Új hozzászólás Aktív témák
-
ramihu
tag
válasz
- = Zk = - #9272 üzenetére
Igy is úgy is 15 mp hiányzik az elfogadható eredményhez!
A képet is bénán raktam be ráadásul
-
ramihu
tag
Csak én vagyok ilyen béna??? Meg sem tudom számolni hogy hányszor és hányféle járművel futottam neki, ez a ma esti az eddigi legjobb eredményem!!
Nekem ez a pálya az TDU-s életem megkeserítője.http://kepfeltoltes.hu/view/080830/roadmine_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
-
ramihu
tag
Tegnap óta kicsit azt nem értem hogy mi határozza meg egy pálya nehézségét. Átléptem championba és este csak úgy izomból 4-5 versenyt futottam aranyra általában első próbálkozásra pl: ferrari day. Van viszont olyan pálya ami amatőr besorolású és nem hogy aranyra de még bronzra is képtelen vagyok megfutni pl: valahol északon egy 11.2 km hosszú pálya ahol a futam alatt még forgalom sincs. A legjobb időm még a bronztól is jó pár másodperccel elmarad. Nem kicsit bosszant a dolog!
-
ramihu
tag
Tegnap este végre champion lettem. Igy már mindjárt más a játék, főleg anyagilag!
-
ramihu
tag
Remélem nem rontottam el senki szórakozását a bénázásommal. Mit kell akkor nyomni ha feljön a képernyőre hogy barátnak akarnak felvenni? Kis szövegbuborék ablak ok vagy cancel de milyen gombbal nyomom az ok-ot??
-
ramihu
tag
Mennék én is most először, ott is vagyok. A térképen látok három játékost viszont a hely tök üres, ilyenkor mit lehet tenni?
-
ramihu
tag
válasz
Geryson #8253 üzenetére
Nekem az is nehéz mert bár én szeretem az autós programokat, elég tehetségtelen vagyok bennük. Tegnap a 60 km-es időmérőt 23:45 alatt csináltam egy max -ra tuningolt F430-al. Ezért ma minden képpen össze akarom szedni a pénz egy enzo-ra, mert csak ilyennel van esélyem a free járműves futamokban.
-
ramihu
tag
Hm, ha mindenkinek tetszik akkor bizony bennem van a hiba. Nekem hihetetlenül sivár nyomasztó környék.
Tegnapi másik traumám az volt mikor most először felvettem egy útmentén álló csóringert, majd kitöröm a nyakam hogy időre oda vigyem erre hozzám vág néhány ruhajegyet. Végig tudtam volna rugdosni a fövenyen. -
ramihu
tag
Hosszú válogatás után megvettem a legocsmányabb házat a szigeten!
Depressziós vagyok tőle ahányszor csak indulok innen. Arra figyeltem hogy olcsó legyen 8 férő hely legyen, ráadásul tengerre néz. Erre ez a viskó bent van a kráterben egy salakos meddőhányó közepén. -
ramihu
tag
Sziasztok!
Új vagyok itt a játékban, és szívesen megnéztem volna egy ilyen találkozót. Nem találom a lexus szalont, jól sejtem hogy azért mert még nincs meg a carpack?
Amiket korábban emlegettek hogy crusolás az konkrétan mit jelent? Van egy úticél vagy valaki elindul a többi meg száguldozik utána?
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Motorola G34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest