- 2,5 gigabites hálózati switch jött a QNAP gondozásában
- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
Új hozzászólás Aktív témák
-
brd
nagyúr
válasz
#64791808 #19493 üzenetére
Úgy hívják, hexeditor program. Csinálsz egy új offline profilt (repgép leszáll, karakter kiválaszt, első verseny megnyer). Majd az online profil, playersave nevű file, 51. karakterétől a végéig mindent beillesztesz az offline profil ugyanilyen nevű file-jába, ugyanerre a pozícióra, aztán elmented, majd átmásolod a másik offline profilos savegame könyvtárba is ezt a playersave filet. Visszafelé ugyanígy működik.
-
StormLine
senior tag
válasz
#64791808 #13943 üzenetére
hogyne jártam volna. az a szimuláció megcsúfolása
pl 40nel csúszik az ember, átugrat egy fél hegyet stb. azért ugratni szeretek
szal attól hogy nagyobb a fékút, kisebb a kanyarsebesség/gravitáció még nem lesz szimulátor. annyira azért nem arcade mint pl az NFS mostanában, kanyar előtt kell fékezni stb, de azért nem lépte át azt a határvonalat amitől sim lesz
chungee: válassz másik nevet, vagy ha a tied a név korábbról akkor ugyanazt a jelszót add meg. talán a mailnek is egyeznie kell
-
StormLine
senior tag
válasz
#64791808 #13762 üzenetére
ha aszfalt lenne a reptér akkor mindenki oda járna, azt pedig szerintem nem akarták volna a játék készítői. talán jobb is így
a TDU nem a versenyekre hanem a szórakozásra van kihegyezve, legalábbis az emberek nagy része arra használja, tehát nem azon jár mindig mindenki esze hogy hogy tudná lealázni a másikat. nem azt mondom hogy minden versenyezni szerető ember agresszív, csak általánosságban beszéltem
Kloss: igen, vannak csalók, de szerintem nem ojan vészesen sok. meg amúgyis hamar át tudsz spawnolni ojankor másik layerre. persze jobb lenne ha egyáltalán nem lenne
-
Kloss
őstag
válasz
#64791808 #13762 üzenetére
Ritkaságszámba megy a higgadtság és a segítőkészség. De én is úgy tapasztaltam, hogy a TDU-s játékosok segítőkészek, normálisak. Ez igaz itt a fórumon és a szerveren is.
Bár szerintem sok a csaló a neten, tekintve elég könnyű beszerezni hozzá csalásokat, itt a fórumban is láttam már linket, az ilyesmiket én nem nézem jó szemmel, de ez van. -
TESCO-Zsömle
titán
válasz
#64791808 #13645 üzenetére
Gyere olyanra, amit én hosztolok. Azok ált jók szoktak leni. Persze függ a résztvevők sávszélességétől.
Gagyival szombaton toltunk pár multit külföldiekkel és semmi baj nem volt, pedig tele voltunk. Az már más kérdés, hogy menet közben elkezdett fogyni a nép, de csak azon tűntek el, akik lemaradtak, és ők vissza se jöttek. -
SonyBlack
tag
válasz
#64791808 #13588 üzenetére
Kapsz még pontokat azért is ha van 3 Ferrari , Aston, Chevi, Ford, azért is kapsz ha van 20 különböző autód, 3 motorod, ruhákat is gyűjthetsz, szóval rengeteg pontot össze lehet szedni úgy hogy nem is versenyzel, csak pénz kérdése. Ha bemész egy házadba, ott az info fülecskénél mindent megtalálsz!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple asztali gépek
- sziku69: Szólánc.
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Microsoft Excel topic
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT Rampage SHIVA Zalman 600W
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest