Új hozzászólás Aktív témák
-
S e t h
nagyúr
Néhány gondolat a new game +ról.
Nem akartam elmélyedni benne, csak egy próba erejéig szerettem volna belekóstolni, de elég komoly vonzerő, hogy az első végigjátszás bossait milyen könnyű utána csicskítani.
Először csak Volbatinoig akartam elmenni, mert nekem mumusom volt, aztán kitűztem célként Malukát és jelenleg itt is állok.
New game+ nagyságrendekkel könnyebb mint az első végigjátszás, főleg a gear miatt, jó buildeket lehet összekalapálni a vége bossok cuccaiból. Lacrima ömlik, de kell is, mert eszméletlen ára van az attribútumok cserélgetésnek.
Kipróbáltam a segítő idézését is, felemás érzéseim vannak. Talán alkalmas némi diverzióra, viszont aki megszokta a bossok elleni 1v1 küzdelmet, a mozdulatok kiismerését, azoknak zavaró lehet, hogy gyakorlatilag kiszámíthatatlan a harc, mert a boss onnantól kezdve két irányba harcol.
Kicsit viszont csalódást keltő, hogy gyakorlatilag a készítők semmi célt nem implementáltak a további nekifutásoknak, nincs egy darab trófea sem, csak rohansz végig a játékon a némileg magasabb hp-val rendelkező ellenfelek között.
-
Szoke1982
senior tag
Sokkal rosszabb? Az jó lesz!
Amúgy mint boss az királyul nézett ki, csak a medúzás résznél én állandóan meghaltam , kezdtem már unni. Pedig volt sok staminám is, de gondolom én vagyok a béna..(Valamit nem jól csináltam) jah de attól még szeretem ezeket játékokat. Nekem idő kell, hogy betanuljam! -
Szoke1982
senior tag
Ultimate Challenge Trailer [link]
-
Szoke1982
senior tag
Végre levertem Trokkát ezt a hi-hiii-hii
(gondolom tudjátok, mikor kacag vagy nevet.) Rendesen megutáltam ezt a riba.. ku...át.
Mindig a végén döglöttem meg, a rohadt medúzás lövöldözés részénél ha elb..sztam annyi is volt. Healelni meg kb egy másodpercem volt kb. De úgy volt a király víz elleni cuccom sem volt. Azt meg kraftolni sem lehetett. Csak kis flaskát a leszedőset. Mindegy lényeg megvolt, de kb egy két milliméteres élet csíkom maradt kb. Néha meg hátulról szúrás sem adta be a végén, de korrekt volt a játék mondom.. ezt nem hiszem el!Ha nem úgy áltam vagy falnál állt. (És igen nem járt le a piros kör idő , gondolom bug)
Most mellék küldiket csinálom.Amúgy itt Trokka levelét nem kell megnyitni jól olvastam itt?
-
Szoke1982
senior tag
Én nem néztem meg ha story end, de majd ti ! [link]
-
S e t h
nagyúr
-
Szoke1982
senior tag
Na ezt jó tudni köszi szépen!
Na most van egy kis időm ránézek mi lesz! De a skillek is másképp voltak beállítva már hajnalban próbáltam már. Sokkal jobb lett. Csak már reggel volt kb..
Most így állok jelenlegi build meg level szint az 109!Tudom "béna vagyok" de ezt tudtuk eddig is
szerkesztés: na értem most már át dodgeoltam kettőn is így ad durva gyors staminát kettőn is át mentem de rip volt így is xD eltalált na meglesz ez kb még két nap xD
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Futás, futópályák
- Assetto Corsa EVO
- Linux haladóknak
- Érkezik a Now Bar a Galaxy órákra is
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elektromos autók - motorok
- sziku69: Szólánc.
- PC-karbantartás havonta: 5 lépés, amit ne hagyj ki!
- Androidos fejegységek
- További aktív témák...
- Razer Blade 18 QHD+ 300Hz mini-LED i9-14900HX 32GB DDR5 RTX 4090 2TB SSD (ELKELT)
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest