hát akkor is. :)

Nem beszélve arról, hogy voltam olyan hülye, hogy oprendszer nélkül vettem, mert van sajátom és minek költsek rá, de így a drivereket úgy kell megszereznem, hogy az IBM honlapja nem is ismeri ezt a product numbert...
    Nos, ezek után gondolom már az R50e drivereknél kéne próbálkoznom.

• Zola_

tag

válasz Blyan #631 üzenetére

Igen-igen, ez teljesen érthető, és nagyon jó, hogy az IBM elérhető ebben a szegmensben is!
    Megnézem én ezt a gépet. :)
    Köszi ismét!

Aktív témák