- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- OLED TV topic
- Korszakok találkoznak a YUNZII legújabb billentyűzetében
- RAM topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hatalmas és sokat ígér a Blackview új táblagépe
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Solymi81
aktív tag
válasz
VikMorroHun #25690 üzenetére
Csodálatos...próbáltam értelmezni az infókat amiket a többi oldalon találtam, de eléggé nehezen ment.
Szóval az AE az fizetős lesz és nem külön játék hanem egy update, tehát ha nem evnném meg nem lenne probléma.
Viszont a fejlesztők "kedveskedni" akarnak az összes játékosnak, ezért pár dolgot ingyenessé tesznek amit automatikus frissítés formájában kapunk meg, ráadásul ezzel együtt felülírják az eddigi SKSE-t is, ha jól értettem, azaz az eddigi modok használhatatlanok lesznek.
Nem lenne probléma, ha már kijátszottam volna, de épp most van folyamatban és elnézve még jópár hónap kellene, szal kezdhetek megint mókolni.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 4th - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest