Hirdetés

Keresés

Hirdetés

CyberSecurity Connect - blended learning, valódi labor kísérletezésre. Kiberbiztonsági képzés profiktól!
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)

Aktív témák

• HThomas

őstag

válasz Napfénysüti #3672 üzenetére

No igen... nekem az volt az első érzésem, hogy ez a 15.4-es méret már túl nagy ahhoz, hogy ilyen brutál masszívra csinálják... Egyébként az előző listából kifelejtettem, hogy a csuklótámasznál is kicsit be tudom nyomni a műanyagot.

Mondjuk az egyik ismerősömnek az első megjegyzése az volt, hogy "milyen könnyű", amikor megfogta az ő régebbi FuSi notebookja után :) (igaz ebben a súlyban a töltő is benne volt)
    ------
    Ha most vennék újra, akkor nem szívesen vennék 15.4-es laptopot... feleslegesen nagynak érzem, és zavar kicsit a billentyű meg a monitor körüli vastag üres rész. Viszont egy nagyon nagy előnye van, 15.4, 1680×1050-en nagyon kényelmesen lehet dolgozni. Persze ha tehetem külső monitor az alap, de ha az nincs akkor is tökéletesen használható, bármiről legyen is szó. Igazából az álmom egy 14-es SXGA+-os gép lett volna (én máig nem tudtam megérteni a laptopokon a wide létjogosultságát), csak azok már kimentek amikor én vettem gépet, és ez az R61-es volt elérhető áron a legkevesebb kompromisszummal.

Aktív témák