Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Sotyks94

aktív tag

Előző évi E3-on nagyon megtetszett, de aztán egyik hideg zuhany, a másik után. Mostanra eljutottam oda hogy ha egy fokkal jobb lesz az NFS World-nél már nem fogok nagyot csalódni benne... ezt azért nehéz lenne alul teljesíteni. A grafika elég gyenge így project cars, meg driveclub melletti évben, de még talán az utolsó nfs is szebb volt. Remélem ez csak a konzolon ilyen, vagy pedig a béta miatt... A másik az az 50 méteres kocsi feltűnési határ ami WD-ben is volt, vidik alapján itt is van. Csakhogy ez egy autós game, ha 50 méterre előtted spawnolnak be a kocsik, akkor ez a tény már elég ahhoz hogy a játék többi részétől függetlenül játszhatatlan legyen a játék. Ezek mellett a törésmodell, és a rombolhatóság lelombozó, a mikrotranzakció elkeserítő, és maga a nagy csönd a játék részletei körül elég aggasztó. Eleinte nagyon lelkes voltam, de mostmár teljesen kizárt az előrendelés. Remélem nem nekem lesz igazam, és legalább egy "egész jókis game"-et kapunk ...
    Anyway. Ha valaki ezekre rá tudna cáfolni azt nagyon megköszönném, mert nagyon szeretném hogy jó játék legyen.

Új hozzászólás Aktív témák