Új hozzászólás Aktív témák
-
pRedATor
tag
Thx mindenkienk.
Szerintem megyek a mediába megnézni, hogy ott mit produkálnak a fuji-siemensek aztán megvárom mit írnak a fujisok emilben és legkésőbb kedden visszaviszem; a 3 év gari az 3 év...
Pedig az adatlap alapján azt hittem ilyen nem lesz vele és még formailag is szép, de ez van -
pRedATor
tag
Az előző hozzászólásnak nem sok értelmét láttam; se nem ez.. se nem az.. persze, mert mind a kettő; egyébként 100ért a 15-ösök közül már nem gagyi, tessék csak az adatlapot megnézni pl.
Vki más esetleg?? -
pRedATor
tag
A következő lenne a probléma:
Adott egy fujitsu-siemens s5 15''-ös TFT, vadi új, kedden lett megszerezve és a következőt produkálja:
Mind a négy szélen egyre inkább világosodik; ez ugye leginkább a fekete színnél vehető a legjobban észre, mert a széleken már egészen világosszürke, pedig az elején még semmi probléma nem volt a fekete mindenhol fekete volt még a széleken is...
A driver a gyári, színkezelés a gyári profillal, próbáltam resetelni a képernyő beállításait => semmi hatás, próbáltam auto beállítást => semmi hatás, manuálisan is probáltam => semmi hatás és a colorific-kel sem értem el semmit.
A monitornak egyébként a nap 24 órájából legalább 16-ot mennie kellene, de (gondolom) ez csak nem probléma egy 100ezres monitornál?!?!
Ami eszetekbe jut írjátok, hátha segít, mert már tényleg nemtom mit lehetne tenni; vagy visszaviszem vagy lehett előtte írok egy emilt a fujitsu-siemensnek.
Thx
http://www.fujitsu-siemens.com/rl/peripherals/displays/s5.html
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Okos Otthon / Smart Home
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- PlayStation 5
- Energiaital topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- OLED TV topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Medence topik
- További aktív témák...
- Samsung Odyssey G3 180Hz 1ms / garancia
- Samsung Full HD LED Monitor
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- 2 év garancia 32" Samsung Odyssey G6 G65B QHD 2K 240Hz VA QLED Smart Gaming Monitor - LS32BG650EUXE
- Gamerek, tartalomgyártók FIGYELEM! DELL Alienware LCD monitor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest