Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• Dr. Akula

félisten

válasz Shadowfax #483 üzenetére

Sirály! Viszont ezt az oldalt régebben is néztem, és az R valahogy kimaradt nálam, csak a T-re emlékeztem. :) Az IBM oldalon 9 órát írnak pótaksival, ebből kijön mondjuk 4 óra dvd filmnézés?
    Természetesen csakis rendes mobil procis gépben gondolkozok.

HW bővítés: vinyó, memória, wifi, dvd író csak eredeti IBM megy bele, vagy lehet akármilyen kompatibilis is? A T sorozatnál tudom hogy pl. DVD-ből csak az IBM-es jó, de mivel az R-eket nem az IBM gyártja, nemtom itt is él-e ez a megkötés?

Windows felmegy rá a bolti is, vagy csak a hozzáadott speckó IBM-es (nemtom náluk van-e ilyen, a Compaqnál divat volt mindenből saját)? Van-e valami más megszorítás (hw / sw), amiből csak az IBM-től (drága pénzért) lehet megfelelőt rendelni, nem jó hozzá akármilyen kompatibilis?

Szervíz az hogy megy hozzá, központi IBM szervíz (ahol mindegy melyik boltban vetted, a garit ugyanaz végzi) vagy minden bolt ahol szerződésben áll?

Végül: az R sorozat mennyivel rosszabb minőség tekintetében mint a T? Leszámítva a ''golyóálló'' titánházat. Ha belevágok egy ilyenbe, nem kell attól tartanom hogy Acer ''minőséget'' kapok? (Úgy tudom az R-eket nem az IBM gyártja, hanem csicska gyártók, csicska alkatrészekkel, kérdés mennyire szarok / jók.)

Nyári meleget hogy viseli a burkolata? Mondjuk kint hagyom a napon 40 fokban, elolvad, vagy csak kicsit meleg lesz és annyi?

[Szerkesztve]

Aktív témák