Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Autós kamerák
- Mini PC
- Így VERNEK ÁT a KAMU webshopok!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibaimp
nagyúr
válasz
Aranygyerek #25699 üzenetére
Én úgy gondolom, már csak a SE-t tudod megvenni, a Legendary-t nem árulják, vagy igen?
Amúgy jelentős grafikai upgrade a különbség [link] , az tuti, biztos van más is, plusz küldetések, azt nem tudom biztosan.
Én azt javaslom, hogy az SE verziót vedd meg!
-
Aranygyerek
aktív tag
Sziasztok.The Elder Scrolls V: Skyrim
Megvenném az eredeti The Elder Scrolls V: Skyrim . Melyiket érdemes venni, avagy mi a különbség a Legendary Edition és a Special Edition között? -
Skyhunter
őstag
válasz
®abstract® #25695 üzenetére
Szerintem pont ezért csinálják így, hogy életben tartsák a játékot még 3-4 évig, amíg kijön a VI. Azaz a modderek kezdjék szinte elölről a sok munkát, hogy a tartalmak fussanak az AE-vel. Nem szép dolog valóban.
Más. Találtam egy lelkes moddert, nagyon szép alternatív növényzeteket "gyárt", amit meg is oszt a videók alatt.
Itt éppen a JK's Skyrim +JK's Whiterun mellé "passzolt" fantasztikus hangulatú fákat...hétvégén rápróbálok. Lenyűgöző. -
Solymi81
aktív tag
válasz
Vagy csak próbálják őket beterelni a Creation Club alá illetve azokat a modokat támogatni amik ott vannak.
-
tibaimp
nagyúr
válasz
Ebben is igazad van!
-
®abstract®
őstag
válasz
tibaimp #25694 üzenetére
A másik az hogy ezek szerint akkor nem is veszik figyelembe játék készítők a sok lelkes fejlesztőt akik életben tartják a játékot évek óta hogy,folyamatosan jobb legyen a játékélmény számukra és sok más rajongó számára, mint ahogy nekünk is
A kiadó részéről azért ez egy nagyon csúnya öngol a kitartó modderek felé!
megszámlálhatatlan módosítás kiegészítő érhető el a játékhoz a mai napig és a legnagyobb része naprakész.. szóval minden tiszteletem A lelkes kitartó fejlesztőknek, akik megörvendeztetik a játékosállományt a jobbnál jobb lehetőségekkel -
tibaimp
nagyúr
válasz
®abstract® #25693 üzenetére
Amúgy igazd van! Gondolhattak volna a modderokra, és eleve, hasonlóan, mint a SE verziónál meglépték, ez is lehetett volna külön telepítős, és akkor így nem zavart volna be. Nem is értem, hogy miért nem így csinálták.
-
®abstract®
őstag
válasz
Solymi81 #25691 üzenetére
Ahogy olvasom az információkat,próbálom értelmezni hogy mi várható hát engem ez így ebben a formában akkor teljesen hidegen hagy
Meglévő beállításaimat módosításokat én nem fogom hagyni elveszni, mert megváltoztatják a játék további működését. Tiszta hülyeség ez az egész én így gondolom. -
Solymi81
aktív tag
válasz
VikMorroHun #25690 üzenetére
Csodálatos...próbáltam értelmezni az infókat amiket a többi oldalon találtam, de eléggé nehezen ment.
Szóval az AE az fizetős lesz és nem külön játék hanem egy update, tehát ha nem evnném meg nem lenne probléma.
Viszont a fejlesztők "kedveskedni" akarnak az összes játékosnak, ezért pár dolgot ingyenessé tesznek amit automatikus frissítés formájában kapunk meg, ráadásul ezzel együtt felülírják az eddigi SKSE-t is, ha jól értettem, azaz az eddigi modok használhatatlanok lesznek.
Nem lenne probléma, ha már kijátszottam volna, de épp most van folyamatban és elnézve még jópár hónap kellene, szal kezdhetek megint mókolni. -
Mivel az Anniversary ezeket a modokat kukázni fogja és nem lesz különállóan futtatható a játék, így ezek lassan már okafogyottá válnak és frissíteni is kell majd őket.
-
Arról van már valami infó, hogy a PC kap-e next gen grafikai felújítást az Anniversary kiadásokra? Nemrég lehetett arról olvasni hogy a kódrendszer is változni fog.
Kíváncsi leszek az új tartalmakra, mert elvileg új quest is lesz majd benne.
-
®abstract®
őstag
válasz
VikMorroHun #25685 üzenetére
ugyan ide a végeredményről jöhet videó is
Vannak érdekességek amiket szerintem meg fogok nézni. Köszi. -
VikMorroHun
őstag
válasz
®abstract® #25684 üzenetére
Erre volt időm:
[link] -
®abstract®
őstag
válasz
VikMorroHun #25682 üzenetére
ha lesz idod majd,egy mod listat tehetsz ide
-
tibaimp
nagyúr
válasz
VikMorroHun #25682 üzenetére
Nem rossz, sőt.
Annyi, hogy nekem ezek a karakter modellek nem tetszenek, valahogy nem tudom elképzelni abban a sárkányokkal teli világban, de persze megértem
.
A full test páncélok az más tészta. -
VikMorroHun
őstag
Tegnap este elkezdtem aktiválgatni/frissítgetni a modokat, amik a legutóbbi rendszer újratelepítés óta elmaradtak. Már majdnem készen vagyok, csak a BodySlide Studio van hátra. Csak most egy kicsit meguntam.
De azért már látható az eredmény:
-
tibaimp
nagyúr
válasz
Mortel #25679 üzenetére
Egyetértek, én is nagyon csípem mind a kettőt. Épp most veszegetem sorban a Középfölde Históriája sorozatot, már az 1-2 olvastam is, nekem tetszett.
Illetve, én az SW is szeretem, könyvekben (a Kanon-t is), filmben pedig a régi 6 részt + spin-off-ok, és a Mandalorian-t. -
®abstract®
őstag
-
Skyhunter
őstag
Vektorék is kiadták újra a Nolvus guide-on alapuló videójukat. Szép.
De ami az igazán lényeges, hogy a wabbajack-hez hasonlóan már nekik is van autoinstallerük.
Az asztalin a jól bevált működő packomon nem változtatok, de Predatorra felteszem hétvégén. Ők 4k-ban 3090-el tolják, vajon full HD-ra elég lesz az i7-7820HK+1080 GTX kombó...?
-
ron8
senior tag
Sziasztok! Adott a Find the stolen books nevű küldetés, de ahogy megközelítem a hegyet, mindig kilép a játék. Telepítve van nagyon sok mod, deazt hogy tudom megnézni hogy mi az oka a kilépésnek?
-
Skyhunter
őstag
válasz
VikMorroHun #25669 üzenetére
-
®abstract®
őstag
válasz
Solymi81 #25666 üzenetére
Kinek mi fér bele a tűrőképességébe
Nekem ami szimpatikus volt az beletettem.
De nagyon sokféle módosítás ból lehet választani az ember eltéved könnyen.láttam olyan kiegészítőt és hogy dinoszauruszokat lehet beletenni a játékba nahát azt meg hasonlókat biztos hogy nem mert ezek egyáltalán nem passzolnak a játékhoz.Creators club. Nem tudom nem használom.
Biztos hogy vannak itt olyan személyek akik tudnak ebben segíteni neked -
Solymi81
aktív tag
válasz
®abstract® #25665 üzenetére
Én inkább azon szoktam elgondolkodni, hogy mennyire van értelme ezeket a módosításokat rádobni, ha a történet maga ugyanaz...
Azokat a modokat értelmesnek találom, amik szépítik vagy egy kis pluszt adnak az élményhez, a Skyrim világához, de amikor már nem teljesen odaillő vagy kirívó a kinézete, akkor már zavaró számomra.Ilyen esetekben jobban kedvelem, hogyha az enginre húznak rá egy teljesen más világot vagy történetet.
Amúgy ez a Creators Club hogy működik, mert a játékban számomra vhogy elérhetetlen, nem tudok kapcsolódni, a modok meg első nézésre ugyanazok mint amik fent vannak Nexuson.
-
®abstract®
őstag
válasz
Skyhunter #25664 üzenetére
Szerintem a hülyeség az
itt kezdődik. Ez egy nagyon jó játék és a módosításokkal egy következő szintre emelték a játékélményt
akinek van türelme és ideje az nagyon jól el tudja vele tölteni az időt tökéletes kikapcsolódást nyújt. Ez nem szenvedély csupán egy nagyon tartalmas hobbi
egyébként korábban linkeltem piros háztetős megoldást A városra: whiterun, fehér vágta vagy fehér Csermely, ahogy tetszik.
Mindegy szerintem hogy mennyire erős videókártyát val használja az ember a játékot módosításoknak köszönhetően kimaxol bármilyen vasat -
Skyhunter
őstag
válasz
®abstract® #25663 üzenetére
Franc se tudja, hogy kell-e ennyi. Én is elégedett vagyok az én 400+ modommal, nekem elég. Hülyeségekkel szoktam múlatni az időt, egyedi betöltőképernyő, egyedi main menu zene, ilyesmik. A ytubon minden héten vannak új modok, mozgások, páncélok, de már nem izgatnak. Amin még dolgozok, az a shopok, innek, városok enteriőrének feldobása.
A videó alatt van link tutorialhoz, hogyan kell feltenni ezt az 1200 modot. Egyszer majd nekiesek. Persze 3090 vagy jobb vga is kellene, az meg nem most lesz. Addigra kijön a VI...
-
Skyhunter
őstag
Azért ez keményebb, mint a kád széle....Digital Dreams-es srácoktól...
1200 mod, 4k....
Ide tényleg elkel egy jófajta 3090-es.
Nagyon szépek a színek is, gusztusos.
-
®abstract®
őstag
tudja valaki vagy hasznal organikus mod ot a jatekhoz?
azt olvastam,hogy valoban elo,letezo,folyamatosan valtozo vilagot kapunk.komolyan hangzik -
Fórumokat böngészve mindenkinek úgy jött le eddig, hogy a nextgen grafikai opciókat csak az új konzolokra fogják hozni, a PC-s grafikai ráncfelvarrás már a Special Editionnal megvalósult.
-
válasz
®abstract® #25653 üzenetére
Jó is, bár a Skyrim etalon
-
válasz
®abstract® #25651 üzenetére
Szeretek sok mindenre egyszerre figyelni. A Kingdom Come Deliveranceben is tetszett a megvalósítás. Egy featurenek jó lehet, aztán lehet hogy kikapcsolom.
-
válasz
tibaimp #25648 üzenetére
Én is így vagyok vele jelenleg, de bízok is abban, hogy méltó lesz a 10 éves évfordulóra a kiadás. Talán így még 4-5 évet kihúzunk a TES VI-ig.
Most szándékosan nem is játszok a Skyrimmel, hogy nagyobb meglepetésként hasson az új kiadás. Úgy érzem magam mint 10 éve kb. a megjelenés előtt.
De lehet már csak a nosztalgia beszél belőlem.
Mindenesetre azóta nálam semelyik RPG nem működött ennyire jól. És hangulatában verhetetlen a játék. -
Arról esetleg van már valami hír, hogy a moddolás helyett érdemes lesz-e inkább az Anniversary Editionnal játszani PC-n?
Eddig kevés az infó amiket olvastam. -
válasz
VikMorroHun #25645 üzenetére
Szóval akkor elvileg ez se lesz nagy munka.
-
Anno mennyi idő volt a Special Editionra rátenni a régi magyarítást? Morrosok?
-
Vistaboy
veterán
válasz
WATERDACA #25640 üzenetére
Én úgy tudom, hogy a full Anniversary Edition-ért fizetni kell majd PC-n, ami több, mint 500 modot fog tartalmazni a Creation Club-tól. Akinek megvan a Skyrim Special Edition, az Upgrade formájában - azaz olcsóbban - frissíthet, de ez minden.
Akinek megvan a Skyrim Special Edition, de nem veszi meg az Anniversary Editiont, az is megkapja ingyen a horgászást, plusz két modot, egyik a "Survival Mode", ami egyfajta túlélés-szimuláció, éhség- fáradtság, betegség-, stb., plusz limitálva lesz a Fast Travel, gyógyulás, ésatöbbi. Ezen felül egy másik mod is lesz ingyen a játékhoz, a Golden Saints & Dark Seducers, ami Shivering Isles környékén nyújt új kalandokat, plusz része lesz a "Rare Curios", amiben Morrowind és Oblivion alapanyagait kapjuk meg a Skyrim-hez.
Valahol olvastam, hogy talán a konzolosok ingyen frissíthetnek az Anniversary Edition-re 2021.11.11-én, a játék 10. évfordulóján, de sajnos arról még nincs infó, hogy ezt a PC-sek is megtehetik-e majd, vagy csak a konzolosok kapják ingyen aznap a frissítést. Én bízok benne, hogy PC-n is élni fog, már csak azért is, mert ezt a rengeteg modot biztos nem konzolon írták hozzá, ez lenne a minimum, hogy nekünk is lehetőségünk lenne egy napig ingyen frissíteni.
-
tibaimp
nagyúr
Ha minden igaz, jön a next gen upgrade, Anniversary Edition néven: [link]
Én bízok egy újabb, szép grafikai upgrade-ban is, mint ahogy írtam ott is. -
Solymi81
aktív tag
válasz
WATERDACA #25632 üzenetére
Arról, hogy javítanak-e a grafikán a next-gen konzolok miatt az jó kérdés, későb lesz infó róla.
Lesz csomó új dolog benne, kérdés mennyire lesz kompatibilis a jelenlegi modokkal illetve fogják-e/kell-e azokat updatelni az új verzióra.Na meg amit nem tudni, hogy mennyibe fog kerülni az upgrade ára.
-
Mortel
senior tag
Olybá tűnik, hogy a Bethesdánál a Skyrim a "favorit" egyre csak az upgrade...
Miért nem fejlesztenek egy újabb Elder Scrollst?Pedig, szerintem a Morrowind volt a legjobb...
-
®abstract®
őstag
válasz
WATERDACA #25632 üzenetére
Jól hangzik
Hát biztos hogy javulni fog egyébként minek csinálnák 🤔
Látom lehet majd benne horgászni juj de jó, ettől még nem jöttem lázba.
Én úgy gondolom hogy jelenleg olyan módosítások kiegészítők elérhetők a játékhoz hogy nem biztos hogy akkora élményt fog adni ez a gyári frissítés, de azért kíváncsi leszek rá
A másik az hogy a jelenlegi módosításai mal lehet hogy simán ütközni fog úgyhogy nekem például nem is biztos hogy jó lesz meg lehet hogy sok más embernek sem -
10 éves a Skyrim, jön a next gen upgrade.
Szerintetek a PC-s grafika is javulni fog? Megérjük-e azt hogy nem kell telepakolni 100 ezer modot a játékra?
-
Mortel
senior tag
válasz
VikMorroHun #25630 üzenetére
Köszönöm!
-
Mortel
senior tag
válasz
VikMorroHun #25626 üzenetére
Az a Magyarítás jó, amiben az Azura Star küldetésnél, azt a mágust kell keresni, aki "a csillagokkal foglalkozik"???
Nem lehet, hogy egyszerűen rossz Magyarítást telepítek?
Mert a "Thief" c. könyv még mindig Angol nyelvű, de a címe Magyar...
És, ez már a harmadik Skyrim szűz telepítés...Köszi:
M
-
®abstract®
őstag
válasz
VikMorroHun #25626 üzenetére
Köszönöm uraim
janeztem,hogy valami dll fájlt hianyol...
Kikapcsoltam a letöröltem újratelepítettem de ugyanaz a hibajelenség.
Egyenlőre kikapcsoltam és működik a játék nincs problémám -
Mortel
senior tag
válasz
®abstract® #25625 üzenetére
Nos, olybá tűnik, hogy másnak is meggyűlik vele a baja, de még nem sikerült olyan hozzászólást találnom, ahol megoldották volna.
Néhol azt írják, hogy ne törődj vele...M
-
VikMorroHun
őstag
válasz
®abstract® #25625 üzenetére
Köszi, a mai magyarítás frissítésbe ez is bekerült. Egyébként:
"Mikor legutóbb futtattad a játékot vagy a Creation Kitet, néhány szkript extender beépülőt nem sikerült betölteni. További információ:
{{errorInformation}} Ez általában olyankor történik, ha olyan modot próbálsz betölteni, ami nem kompatibilis a telepített szkript extenderrel.
A hiba kijavításához keress frissítést a mod oldalán, vagy kapcsold ki a kérdéses modot, amíg nem frissítik.Jelzett hibák:"
A te esetedben hiányzik valamilyen .dll amire szükség lenne az Engine Fixes modhoz.
-
®abstract®
őstag
válasz
Mortel #25623 üzenetére
na ez az en hibajelensegem:
every time I start up Vortex to run skyrim SE I get the following error:
Last time you ran the game, one or more script extender plugins failed to load. This normally happens when you try to run mods which are not compatible with the installed version of the script extender.
to fix this problem you can check for an update on the mod page of the failed plugin or disable it until it is updated:
Errors reported:
- "EngineFixes.dll" ((part1) Engine fixes): dependent on dll not found (code 126) [link] -
Mortel
senior tag
válasz
®abstract® #25622 üzenetére
-
®abstract®
őstag
válasz
Mortel #25621 üzenetére
Jah
végül is annyi a lényeg hogy a C meghajtón az skse64 naplófájlban vannak a részletek...
Azt a hibát írja ki hogy az skse64 plugin engine fix part 1 dll nem tetszik neki, vagy nem találja
pedig erre rákeres megpróbáltam frissíteni de a legfrissebb legutóbbi van fent.
Nem tudom hogy mi a rossebb baja van, Meg egyébként a játékba nincs gondom.
Ja köszi meg fogom nézni. -
Mortel
senior tag
válasz
®abstract® #25620 üzenetére
Az a piros szöveg mi?
Olvashatatlan...A Nexusban van loot szerintem, de nem biztos...
Esetleg ez: [link]
M
-
®abstract®
őstag
válasz
VikMorroHun #25618 üzenetére
Szerintem nincs benne
külön tettem fel a Loot ot.
Solymi81
Az a vicc,hogy megnéztem de nincsen frissebb változat
-
Solymi81
aktív tag
válasz
®abstract® #25617 üzenetére
Egy olyan modot használsz aminek a verziója nem kompatibilis az SKSE64-gyel.
Ott jelzi, hogy nézd meg a log melyikről van szó.Az alapján már be tudod azonosítani és megnézni, hogy van-e frissebb verziója vagy melyik az amelyik kompatibilis a SKSE-vel.
-
VikMorroHun
őstag
válasz
®abstract® #25617 üzenetére
Vortexben benne van a Loot is. A képet mobilról nem látom rendesen.
-
®abstract®
őstag
válasz
Mortel #25616 üzenetére
Köszi a segítséget
Egyébként ez az skse64 plugins kapcsolódó kiegészítő,de nem tudom hogy miért ki ír ki hibajelenséget, egyébként jól működik a játékban minden.
A Nexus mod manager t próbáltam de nem túl okos.
Néztem videót ahol vortex mod menedzser ről és inkább azt telepítettem ez jobb.okosabb.
Megvan ez a Loot is.
Rendben,köszi akkor meg fogom nézni utóbbit hogy mit lehet.
Egy plugin telepítése közben úgyis látni fogom hogy jó lesz e vagy sem, mert ha ütközések vannak piros villámot lehet látni, de meg lehet oldani általában és utána zöld lesz a Mode mellett a A villám. -
Mortel
senior tag
válasz
®abstract® #25615 üzenetére
Szia!
Én Nexus Mod Managert használok, és LOOT-ot.
Próbáld meg a Loot-ot ráuszítani, az esetleg megmutatja melyik mod hibás, de gyanítom, itt sajnos nem ez a gond.
De egy próbát megér.
A használata egyszerű: letöltöd a legfrissebb verziót innen: [link] és, ahogy elindul sorba rendezi a modokat, (ezt csinálja a jobb felül található lefelé mutató nyíl is) azután ráböksz a mellette található három vízszintes vonalra, és ha megjelenik mellette az "Apply" felirat, megnyomod.
Ezek után lefelé görgetve, meg tudod nézni, hogy melyik mod esetleg hibás, vagy nem oda való.
Azután van valami plugin tisztító is, de az is bonyolult nekem...
Talán valaki, aki nálam járatosabb, tud érdemi tanácsot adni.
Én mindig imádkozom, egy mod berakásakor, hogy működjön...Csak remélni merem, hogy hasznos volt...
Ha nem,akkor bocsi a rengeteg szövegért!Üdv:
M -
Mortel
senior tag
válasz
®abstract® #25613 üzenetére
Már működik, köszönöm.
Csak újra kellett telepíteni. -
Mortel
senior tag
válasz
MasterDeeJay #25611 üzenetére
Köszönöm, megnézem.
-
-
Mortel
senior tag
Mégsem, csak a violens, hanem egyik telepített mod-ot sem lehet a játékon belül konfigurálni.
Ötlet?
Köszönettel:
M
-
Mortel
senior tag
Az miért lehet, hogy a játékon belüli mod activation menüben semmit sem tudok állítani?
Konkrétan a violens mod-ról van szó. -
Skyhunter
őstag
válasz
®abstract® #25600 üzenetére
A színek, hogy mennyire jók, egyéni preferencia kérdése. Egy kicsit olyan fakó valóban. Van aki ezt szereti, és nem a túl csicsás, túl nagy kontrasztú színvilágot. De nem szentségtörés, ha te a színesebb-szagosabb látványt részesíted előnyben. Te játékod, olyanná varázsolod a modokkal, amilyenné akarod. Bevallom őszintén, lehet hogy a "fagyos" Skyrimhez ez a fajta visszafogottság jobban passzol, de én is untam a kopott színeket, ezért használom a Rudy ENB + Reshade kombót. Imádom a lens flare-t, vagy a páncélokat, amikor csillog rajtuk a napfény....
Az biztos, hogy a belső terekben a legjobb a Rudy ENB + Cathedral Weathers. Nemcsak az épületekben, home-odban, de a dungeonökben is a lehető legoptimálisabb fény-árnyék dinamikája van, lenyűgöző a balance. Jelenleg ezt használom, némi reshade-el kiegészítve, mert a külső tereken keveselltem a színeket.
Amit még én eddig használtam 10 év alatt és nagyon bejött :
- Re-Engaged ENB
- Antiqe Dragon ENBMindkettő erős, de még nem csicsás kontraszttal rendelkezik. Nézd meg nexus-on a shotokat. Rendkívül hangulatos mind2 ENB.
- Intrigued ENB + Obsidian weathers (közepesnél erősebb kontraszt, kellően darkos outdoor, indoor, elmúlt 2 évben a Rudy előtt ezzel nyomtam...)
Korábban használtam még a Realvision-t is, de már rég nincs frissítés, és baromi erős a fény is meg a kontraszt is, kiszúrja a szemed.
Szerkesztés : én nem használok RLO-t.
-
Mortel
senior tag
válasz
®abstract® #25603 üzenetére
Én ezt értem,és tudom is, hogy az elfx lesötétít mindent. De vedd feljebb a windows asztali fényerőt driverből,és a játék is világosabb lesz. Bár, azt hiszem erről már volt szó...
-
®abstract®
őstag
válasz
genndy #25601 üzenetére
Szerintem én ENB nem raktam fel hogyha próbáltam is akkor meg nem működött. Az enhanced lights and FX van bekapcsolva és a hozzá tartozó kiegészítők, lehet hogy ez a baj
Valószínű hogy ez volt a probléma mert játékon belül kikapcsoltam az összes mód ot és egyből meg javultak a színek, megélénkült és kellően világos lett a játékugyanis lehet hogy a realistic lighting overhaul is be zavar fény és szín miatt
annyi minden van hogy
Mortel#
A sötétség Az biztos hogy az enhanced lights and FX miatt van az 100% !
energiagazdálkodás teljesítménycentrikus ahogy a processzor is maximális meg a képmegjelenítő is, ez pipa
-
Mortel
senior tag
válasz
A színekkel nincs gond, de szerintem még mindig sötét egy picit.
Tudom, hogy elmebeteg, de az energia gazdálkodás, hogy áll? -
genndy
addikt
válasz
Persze, ez valami ENB, ha neked tetszik, használd. Jól néz ki egyébként, ez legalább még nem túl csicsás. ENBből meg van millió. Én is használtam valamelyiket, mert 300 óra után kicsit meguntam a kopott eredetit. Indíts egy modok nélküli játékot, ezt a fakó látványt kapod. Olyan a játék eredetileg, néztem épp eleget.
És épp ezért tudom megmondani, hogy a linkelt mod (Luminosity, én arra írtam, annál hiányoltad a színeket) nem fakít semmit, csak a fényekbe nyúl bele, de nem változtatja meg a színeket, az marad az eredeti Bethesdás. Ha valakinek az tetszik, úgy hagyja, ha meg nem tetszik neki, akkor föltesz valami ENB-t.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Milyen egeret válasszak?
- Battlefield 6
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- E-roller topik
- Autós topik
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 7 8700F/9800X3D +RTX 3060Ti/3080/3090/4060/4070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- Honor Magic5 Pro garanciális
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Huawei Watch GT 4 46 mm
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Bomba ár! Dell Precision 5530 - i7-8850H I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I P1000 I Cam I W11 I Gari!
- Hordozható Gamer Számítógép / PC! HP Omen X 1000P / I7 7820HK / GTX 1080 8GB / 16GB DDR4
- Beszámítás! Samsung Galaxy Tab S6 Lite 2020 64GB 4G tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest