Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• Vegha

senior tag

válasz Vegha #3833 üzenetére

hali,

hátha más is így jár, mint én.
    szóval az R60 15-ös kijelzőjén mindenfelé világos pöttyök voltak. pont olyan, mint amilyet akkor látni, amikor megnyomja az ember szemből, csak ez utóbbi jó esetben azonnal el is tűnik. a Delta electronicsnál egyértelműen megmondták, hogy ez attól van, hogy a billentyűzet hozzáér a kijelzőhöz, s mivel konstrukciós hiba (egyes típusokba a kijelző szélére már gumi ütközőket raktak azóta) ezért garanciában nem tudják cserélni. (megjegyzem rendszergazda vagyok, látok nap mint nap elegendő ilyen kijelzőt, de azok nagyon nem így néznek ki :) )
    Ezután megpróbálkoztam a professzional-éknál, ott a fószer azt mondta, hogy mivel ennek a kijelzőnek a hátlapja és a káva között nincs az ütközést elnyelő "hab", így a hátulról érkező nyomódások okozták a foltokat. Garanciára ő sem volt hajlandó bevenni, illetve addig nyaggattam, míg azt mondta, hogy elküldi gariban a Lenovonak, aztán ha kiszámlázzák nekik, akkor ők is tovább számláznak nekem. nyilván nem mentem bele : )
    kiszedtem a kollégából az IBM szerviz elérhetőségét (nem volt nagy titok, az Infoparkban vannak), azt mondta próbáljam meg náluk, ők valamivel jótékonyabbak a Lenovo szervizhez képest. El is vittem, a srác megállapította, hogy ez valóban a hátulról történt nyomkodásoknak köszönhető és bár nem garanciális eset, most az egyszer kicseréli. Hurrá! : )

más:
    spdif témában tudna valaki segíteni ? az R60 audio hangkezelőjében (standard XP-s driver) ki lehet választani, hogy Disable Digital Audio Output, vagy valami ilyesmi. szereztem is hozzá kábelt, optikai->3,5 mm Jack átalakítós szépen bele is cuppan, de hangot nem sikerül kicsalnom belőle :(
    jól gondolom, hogy ha a headphone kimenet mögött ott van az optikai is, akkor kezemet odatéve látszania kéne a piros fénynek is ?
    rágugliztam a témára és mindenhol a dockolót hozzák fel megoldásként, de valahogy nehezen tudom elhinni - ha a gép nem képes rá, akkor a dokkolóba végül hogyan kerülne ez a feature ?

Aktív témák