- Számítási kapacitásban és hardverben gazdag 2025-öt kíván a PROHARDVER!
- A Moore Threads egy profiknak készült grafikus kártyával bővítette kínálatát
- Szó szerint táptitán az FSP legfrissebb üdvöskéje
- Egyedi Ryzent kér a Lenovo a készülő olcsó kézikonzoljába?
- Scuf Reflex Pro kontroller és egyéb Black Ops 6 érdekességek
- Milyen videókártyát?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Milyen TV-t vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- SSD kibeszélő
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Autós kamerák
- Hisense LCD és LED TV-k
- Hobby elektronika
-
PROHARDVER!
The Division 2 (PC, XO, PS4) összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
BT86
tag
válasz Anonymus23 #17108 üzenetére
Én is csak nemrég kezdtem el rajta játszani. A dlc-ben level 40 után hogyan folytatódik a fejlődés? Illetve a gearek, fegyverek fejlesztése? Ez nem tiszta, hogy ha utána csak level 40 loot van, akkor hogy fog erősödni a felszerelés?
Gondolkozok a dlc-n, de kezdőként a global event, pvp, stb, még úgyis felejtős. Ha tovább nem is, úgy gondolom level 30-ig érdemes lenne végigvinnem a dlc előtt (most level 18). Marha jók a helyszínek, meg legalább jobban átlátom a játékot addigra. Bár még nem tudom hol kezdődik majd az amikor már tényleg felesleges az alapjátékra "pazarolni az időt"
Illetve hátrányban lesz egy gs 515-ös pl dz-ben, ha visszajönnek a játékosok Washingtonba? Vagy teljesen külön kezeli a játék a dlc-s játékosokat?
Vagy miért írjátok többen, hogy ennyire felesleges az alapjátékkal játszani? Nem látom még át eléggé ezt a játékot -
Joccc07
addikt
válasz Anonymus23 #17108 üzenetére
Tévedés, mivel én meg csak most kezdtem. Nagyon jól szórakozom itt is. Ne haragudj meg de nem a baszó loot-ra megyek hanem az élményre. Arra van más játék amivel játszak. Elhiszem, hogy a nagyoknak kevés már amit az alap térkép nyújt world tier akármennyin. De én és aki csak most csatlakozott a 3eurós akcióban azoknak még tud újat adni az alap is.
>Gar taldin ni jaonyc; gar sa buir, ori’wadaasla<
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest