Új hozzászólás Aktív témák
-
StormLine
senior tag
válasz
bazso29 #14899 üzenetére
tedd rá az AAt is, Photo modeban nem baj ha szaggat
az autókat nem nagyon próbálgattam (és természetesen a motorokat se) de van benne valami, minél könynebben csúszik ki az autó úton annál nehezebb lehet vele hegyre is menni. jól jöhet a 4x4, pl Murci. ha a hegy és a vízszintes közötti szög elér egy bizonyos nagyságot akkor kis sebességnél nem tudsz szemből felmenni mert visszadob. ekkor érdemes átlósan menni mert úgy kisebb ez a szög. valahol a kerülő az egyenes út többszöröse is lehet de akkor is megéri mert legalább feljutsz. kis sebességnél ne adj túl nagy gázt mert akkor elkapar és beáll az autó abba az irányba ahol a legmeredekebb. a full DA is jól jöhet de soxor úgy is figyelni kell. valahol érdemes gyorsítani és lendületből felmenni. ha elakadsz akkor általában nem érdemes nagy gázt adni hanem hagyni kell az autót kicsit visszagurulni, közben kanyarodni és Y fordulóval megfordulni hogy előrefele gurulj. itt is óvatosan indulj előrefele különben megint beállhat a legmeredekebb irányba az autó. itt ellenkormányzásra is szükség lehet.
-
bazso29
aktív tag
Hegyet mászni csakis Caterham st3
-
Tomcat
őstag
-
ABal
őstag
Hosszú hetek óta először jó a szerver. Ma egyáltalán semmi gond nem volt.
-
Mosquitoo
senior tag
válasz
D.Orion #14893 üzenetére
Legelőször: eredeti game. Ha fönnvolt előtte a warez verzió, akkor a warez CD-kulcsot le kell cserélni az eredetire itt. Ha ez megvan, akkor elindítani a játékot (
), új profilt létrehozni, és az online profilhoz be kell kattintani a kis kockát a GameSpy ID CheckBoxba. Itt megadni egy email címet /fura, a kamu email címet könnyebben benyeli/ majd egy jelszót, és már mehet is az online móka. Először meg kell csinálni a tutorialnak nevezhető kötelező dolgokat: bérelni egy kocsit, venni egy házat és indulni egy versenyen. Innentől kezdve előtted az egész sziget!
-
D.Orion
veterán
Barátomnak nagyon egyszerű kérdése lenne:
-Hogy lehet net-en játszani?
Ha lehet szájbarágósan, mert én sem értek hozzá.
-
Kloss
őstag
A térképen mit jelentenek a lila foltok?
Nekem a friends most sem megy, vagy senki sincs fenn.Mind1, megyek pár kört.
-
hunocsi
csendes tag
Ahogy nézem, megy a szerver rendesen: van friends, és a lila mező sem az a 7 vagy hány pont, hanem rendes
-
ABal
őstag
Most van krúz? Érdemes felkapcsolódnom?
-
Kleroo
veterán
válasz
Immigrants #14884 üzenetére
Én jövök.
C-s kocsik ? mondjuk. -
Immigrants
csendes tag
Csá!A tegnap elmaradt krúzt bepotolhatnánk.Aki lemaradt
i jönne 16:30-ra egy kis Krúzra arra gondoltam hogy a mclaren szalontól az én kis ugratómig kb:30-40km aztán ha van más ugrató amit ti szoktatok használni oda is mehetünk.Ott találkozunk max 250km/h de ez igaz a nem hcsekre is(ők legyenek tisztelettel a hcsekre)16:40-ig várok.Na majd ott .!Nem nem lesznek 350 száguldozo ...-ok ha lesznek majd lecsillapítjuk őket.
-
Shim
őstag
válasz
TESCO-Zsömle #14880 üzenetére
Ez volt a hiba! Köszönöm, most már működik rendesen
-
-
-
Shim
őstag
Sziasztok!
Egy apró, de annál zavaróbb problémám lenne. A térképen nem ír ki semmi infót egyik POI-ról se.
Ha rákattintok, még csak nem is ugrik oda az autóval. Ha a mellette lévő útra kattintok, azt már engedi.
Kép a hibáról.
A profilom Online, ha ez számít.
Vmi ötlet esetleg?
-
StormLine
senior tag
válasz
meszicrx #14868 üzenetére
az nem a bill hanem a HC miatt van
képet így rakj:
[L:xxxnagyképxxx][IMG:xxxkisképxxx]kép[/IMG][/L]
középen azért van beírva hogy kép hogy ha nem tölti be a kisképet akkor azt írja ki és úgy tudni lehet hogy ott egy link van egy képre
lehet így is:
[L:xxxnagyképxxx][link][/L]
-
Kloss
őstag
válasz
A-l-i-e-N #14861 üzenetére
A HC-vel annyi a gondom, hogy egy kalap ****
Idegesítő, hogy állandóan csúszik az autó, a valóságban is így csúszik, de a havon vagy vizes úton!!!!
Meg ha elemelkedtem a betonról, akkor bekapcsol a James Bond üzemmód, szárnyak jönnek ki az autóból.
De ha hamarabb olvastam volna, akkor én is mentem volna(legyen még 1 Porsche
)
A HC-ben szeretem hogy könnyű gumit füstölni -
meszicrx
csendes tag
Jó kis krúz volt skacok!!Csak engem ledobott...
-
Kleroo
veterán
én ot várakozok most
-
Immigrants
csendes tag
Ledobott megint elegem van má ebböl a szeróbol.valszeg ha 1-2 héten belül nem javul meg leszedem a gamet
-
hunocsi
csendes tag
Én is mennék, de még nem biztos. Az autó kiléte még kérdéses
-
Immigrants
csendes tag
Csá!Ki jönne 16:30-ra egy kis Krúzra arra gondoltam hogy a mclaren szalontól az én kis ugratómig kb:30-40km aztán ha van más ugrató amit ti szoktatok használni oda is mehetünk.Ott találkozunk max 250km/h de ez igaz a nem hcsekre is(ők legyenek tisztelettel a hcsekre)16:40-ig várok.Na majd ott .Csá!Nem nem lesznek 350 száguldozo ...-ok ha lesznek majd lecsillapítjuk őket
-
A-l-i-e-N
aktív tag
Helló!!
Ma este 18:00 kor lenne egy krúz! TALÁLKA HELYE
Szabályok:
D kategória (Én Porsche RGT)
HC kötelező
Max. seb: általába 150-250 (pályán max 300)
STOP és Piros megállásos!Ha kérhetem, tényleg csak azok jöjjenek, akik be is tarják a szabályokat! Köszönöm!
18:15-18:20 ig várunk!
Végezetül, remélem a szerver is a mi oldalunkon áll, nekem eddig ma jó volt (KOPP-KOPP-KOPP) -
ABal
őstag
Én Pixxel klubjában vagyok.
-
Kleroo
veterán
ki milyen klubban van? én még sehová sem tartozok
-
hoffman_
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle #14856 üzenetére
Amint lesz időm és elérhető szerverem egyszerre, újra nekifutok...
-
Mosquitoo
senior tag
válasz
TESCO-Zsömle #14854 üzenetére
Szerintem legyen.
-
Mosquitoo
senior tag
Na, végül ennyi: 3'17"88
Föl lesz még töltve ez a verseny?
-
ABal
őstag
Én megint akkor vagyok fent, amikor senki sincs.
-
ALYRA
tag
szia!
hunocsi ledobott és nem látlak sehol
-
ABal
őstag
És hol vagy?
-
ABal
őstag
Van egy fél órám. Feljön valaki?
-
bazso29
aktív tag
Van élet a TDU után.. Kicsi szünet majd megint TDU.
Egyébként nem hiszek abban a kifejezésben, hogy TDU helyett. Számomra ez érthetetlen.
Sajnálom, hogy a TDU-szervert is elérte a válság, korlátozott számban korlátozott időre játszhatunk és úgy tűnik a port forward sem ér semmit. Reménykedjünk abban, hogy hó elején "megkapják a fizut" és rendbe rakják.
Moszki: Arra emlékszem, az is a Cadillac közelében volt. -
Fel
addikt
válasz
Lunatic666 #14836 üzenetére
Van esetleg Project Torque vagy Burnout Paradise, ezeket egyiket sem próbáltam, mert pont az nincs bennük, ami a TDU-ban tetszik: licenszelt kocsik (bár lehet tévedek és a PT-be került egy-kettő...). Viszont... ha minden igaz lesz valami MMO NFS... de hát az meg ugye nfs lesz...
-
Kloss
őstag
válasz
Lunatic666 #14834 üzenetére
Nekem jó a TDU2 is...
Melyik játékra gondoltál? Mert nekem ez jön be, pedig sokat próbáltam már.Lion81: holnap délelőtt nem jó neked? Lehet fenn leszek 11-12 óráig.
-
Lunatic666
tag
lassan el kéne gondolkodni azon, hogy van élet a TDU után?
meddig akartok még szenvedni? nem is tudom melyiknek van nagyobb esélye:
megjavul a szerver vagy kijön a TDU2?!szerintem elég jó kis csapat jött össze a szerveren, nem kéne hagyni h egyesével, szépen lassan eltűnjön mindenki....
meg kéne próbálni "átmenteni" a csapatott egy új, működőkepés játékba...
kérdés van e ilyen játék, ami akár egy kicsit is pótolhatja ezt a nagyszerű játékot?!a lehetőség él, kérdés élünk e vele, vagy csak tovább sírunk h, milyen rossz a szerver...
-
Mosquitoo
senior tag
Lebutított grafika, sok-sok FPS és íme az eredmény: 3'18"11
De ami rohadtul fölidegesített, hogy a cél után beleugratott egy táblába és ez a tetű hozzáadta a büntetést!Pedig büntetés nélküli idő volt!
Van egy olyan érzésem, hogy ez a 3'18 nem lesz érvényes idő...
-
Mosquitoo
senior tag
Na, végre tudtam menni a versenyen. Alakul!
3'22"33
-
Lion81
tag
A Ford Islandi parkolóban várok mindenkit sok szeretettel (kékes Lambo)
A hadi kikötő mellett van egy hosszú hídon kell átmenni :-)
Én már ott vagyok GYERTEK!!!! -
-
ABal
őstag
válasz
TESCO-Zsömle #14817 üzenetére
Szép volt, jó volt, rövid volt. Ledobott.
-
A-l-i-e-N
aktív tag
Hali
Jön valaki egy kis lájtos gurulásra? Max speed:250 (autopályán max 300)
D kategóriás autó és HC kell!!
Térkép közepén, Lamborghini szalonnál 19:30 (max 40ig várunk) tali -
ABal
őstag
Én most fent vagyok. Jön valaki?
-
hoffman_
nagyúr
2. napja próbálkozom Dine-ben azzal nyüves versennyel, de nem tudok csatlakozni
(de van tápom, végre játszhatok!
)
-
-
Kloss
őstag
válasz
DigitXT #14802 üzenetére
Nagyon tudok! (lassan menni
)
Nekem is szokta, főleg az egyik kanyar előtt, ahol emelkedik az út, hallani is, néhány tized levonást jelent. Pedig az út közepén megyek, persze lehet ez a baj.
A fű esetén másodperceket von le, de így csak tizedeket, ja és a táblakicsapás nagyon sokat levesz, próbáltam
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Lenovo ThinkCentre M70q Gen3 számítógép + Lenovo ThinkVision E24-28 monitor
- ASUS X301 (RX170HD)
- Lenovo Thinkpad T495s Ryzen 5 PRO 3500U/16GB RAM/256 SSD/14" FHD touch Magyar bill. laptop eladó
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga 4th i5-8265U/8GB/256GB NVME SSD/FHD Touch UltraBook garanciás
- Superconsole X2PRO retro játékkonzol 70000 játékkal + android box egyben
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest