Új hozzászólás Aktív témák
-
Szoke1982
senior tag
Végre levertem Trokkát ezt a hi-hiii-hii
(gondolom tudjátok, mikor kacag vagy nevet.) Rendesen megutáltam ezt a riba.. ku...át.
Mindig a végén döglöttem meg, a rohadt medúzás lövöldözés részénél ha elb..sztam annyi is volt. Healelni meg kb egy másodpercem volt kb. De úgy volt a király víz elleni cuccom sem volt. Azt meg kraftolni sem lehetett. Csak kis flaskát a leszedőset. Mindegy lényeg megvolt, de kb egy két milliméteres élet csíkom maradt kb. Néha meg hátulról szúrás sem adta be a végén, de korrekt volt a játék mondom.. ezt nem hiszem el!Ha nem úgy áltam vagy falnál állt. (És igen nem járt le a piros kör idő , gondolom bug)
Most mellék küldiket csinálom.Amúgy itt Trokka levelét nem kell megnyitni jól olvastam itt?
Új hozzászólás Aktív témák
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 40000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD ROG RX VEGA 56 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 530W
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB Zöld / Normál állapotban / 100 % AKKUMULÁTORRAL / 12 hónap jótállással
- AKCIÓ! Dell Alienware AW2721D 27 QHD 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, 5db Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről BOMBA ÁRON!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest