Hirdetés
- CES 2026: akár játszhatunk is az Acer RGB lézerprojektorával
- Iterálunk, iterálunk? DeepCool AK700 Digital processzorhűtő
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- CES 2026: Teljesen szürreális lett az ASUS asztali gamer PC-je
- CES 2026: 1 kHz-es modell is akad az Acer idei monitorkínálatában
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen videókártyát?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Házimozi haladó szinten
- Apple MacBook
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
-
PROHARDVER!
The Division 2 (PC, XO, PS4) összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
5150head
senior tag
-
NoOne1976
őstag
válasz
centrino
üzenetére
Csak ugye ebben az az érdekes, hogy addig, amíg egy exo csak raiden eshetett vagy csak egy adott küldetésen, érthető ha alul súlyozzák a drop rate-jét. De a Lengmo meg a Unit Alloys ugyanolyan sárga, open world gear, ugyanúgy két-két neves itemmel. Szóval miért nem ugyanúgy esnek a neves itemek a CD-ben?
(Nyilván költői kérdés.) -
NoOne1976
őstag
válasz
centrino
üzenetére
Nem tudom, hogy a loot % hogy van beállítva, de most tűnt fel egy furcsaság. Mivel a Lengmo nem esett dupla pirossal a bounty területen, így futottam utána a CD köröket. Az egy dolog, hogy ott sem esett dupla piros neves táska, de körönként 4-5 db nevesített táska+mellény biztos, hogy esett. Mondom, ha az nem is esik ki, átteszem Unit Alloysra és kiszedem a mellényt. Ott jellemzően egy darab neves sem esik, vagy max 1 db körönként. A Lengmo meg hullik, mintha nem lenne holnap...
-
NoOne1976
őstag
válasz
centrino
üzenetére
Tegnap egész este, meg még ma reggel is futottam a Lengmo miatt a bountykat, de egyetlen egy dupla piros táska sem esett. Ugyanígy napközben CD-n sem. Bezzeg sárágából vagy 5 is. (Mondjuk ugyanígy voltam az új AR-es cuccal is. Ott mellény nem esett eddig csak 2 db, hiába a target farm.) Szóval ezt összerakni tényleg nem egyszerű.
-
-
NoOne1976
őstag
válasz
centrino
üzenetére
Mit nézek rosszul vagy mit nem veszek észre?
Lengmo-ról írsz, meg hogy még két darabbal már 4-nél tartunk. Meg arról, hogy nem fél órás mutatvány összeszedni a képen látható buildet. Azon meg 4 db Hotshot és 2 db Petrov van...
Az egész beszélgetés meg úgy indult, hogy a Pestilence és a 4 db Striker. Egész pontosan hogy is néz ki ez a Pestilence build? -
spleenszuru
őstag
válasz
centrino
üzenetére
Köszönöm. A szerencsém addig is tartott, mentem jó pár kört, de a tatyón kívül más nem esett ki, közel sem.

Nem baj, legalább gyűlt Lengmo anyag. Ha lesz kedvem holnap reggel 9-ig még grindelni kicsit a krampuszt, hátha, más nem majd kraftolok. Nagyon érdekel már ez a pesti build, de az a helyzet, ezzel együtt már 3 félkész buildem van...
Az a baj, expertise 3x event is van, és eszembe jutott egy olyan baromság, hogy MINDEN alapanyagom beletöröm, kicsit hagyva csak heti resetre, úgyis összegyűlik lassan megint...
-
Garsza
veterán
válasz
centrino
üzenetére
Nem kellett volna ilyen hosszú válasz.

De köszönöm. Játék dolgaival úgy ahogy tisztában vagyok azért a 7 év alatt van benne 1200+ órám. Csak ezt a slanget még nem hallottam.
Én most a hazardos Beckfiert pörgetem.
Technician -nal és pajzsal és skill gyógyító hive -val.
Élég nehezen lövik le a pajzsot.Nekem rifle -vel jobban tetszik a Hedhunter determined buil. És egyszerűbb összedobni.
Bár én Legendaryval nem sűrün szivatom magam. Egyedül meg végképp. -
-
-
spleenszuru
őstag
válasz
centrino
üzenetére
Köszi, egy chc és egy chd van rajta nekem, a mag mod nyilván kötelező, illetve egy accuracyt tettem rá, de lehet azt feláldozom, még egy chc modra, mert így 54% chc, és 120% a chd-m, de soknak ítélem meg a "fehér" dmg számot.
Amúgy valóban erősebbnek tűnik a Lexi, de az a -20 a tárban érezhető tankoknál, illetve nekem a reload speed nerf is érződik.
-
need
addikt
válasz
centrino
üzenetére
Üdv..
Köszi a tippeket..
Más..
A nagy jövés menésben most pl. a ládák keresése zajlott délelőtt..kg. 10 percenként a krampuszok is jöttek minden formában..és persze dobtak bounty-t is.. és ha akarom ha nem csinálni kellet...
Le lehet ezt valahogy állítani hogy ne azonnal kelljen nekem most ezzel foglalkoznom..?
Illetve.. ez a Donate dolog nem kerek a kulcsoknál.. minél mikor hol kell adományozni...? -
Cr00py
senior tag
válasz
centrino
üzenetére
Normalon en ugy farmoltam kulcsokat, hogy elinditottam a bounty-t. hs+ turmoil build. Lenti mobok gyorsan halnak, majd a fenti szoba is. boss room-ba nem mentem be, teleport vissza safehouse-ba. Bounty lost ilyenkor, de megmarad. Elinditom megint, teleport vissza cp-re, ugyanugy a lenti, fenti mobokat megolom, es ezt repeat. 2-3 kor utan krampus spawn-ra teleport, azok is dobnak kulcsot + ha ad bounty-t, akkor azt vegig nyomtam. ( +1 garantalt kulcs a vegen ) A lenyeg, hogy mindig maradjon 1 bounty. Event ota mar kb ~450 kulcsot szereztem igy..soloban. Szerintem ez a "leggyorsabb" opcio. Bar lehet, hogy tevedek. nem vettem eszre kulonbseget normal / heroic kozott..de igy sokkal gyorsabb a folyamat.
-
spleenszuru
őstag
válasz
centrino
üzenetére
Nem-nem, az még nincs, még farmolom az eventet további cuccokért, mivel sosem fogok menni valszeg sem raidet, sem DZ-t.

A Refactor is folyamatban van, annyi, hogy az nem célzottan, hanem rakom be a buildbe mikor épp kiesik hozzá valami. Mellény már pl. pont van.

#33288Bird
Hol írták ki? Szerver állapotra is azt írja működik, de MIKE-01 van. -
spleenszuru
őstag
válasz
centrino
üzenetére
Talán egyszer, csak fejezném már be végre a legendary buildet, és tanuljak meg leget/mastert is játszani, mert még mindig nem mentem egyet sem ~520 óra alatt..

Na kiesett egy Ouro, plusz még egy Ridgeway's pride is.
Amúgy, azok a named fegyverek, amiknek igazából csak a nevük sárga, de nincs is perfect talentje, sem magasabb attribute, minek nevesek egyáltalán? Pl. az új Bell Ringer LMG, vagy a First Sight is olyan.
-
-
spleenszuru
őstag
válasz
centrino
üzenetére
Ezért nem tudom letenni az Elmot, mert annak 71 a tárja..
Más:
Bocsi, ha már volt, Overdogs kérdéseim lennének.
Vannak tierek, amiket nem tudok/nem vagyok biztos bennük, szóval, Ti tudjátok ezek pontosan mely ikonos ellenfelek?
Leader
Heavy weapons (az LMG-s true sons/outcastok?)
Controller (a wifis?)
Marauder
Support (a dupla felfelé nyilas outcast/blact tusk?)
Bodyguard
ImmobilizerA mini tank, és a controller furcsa, hogy nem egy tierben vannak, hiszen a controller spawnolja a minitankot..

Illetve, ha csak egyetlen tier van a mezőn, pl. a 2 db rogue agent, akkor rájuk is érvényes az a 30% amp damage?
-
spleenszuru
őstag
-
spleenszuru
őstag
válasz
centrino
üzenetére
Igen, csak én nem figyeltem a kék ikont.
Feltűnt az is hogy kb. one shottolják a pajzsom HP-vel együtt egy sima control pointon is.
Na lehet majd találgatni milyen build kellene a szezonra, vagy fogom és kikapcsolom inkább a GM-et.
A gond az, hogy egy sima piros enemyt is nagyon megtol ez a buff. -
spleenszuru
őstag
válasz
centrino
üzenetére
Basszus! Én azt hittem lecseréli az aktuálist, ha szedek fel másikat.
Jobban kéne figyelnem patch note olvasás közben. Viszont az ellen is kap 60% dmg reductiont, nem?Amúgy modi nélkül is van 100% hazpro backfire build, csak hát a mindenki által utált Ninjabike táska kell hozzá. CD-re én azzal megyek be.
-
spleenszuru
őstag
válasz
centrino
üzenetére
Az armor on kill sem rossz valóban, de elsőnek maradok majd a hanás neves tatyónál, mert az már van.

Mop és Harmony is van szerencsére, szóval azzal sem lesz probléma.#33051FireKeepe
Nem, vagy-vagyot írtál.
Én vagyok a hülye, hiszen 4 refactor, 1 hana-u táska, és egy waveform mellé már be sem fér a wyvern.
-
spleenszuru
őstag
-
Cr00py
senior tag
válasz
centrino
üzenetére
Szerintem sokkal hatékonyabb xp-s prio mission-t vadászni.
Próbaképp futottam stranded tankert..1,2m xp-t adott a prio..+ a küldiért járó xp.. ja igen, hero 5 direktíva. Gyorsan végig lehet szaladni, pedig nem a legrövidebb küldetés a játékban. Az event miatt, pedig csak minigunt, vagy cluster mine-t használtam. Alig kellett elő venni a fegyvert. A szintet nem igazán néztem, de 13+ szint lett a vége.
-
Octi
aktív tag
válasz
centrino
üzenetére
Lincoln Memorial Heroic+4 direktíva a mostani eventben kb 5 SHD szintet ad. Lengmo Overdogs Turmoil Pestilence build-el kényelmesen mondjuk 8 perc. És akkor nincs még a legkisebb "glitch" sem kihasználva.
Pontosan ezért van a játékban rengeteg több ezer SHD szinttel rendelkező játékos nulla játéktudással. 3-4 ezres szinten képtelenek egy heroic strongholdot soloban lefutni, mert az első sarkon összedőlnek mint a telefosott búvárruha.
Sajnos a játék kezd agyag galamb lövészetté válni. Emlékszem annó, amikor behozták a legendás fokozatot pár küldire, az Arenán kezdéskor egy akkora heal ládát raktak le bent az épületben (!!!), hogy a szomszéd kerületig elért. Mi meg egy full piros DPS szettben ha megláttunk egy 7 jegyű számot sebzésértékként, el voltunk ájulva magunktól.
Ma a pár százas szintű játékos bemegy CD-ra, és pár körből össze szed egy olyan szettet, amivel simán meglövi AR-rel a 1.5 millát. A lega küldik nehézségi szintje meg alulról súrolja a béka hátsóját (már az eredeti nehézségükhöz képest). Röhej. -
spleenszuru
őstag
válasz
centrino
üzenetére
Nem toltam még classified assignmentet a ~450 órám alatt..
Az lenyomható soloban heroicon? 4 direktíva off, én max egyet használok, mert nem tetszik a többi, meg noob is vagyok hozzájuk, és ki nem állhatom, mikor meggyulladok az outcast special ammotól, vagy épp bekábulok a hiénástól. -
spleenszuru
őstag
válasz
centrino
üzenetére
Köszi, de szerintem én maradok a Bluescreen/Bullet King fegyóknál, az M60-ra valszeg azért kell a rate of fire, mert tán az a leglassabb fegyver a játékban (?)
Van amúgy 2 féle nekem is, egyiken Overdogs+Turmoil, másik az nálam is a ceska+petrov.
Nem exo fegyverrel viszont valóban lenne 60% chc és 100+ CHD-m. -
Cr00py
senior tag
válasz
centrino
üzenetére
Mindenem maxon..de lusta vagyok annyit nyomkodni..

#32962FireKeeper : Annyira nem fontos..csak 1-2 buildben használom..viszont minden más skillhez a modok maxosak..az évek alatt össze tudtam szedni elég sokat mindenből, ha kellene különböző buildekhez.. a skill viszont relative új a játékban..és azért lett volna érdekes. Nem az az 1-2% a döntő.
-
NoOne1976
őstag
válasz
centrino
üzenetére
PFE miatt ne aggódj! Nekem 2000+ órával, 7000 SHD környékén sincs egyetlen darab sem. Minden egyéb módosítóból tele a polc, de abból még egyetlen darabot se kaptam. Egy időben, amikor még aktívan játszottam és nem csak a kötelezőt tudtam le szezononként, mondogattam is, hogy az én xbox verziómban nincs is benne. Volt, hogy a módosítót állítottam be target lootnak és azért futottam heteken keresztül a Countdownt, de soha nem jött össze. Most már elengedtem... Cserébe mindkét raid szinte azonnal dobta az exokat, nem kellett 50-60 alkalommal futni.
-
spleenszuru
őstag
válasz
centrino
üzenetére
PFE 12-es nekem is kb. 10 van, de 13 nem tudom, egyáltalán létezik-e, pedig jó lenne a master buildhez, mert ha már 5 gear darabra rá tudom tenni, beleértve 2 improvised darabot, akkor az bizony már mínusz 5% összesen, a 12 vs. 13%-os modokat nézve.
Vagy, gunner spec helyett mehetnék survivalisttal, de akkor meg nem lesz armor on killem...
-
válasz
centrino
üzenetére
Ki is próbáltam végre az Eagle Bearert meg az Ouroborost, első annyira nem jött be a Lexington után, de egy Ouroborost szerettem volna a mostani ládákból. 134-es szintig el is mentem eddig a héten, de csak nem esett, erre reggel belépek és ott az inventoryban
Szerintem fáradt voltam és nem vettem észre az egyik láda nyitásánál... 

-
spleenszuru
őstag
válasz
centrino
üzenetére
Többen leszólják, de nekem nagyon bevált a turmoil. Eszméletlen hasznos, hogy azt is megölöd, aki nem is látszik, még ha osztott is a dmg.
Striker táska, chest, maszk, holster. Overdogs, Turmoil, St.Elmo.Nekem nem gyorsabb egy CP hotshot sniperrel/1886 builddel sem, persze én nem vagyok profi helyezkedő sem.
Illetve az is bajom a hotshottal, hogy kb. le vagy korlátozva csak outcastra.Persze strikerrel nem megyek 5/5 direktívával, mondjuk sniperrel sem, nem tetszenek a mostani szezonos direktívák, nekem túl nagy az áruk.
-
granini
őstag
válasz
centrino
üzenetére
"úgy egy jól átgondolt bővítés teljesen új játékstílust tolhat előtérbe" - ezen a ponton azé kicsit cserben hagy a kreativitásom. Ez egy cover-looter-shooter.. tehát lelövöm a mobot fedezékből. Vagy hunter/scorpio és arconfacetankolom shotival. Vagy capacitor megyek lelövöm fedezékből de lövik a bacó skilljeim is.. azé emellé elég nehezen képzelek oda egy többedik stílust.. szerinted még mi van amit nem láttunk és fun lenne..?
"4k/60fps, és high detail környezet" - hát nemtom én PC-n játszom nekem azé van 2K ultra 130 -140 fps-em
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Hardcore café
- World of Tanks - MMO
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tízezres aksit tuszkolt a Honor a Power 2-be
- Milyen okostelefont vegyek?
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen videókártyát?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G1 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3886
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 200 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 6GB Zalman T3 Plus 400W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

(Nyilván költői kérdés.)

Itt nem tudok továbbmenni, az előzőek mind megvannak, nem tudom aktiválni a küldiket.