-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Tarill #23639 üzenetére
Az a kiadáskori verzió. Van hozzá patch, és 2k texture pack is, de az SE verzió abból a szempontból jobban megéri, ha érdekelnek a DLC-k is, hogy jobb a grafikája. Bár a "régit" is lehet moddolni (sőt, fantasztikus dolgok vannak, csak sok idő) viszont kell hozzá combos videokártya.
De az itteni "öregebbek" okosabbak is, majd írnak ők is. -
Šolaire
veterán
válasz
Tarill #23637 üzenetére
Szia ezt:
[Skyrim Special Edition Steam]
Tartalmazza az összes dlc-t. -
Tarill
őstag
Üdv! Olvastam ezt a cikket [link]origo-n. Meghozta a kedvem a játékhoz, pár éve játszottam már a gémmel de csak valami tört volt azt valami mindíg volt vele. Kérdésem az lenne hogy a cikkben leírt újdonságokhoz (pc verzió kellene) melyiket vegyem meg a steam áruházba mert van több lehetőség is. Köszi előre is
-
válasz
#54715584 #23634 üzenetére
uespwiki
Oldal alján a quest stage-ek.(#23633) anorche1: légsó = void salt.
uespwiki Skyrim:Ingredients
morrohun ELS link, alul a WebTopicsban tudsz keresni az angol vagy magyar szóra. -
törölt tag
Hogyan lehet resetelni egy küldetést vagy egy részét újrakezdeni?
Régebben más küldetésekhez találtam quest id-kat meg parancsokat, de most google nem segít és a The path of knowledge küldetésem teljesen rosszul működik, a mentésekkel együtt. -
anorche1
őstag
válasz
Vistaboy #23617 üzenetére
Köszi!
Az kavart be, hogy nem sikerült a fordítóknak a kiáltást 2x ugyanarra fordítani.Más:
Nincs valami lista, amiben megtudom, hogy a különböző tárgyakat, küldiket stb. mire fordítottak? Most pl. annak néznék utána, hogy légsót hol tudok szerezni, de fogalmam sincs, hogy angolul mi a neve (google translate legs -re fordítja).
-
törölt tag
válasz
genndy #23630 üzenetére
Amikor elmentem Miraak templomába, akkor ott volt egy sárkány, azt legyőztem, bementem a templomba, majd végül megkaptam a fekete a könyvet, amit elolvastam, így beszéltem Miraakkal, és utána jött ez rész.
Amikor odaérek, ahol meg kell tanulnom a szót, akkor jön a sárkány, és amikor legyőzöm, megjelenik Miraak és elveszi a lelkét.
Nem jön másik sárkány, amelyiket pedig előzőleg öltem meg, nem tudom annak a lelkével mi lett? Annak aktiválnia kellett volna az új szót, nem?
Előző auto mentést már csak azt tudom visszatölteni, amikor elolvastam a fekete könyvet, de azóta már annyi minden történt és több órát belepakoltam.
Azóta van 2 manuális mentésem is, mind2x legyőztem 2 sárkányt. Az egyik alkalommal mindkétszer jött Miraak.
A második alkalommal csak az első sárkányt vitte el Miraak, a másodikat nem, viszont ezzel sem tudtam feloldani a már megtanult szót, mert azt az üzenetet kaptam, hogy sárkánylélek kell hozzá.
De hát éppen előtte öltem meg egy sárkányt és nyeltem el a lelkét.
A Soul Trap spellre pedig immunisak a sárkányok.
Több órája toporgok egy helyben és nagyon bosszant + a mentéseim sem működnek jól. -
törölt tag
Újabb feladat.
The Fate of The Skaal küldetést csinálom, és a Bend Will kiáltást kellene alkalmaznom, de nincsen sárkánylelkem, így nem aktív. Viszont amikor megölök egy sárkányt, akkor Miraak megjelenik, és elszívja a lelkét.
Ezt hogy lehet kijátszani? Ez az egy küldetésszálam van, így nem tudok tovább menni. -
törölt tag
válasz
genndy #23626 üzenetére
Megvan, ezeken túljutottam közben. Viszont most fura dolog történt: az Auriel's Bow küldetés (Touching The Sky) résznél vagyok, ahol Arch-Curate Vyrthurral kell konfrontálódnom, és ez rendben is megy egy darabig, de csak a fagyott Chaurusok kelnek életre, és itt meg is áll minden, a mennyezet már nem szakad le. A mentéseimből pedig hiányzik 10 óra, így még a legutolsó mentést sem tudom újrakezdeni, ami az lenne, hogy belépek ebbe a helységbe.
Kiléptem, visszaléptem, valamit még szinkronizált a steammel de nem változik semmi.
Lehet erre valami megoldás? -
törölt tag
válasz
genndy #23621 üzenetére
Köszönöm szépen a válaszokat.
Közben elkezdtem a Dawnguard DLC-t. Egyszerre 3 küldetés is megjelent a menüben:
Chasing Echoes - Beszélnem kell Serenaval a tekercsek megkereséséről.
Seeking Disclosure - Meg kell keresnem a 2 tekercset.
Scroll Scouting - Vissza kell vásárolnom az egyik tekercset, amit eladtam.Itt mi a helyes sorrend? Gondolom fordítva kellene teljesítenem őket?
-
awacs
tag
a "z"-vel kéne kiáltani?Mert hiába nyomkodom a billentyűzeten,nem történik semmi.Kérem aki tud,segítsen!
-
válasz
#54715584 #23620 üzenetére
1 - A sárkányfejes helyeknél a respawnolt sárkányok nem adnak lelket. Úgy tudom, ezt javították, ha máshol nem az USKP-ban, de lehet hogy mégse. Vanilla játéknál mondjuk azt hogy normális, emiatt ne töltsd újra.
2 - Passz. Elég nagy a területek sugara, a barlangoknál meg a Cleared akkor van ha az ottani főellenfelet megölted, akkor meg már biztosan fölfedezted. Fekete jelölőt egyébként akkor kapsz, ha valakitől először hallasz a helyről.
3 - DLC-k PC-n valamiért nem látszanak a menüben, de benne vannak az SE-ben és alapból be is vannak kapcsolva. Nem is tudod külön indítani őket, mind a játékba épül. Szerintem ez a rész a konzoloknál működik, PC-n itt nem látsz semmit. ini-ből kellene kézzel buherálni ha DLC-mentes játékot akarsz.
4 - Új játéknál a legelejétől kezdesz, a szekéren, utána a várban a karaktergenerálással. SE már név alapján ment, tehát új karakter új névvel egy külön kupac save. Meglévőnél az eleje mentéstől kezdve szerintem viszi tovább a számozást, nem ír felül semmit. Ha biztosra akarsz menni, kézzel rakd őket külön valahová, abból baj nem lehet.
5 - Passz. Bug. Eltűnni nem fognak, konzolparanccsal meg nagyon veszélyes a questeket baszogatni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Meta Quest 3 128gb - Garanciás 2025.10.16-ig
- Eladó! Azonnal indítható Sugar Daddy társkereső az angol piacra Készen áll a pénztermelésre
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- 16" macbook pro m1pro.
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- Bomba ár! Dell Latitude 5320 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest