Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• HartgeH3-2.8

addikt

válasz Mike Farrel #5147 üzenetére

Az a gondom, hogy a drift kocsim gyenge. 800 környékén járok vele talán. Tudom sokan azt mondják nem számít ennyit a kocsi értéke de szerintem nagyon is számít. Próbálom slalom skill-ben fejleszteni a drift kocsit , de ha állandóan matricát ad attól nem leszek boldogabb. :U

Versenyeztem úgy, hogy gyengébb volt az autóm és úgy húztak el egyenesben mintha kötelező lett volna, és még volt pofája beírni, hogy semmit nem számít.

Szerk:
    A rendes PVP-ben ahol egyenlőek az esélyek ott már nincs nagy pofája vérpistinek. Úgy esnek kellnek, hogy öröm nézni amikor beleszáguld az árokba (mert már nem tud mit csinálni két azonos erősségi autó mellett), vagy csak a szélárnyék marad semmi más.

Draggal lehet akkorát ugrani, de van aki még ennél is nagyobbra képes. Természetesen mert nagyobb az autója, de ahhoz éjjel nappal csinálni kell vagy azt a küldit, vagy pedig a megfelelő skilleket. Komolyan demoralizáló, hogy egyesek képesek 0-24 ott ülni, vagy nem tisztán megszerezni az alkatrészeket. Azt meg senki ne mondja, hogy korábban megvolt neki, mert ez új kategória.

• noblem1983

senior tag

válasz Mike Farrel #5147 üzenetére

Én néztem a barát listám de 1-2 embert látok csak aki tolja a Summitot. Egyébként tényleg jó dolog mert ez kicsit megmozgatja az embert, hogy naponta belépjen és figyelje hol áll. De néztem a drift leaderboardot tegnap és nehezen tudom elképzelni, hogy az 1. annyit csinált. És azt a long jumposat se vágom, hogy a vérbe lehet akkorát ugrajtani mikor C-s kocsival se tudtam átrepülni. Bár lehet drag-es kellene. Azt is furcsálltam, hogy mikor driftes autóba akartam cuccokat szerezni skill runnal és hiába lett platina, adott gold alkatrészt

Új hozzászólás Aktív témák