Hirdetés
- Nyáron startol a Nintendo Switch 2
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Canon EOS DSLR topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- OLED monitor topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Hobby elektronika
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
-
PROHARDVER!
The Division 2 (PC, XO, PS4) összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
granini
őstag
válasz
centrino #26359 üzenetére
"úgy egy jól átgondolt bővítés teljesen új játékstílust tolhat előtérbe" - ezen a ponton azé kicsit cserben hagy a kreativitásom. Ez egy cover-looter-shooter.. tehát lelövöm a mobot fedezékből. Vagy hunter/scorpio és arconfacetankolom shotival. Vagy capacitor megyek lelövöm fedezékből de lövik a bacó skilljeim is.. azé emellé elég nehezen képzelek oda egy többedik stílust.. szerinted még mi van amit nem láttunk és fun lenne..?
"4k/60fps, és high detail környezet" - hát nemtom én PC-n játszom nekem azé van 2K ultra 130 -140 fps-em
-
PETEE78
senior tag
válasz
centrino #26276 üzenetére
wh nélkül használom, így nem is lehet "megfogni". testre kezdek, hagyom, hogy felmásszon a célkereszt a fejére és egy picit visszarántom le.
Gubu0101: van a tarsolyba mind2 de eddig csak a pestilenc-t próbálgattam.
Most a regulus buildet gyűröm forge tokkal. Egy jó csapatban bődület darálást lehet vele végezni, hátha még healt is kapsz..... -
PETEE78
senior tag
-
-
-
-
Anonymus23
veterán
válasz
centrino #26191 üzenetére
Próbáld meg "normális" DPS szettben és meglátod simán le fog menni.
Akár burst DPS, akár pl NegoEzekre a pályákra a középtávú buildek jók (AR jellemzően). SMG-vel túl messze vagy szerintem az ellentől, egy bunkernél vagy Washington hotel jól működhet a HF+Scorpio, de itt sok időt veszítesz mire normális lőtávolságba odaszaladsz.
Mondjuk a pathway ha jól rémlik 25 perc a szintidő, ami kb vicc a többihez képest, főleg a Tanker 15 percéhez, az sokkal neccesebb, főleg (nem rád gondolok) kezdő és mindenféle szedett vedett gearben lévő játékosok számára.
Az igazi epic, amikor ilyen pár SHD-s (sub 100-as) játékosok jönnek legendázni, hogy majd a többi lecarryzi őket -
-
-
-
Habugi
addikt
válasz
centrino #26180 üzenetére
"szeretek kipróbálni új dolgokat, kevésbé használt buildeket."
Nem tudhatod de ezt én is csípem és gyakran űzöm is, legutóbb TP-ből csináltam egy egész jó hybridet."Szerintem túl nagy a szakadék a heroic és legendary szint között, előbbire "szinte mindegy" utóbbira meg csak a "legmetább meta" buildek alkalmasak."
Ezt adom, többé-kevésbé. -
-
Anonymus23
veterán
válasz
centrino #26102 üzenetére
Az AR-ek közül nem teljesen értem a Burn Out-ot, az milyen apropóból van benne? A famas önmagában is rohadt pontos, szerintem.
Amit még javasolni tudnék:
Socom MK16 esetleg a sima MK16 (a Tactical-nál valamelyik pontosság vagy stabilitás valamirté jóval gyengébb), nem túl gyors, de akkorát lő mint egy ló.
A stabilitása hagy némi kívánnivalót, de könnyű megfogni, és elég pontos. -
granini
őstag
válasz
centrino #26102 üzenetére
Hát figyi.. ha sok időd van, akkor M4-ből, Famasból és M1A Classicból is olyat farmolj aminek a felső 3 sora a megfelelő, és akkor a talentet kedvedre forgathatod rajta. Hosszú távon ez jobb módszer mind mindegyikből 5 félét tárolni.
Közmegállapodás tárgya hogy weapon dmg, meg crit van ezeken, és alul legyen rajta DTTOOC (Damage to target out of cover) sor és akkor a talent legyen forgatható.
Nevesített item esetén nyilván (legtöbb esetben) a talent fix, tehát ott meg arra figyelj hogy lehetőleg a 3. sort tudd forgatni és az DTTOOC legyen.. Amiket felsoroltál kb ja, azok jók.
Bakerst nem fogsz használni mert a rajta lévő talent nem olyan erős mint egy sima de maxos M1A választható talenttel. Hacsak nem célzol atomszarul mert akkor jól jön az ingyenbulet.
Pyromaniac is inkább bizonyos (gyújcsadfelamobot50szerezenahéten) global eventeknél hasznos inkább.
-
Anonymus23
veterán
válasz
centrino #26079 üzenetére
A piros attribok CHC/CHD, a modok ezen CHC mind, de ugye úgy van összerakva, hogy meglegyen a majdnem maxos CHC a Capacitorral. A Memento miatt egyrészt erős is, másrészt az armor visszatöltés miatt ki lett húzva a skiles szettek méregfoga, mármint, nincs ami visszahealjen, ezzel bátrabban ki lehet hajolni a Capacitorral lőni, hogy mindig meglegyen a stack! A sárga attribok érterlem szerűen mindenhol Skill Damage.
Nem az én találmányom (egyik klántag rakta így össze), de én is csípem ezt a szettet -
Anonymus23
veterán
válasz
centrino #26073 üzenetére
Kösz, de szerintem ettől van sokkal jobb/hatékonyabb
lvl90 farm heroicon vagy legendaryn (vagy kinek milyne gearje/ízlése van).
lvl90-en ugye eleve 3 boss jön = több fix targeted loot. Több hullámban jönnek a mobok = több lehetőség lootra.
Hasonló mint amit leírtál, annyi, hogy a végén hagyni kell egy mobot (ne a 3. bosst!, az elég jó lootot dob), azt nem szabad lelőni, amikor összeszedted a lootot, akkor nem kell kinyirnod magad, hanem mapra mész, ott pedig felajánlja (PS-en nem tudom milyen gomb), PC-n F-el, hogy le tudj menni a lobbyba.
És már mehetsz is vissza lvl90-re.
Ez azért jó, mert ha majd lesz memento-d, akkor ezzel a módszerrel nem fogod bukni az összeszedett tokeneket, hanem megmarad a következő körre is, míg ha teljesen megfekszel, akkor ugye nullázza az összegyűjtött tokeneket. -
-
arnikusz
veterán
válasz
centrino #23478 üzenetére
Hát igen ha a Coyote maszk helyett beraknám a Contractor Glove-ot akkor az 50%+ Gunner 10 % mellé jönne még 10% WHD , az eddig 70% lenne és beáldoznék 36% CHD-t 30% WHD-ért elérné a 100%-ot. De annak is örülnék, ha a Bullet King sebzését feltolnák a mostani 90,2K-ról 112K-ra mint az ugyanezen szettben 112K-t hozó Pestilencét.
De továbbra is CHC/CHD kell az ezen a szetten 47% és 154%, max pörgetek valamikor egy full piros Petrov mellényt. -
Bird
addikt
válasz
centrino #23197 üzenetére
A görög világ engem ia beszippantott anno, a Valhalla is jön az új boxomra nov. 10-én.
Számomra a legnagyobb élmény ebben a játékban a raidek voltak, eddig egyetlen egy játékban sem éreztem hasonlót.
Amikor kiszedtuk az összes klantarsunknak az ebt az egy megfizethetetlen érzés amit sose felejtek el. <3
-
Bird
addikt
válasz
centrino #23195 üzenetére
Nekem már nem lenne erőm egy újabb resethez.... Ezt a második részt ideje elengedni és új alapokra helyezni az egészet, mélyíteni, összetettebbé tenni az új játékot. Ha egészében nézem, rengeteg örömöt adott a játék (akárcsak az első rész), de ha a három is ilyen lesz akkor az már nem lesz elég... A story nekem nagyon tetszett, de a végjáték nálam kifulladt. Lehet egy ilyen játékban nem is lehet évekig fenntartani a zsongást... Talán öregszem és velem van a baj nem tudom.
-
Gigant20
tag
válasz
centrino #23171 üzenetére
Egy sima DPS rifle(m1a/Nemesis) build a 90. emeleten az egyetlen amit érdemes farmolni szerintem a Summitban. Legendary fokozaton, directivák nélkül a leggyorsabb és a fix 3 nevesített Boss miatt van legalább 3/4 target loot. Néha több a sima NPC-k is dobnak.
De persze ez is uncsi, de a lényeg, hogy 1 npc maradjon életben a 3. Boss megölése után, majd halj meg. Utána menj le a földszintre (return to lobby), majd vissza. -
granini
őstag
válasz
centrino #23136 üzenetére
Nekem AR esetén két faktor fontos : RPM és Accuracy/Stability. Ennélfogva nekem M4 (és annak hosszú a csöve lehet rá tenni technician spotter-t) és a Famas.
P416, Mk16, G36 próbálgattam őket, de nekem valahogy a fenti kettő vált be.
Ha tisztán a dps-t nézzük akkor az AK egyébként mindent visz, de az igazán csak közelre jó, mert nagyon szór..Talentek : M4-en InSync van, Famason Optimist, ez egyébként build függő is.
NEGO / Spotter buildem..Nincs rajta annyira sok CHC/CHD, de általában van Coyote mask a csapatban + a Nego azért egyet fizet hármat vihet
Full DPS buildem (ebben azé eszem az armor kitet mint moziban a popcorn-t
)
Éles szeműek kiszúrhatják hogy a hátizsákon bizony csak 14.8% Weapon dmg van.. -
arnikusz
veterán
válasz
centrino #23078 üzenetére
A Summit könnyebb mint az open world szerintem, mondom ezt 4 szer végigmenve 1-100-ig abból 2 volt még a TU 11.2 előtt, az 5.-et pedig meghagytam 99. szinten. Vasárnap reggel a 99. szinten felemeltem legendary-ra és 9 direktívára, bementem az armor regenes kazánajtós buildben jött is 2 Hunter kb. 10 perc harc után feküdtek, de semmi értékelhetőt nem dobtak így a Summit-ot a továbbiakban hanyagolom.
Tegnap még benéztem Conflictra kb. 10 kör, de pajzsos-Lady D, meg hive/mortar egyik sem nyerte el a tetszésemet. A csúcs pedig egy 37 shd-s játékos volt 6 különböző szettelem- 5 sárga 1 lila és AK, na az fektetett mindenkit.
Így a Div 2 nálam is elpilledt, a ligát, mahuntot és a következő seasont megcsinálom, de jön 10.-én az AC Valhalla és vannak sorozatok is. -
granini
őstag
válasz
centrino #23066 üzenetére
Megmondtam, legjobb DPS build.. amit meg Fl3x betett jah, így kel kinéznie.. 60 chc / 200 chd.. az egyetlen trükk GC-vel hogy amint kapsz egy lövést fedezékbe, és onnantól óóóóvatosba.. de amikor pl jó pozicíóban vagy, és a konvoly első hulláma így vonaban szembe fut veled az mámor.. ez ha jól van összerakva 4,5 - 5 M critelget fejre..
Nekem majdnem ugyenz a build van összerakva, de én a GC-t nem szeretem, helyette Spotter van, így nyilván gyengébb de kevesebbet is fexem, és legalább taggeli a mobokat éjjel az jól tud jönni
(Plána ha neutral lightning be van kapcsolva settingsben
)
-
granini
őstag
válasz
centrino #23040 üzenetére
Én LMG-ből nem tudom elengedni a Fast Hands talentet, ezért kizárólag Infantry MG5, illetve Bullet King ahol szükség van arra hogy ne kelljen trazni (Summit pl..) - rengeteg talentet kipróbáltam LMG-n, Frenzy, InSync, Sadist, mindnél azt éreztem hogy tengersok időt bukok amig fedezékben atomlassan tárat cserélek..
Sokszor fut feléd a mob (kalapácsos pufi, meg ezek..) ha nincs Fast Hands odaér és halott vagy hacsak nem váltottál vmi más fegyverre töltés helyett vagy mozgod ki valahogy.. Fast Hands viszont jellemzően még épp betáraz és kisegít a bajból mire leng a kalapács az arcod fele..
-
granini
őstag
válasz
centrino #23048 üzenetére
Kérdésem a buildedel kapcsolatban.. ha jól látom Fox Prayer térdes van bent, nyilván a középső sora miatt + a rifle dmg. Mennyit használod az LMG-t versus a Riflet..? Mert ha keveset a riflet és jóval többet az LMG-t akkor nem érné meg a Foxot Petrov Contractor Gloves-ra cserélni..? (És Striker térdes..) Tudom annak kicst gyengébb a speckó sora, viszont kapnál még 10% wpn handling bónuszt és az célzásban meg töltési időben lehet visszahozza..
Én is hasonló dilemmában vagyok.. méregettük shooting rangen is ahol kb az jött ki hogy egy maxos crites GS item összességében jobb egy dps buildnek mint a Fox prayer, a Fox viszont még akkor is többet hoz dmg-ben egy LMG buildnek ha a petrov kesztyű helyére teszed. Szal addot dos buildben úgy találtu hogy GS >Fox > Contractor.. de ez mondjuk a range ahol nincs már tényező.. fielden lehet másképp működnek..
A sima crites gunner buildemnél is azt vettem észre hogy elég szitu függő, de méhány leadott rifle lövés után valahogy mindig csak átvált az ember LMG-re mert le kell őket supresszionálni, ezért tanakodom hogy akkor már inkább a petrov piece mint az overlord..
-
Zolta1973
csendes újonc
válasz
centrino #23026 üzenetére
Én nem sok törvényszerűséget vélek felfedezni a loot minőségében. Summit - mentem hat szintet negoért heroic + 5 directiván, kihajított három használhatót, maxosat vagy majdnem azt
. Másnap mentem tovább ugyanígy 20-ig, amit kaptam azért a MÉH-nél is kiröhögtek. Ugyanott, ugyanaz a nehézség, köszönő viszonyban sem volt a loot.
Ráadásul második nap reggel disznót vághattak a npc-k, mert nyilván vért ittak... sokkal nehezebbnek tűnt.
Persze ez is lehet csak szubjektív érzet.
-
snipr
aktív tag
válasz
centrino #23020 üzenetére
Hát végül is a térkép hiánya nem sokat lassít ha már fejből vágod mi honnan jön, armor kit nem nagyon kell, ammo az talán necces (smg face tank builddel), de viszonylag sok az ammo láda, skill darabkákhoz meg van elég hulla, majd lehet kipróbálom én is... egyébként míg nem értem el az ezret én globálban 3direktívával mentem, aztán úgy voltam vele ezer után ott egye meg a fene
azóta max tesztelési célból használgatom... illetve most, hogy hatása lett a lootra, lehet érdemes ismét, a franc tudja.
-
NoOne1976
őstag
válasz
centrino #23020 üzenetére
Ha kikapcsolod a direktívákat, amik ugye cdak a targeted loot esélyét növelik, de nem a minőségét, mit tapasztalsz? Továbbra is kapod a jó lootokat vagy veszel észre romlást?
Vannak akik állítják, hogy több durektívával valahogy mégis jobb a loot. Én magam nem tudom eldönteni. Van amikor így, van amikor úgy érzem. -
snipr
aktív tag
válasz
centrino #23017 üzenetére
Azt tesztelted már, hogy loot/targeted loot aránya hozza-e az elvártat a direktívákkal?
"Papíron" igazából nem túl jó a helyzet... négy direktívával 12%-al több targeted loot kell essen, mint azok nélkül. A misszió alatt esik kb 16-20db loot, amiből direktívák nélkül nagyjából 40% környéke kellene targeted legyen (vagyis 6-8db), ha erre rádobod a négy direkívát, akkor már 52%, vagyis 8-11db-ra elemlkedik ez a szám... persze papíron... viszont ha ez így van, akkor azt is érdemes megnézni mennyit lassít a négy diretíva -> lehet számolni egy targeted loot / perc mutatót direktívákkal és anélkül, ami megmutatja érdemes-e bekapcsolni, vagy sem
(na jó, kicsit elszaladt velem a ló belátom - részemről pl inkább megyek két kört 15perc alatt direktívák nélkül, de lehet én csinálom rosszul)
-
NoOne1976
őstag
válasz
centrino #23006 üzenetére
Én ar-ek közül a Police M4-et szeretem. Abból van god rollos gyűjteményem különböző talentekkel.
A Lincolnt milyen szettben szoktad farmolni? Jól sejtem, hogy egyedül futod végig? Így általában mennyi loot esik? (Ha jól rémlik, te pc-n tolod, én boxon.)
Amúgy baromi érdekes, hogy amikor írtad, milyen jól adja a maxosokat a Lincoln én is direkt lefutottam jó pár kört (amúgy is kedvenc helyem) és egyetlen maxosat sem adott. Eltérést a különböző platform is okozhat, de ekkorát? -
need
addikt
válasz
centrino #23001 üzenetére
na a Nemesistől tudok még hányni de sugárba..
annak rendje módja szerint kiseggeltem a blueprinteket aki csinálta tudjaés már csak 1 kellett hogy meglegyen és ez a nyomoronc minden előzetes figyelmeztetés és minden nélkül csak úgy kidobta..nem volt képes várni egy kicsit
-
Anonymus23
veterán
-
válasz
centrino #22972 üzenetére
classic m1a, de ha abból nincs normális, használhatod. én is puttyogtattam egy ideig gyorsabb rifle-vel (sig, illetve postnerf mk17), nem volt rossz, de a jó az nem ilyen, hanem a classic m1a.
az én fakezemhez, meg a high sense játékomhoz a lucky shot való. te megnézheted lőtéren, hogy abba a távolságba, amibe lőni szoktál, mennyi a hit/missed. ha elég sok, mehet sebző talent, ha kevés, akkor inkább lucky shot. lucky shottal lehet nyugodtan spamelni, nem vész el a lőszer, a többivel viszont gyakrabban kell találni, különben csak tárazni fogsz, sebezni alig.
-
snipr
aktív tag
válasz
centrino #22952 üzenetére
Ez most speciel egy Hunter's F., Memento, Intimidate... tesztelés alatt, még nincs kihúzva, a fegyverem kifejezetten gyatra... ez a rush build jól működik ha tudja az ember honnan jönnek a mobok és kb ki sem engedi... még egy kapkodás miatti fekvés, meg a loot felszedése is benne volt az időben
Szerk: mentem még néhány kört, de továbbra is 70-80%-os itemek, egy maxos Araldi esett két sárga attribbal
ez a nap valszeg nem az a nap nekem... SMG-t várok területre, a SIG MPX kb 60%-os, amit használok (nem raktam el eddig SMG-t csak godroll-t, abból meg épp nem esett)
-
axlfsi
veterán
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest