-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zho-lee
addikt
Csak az a gondom, hogy a hishoot template-k közül ezen a világos Note 5-ön látszik a legjobban a lényeg, amúgy fekete Note 4-em van, de ennek még ráadásul pixeles is a széle
Van valami egyszerű, akár tipus független template, ami tényleg kiadja a valódi lényeget, a HS-t?
Ami nincs túlságosan meg döntve (vagy elfordítva), nem tükröződik, stb.. -
gipsztigris
addikt
-
zeon.hu
nagyúr
Kiteszed a legnagyobb widget-et, majd hosszan rányomsz és átméretezés.
Utána klikk rá-> Empty-> felület-> hozzáadás-> kép.
Ezután kép kiválasztása a mobilod galériájából, majd méretre igazítani-> méretarány.
A végén Modul on tap, lezárod, hogy semmi ne történjen, ha hozzáérsz.
Ha vannak egyéb ikonok az oldalon, akkor háttérbe kell tenni a widget-et, ha a launcher ezt engedi (Nova pl igen). -
zermi
aktív tag
Talán még a MultiPicture Live Wallpaper is tud ilyet.
-
kelly416
veterán
Szia!
Ezt használom már egy ideje. Igen, végig próbáltam vagy 50-et 5-6 év alatt, amire ide elértem.
-
beg
veterán
Ha a zooper-ben szeretnéd használni, akkor a telefon memória/zooperwidget/fonts mappába bemásolod a *.ttf fájlt, majd azután a zooperen belül tudsz fontot választani.
Telefon rendszerfontját is lehet változtatni, de az root-ot és előzetes mentést igényel, mert eléggé le lehet térdeltetni vele
-
-
törölt tag
Pont a "mesterek" nem tettek az asztalra iránymutató témákat (ennek hangot is adtam). Például mikor egy festő megmondja, hogy szerinte milyen szín milyen formában illik a házhoz, mert Ő úgy tanulta, de fél éve nem volt ecset a kezében, így nem áll neki megmutatni. Adjál na a szavára. Lehet itt mindenféle mértani cirkusz nélkül is szépeket alkotni, csak nincs ember aki az "útmutatók" után posztolna. Megírták többen is, hogy próbálják arányosan, de nem jön össze, így inkább elvannak maguknak. Persze, szépérzék kell, de az pont annyi mértani elemet hoz magával általában ami pont elég. Kell ide tényleg az aranymetszés? Nincs szándékomban bántani senkit ezzel, arra próbálok rávilágítani, hogy az alap témázóknak nem kell ez. Aki meg komolyba nyomja az utánajár magától, tanul, minden fenn van a neten.
Elég csak megnézni a vezető PS oldalakat, kis számban vannak mértanilag arányos művek, mégis sokaknak tetszik úgy is....
Mennyi user igényelt privátban (fogalmam nincs, de tippem van) mértani vagy akármilyen hasonló szolgáltatást a HS-ének magasabb szintre emeléséhez az ajánlkozóktól? Ha sokan, akkor nincs igazam, és valóban csak a mértanilag arányos vagy milyen az elfogadott, senki ne merjen mást posztolni. Viszont ha nem kértetek segítséget, akkor jöhet minden ömlesztve ahogy eddig is megvolt minden gond nélkül.
Én személy szerint a mycs-re tettem fel egy csomót ez idő alatt is, tetszik jó pár embernek. Miért nem ide? Mert több HS-t a kutya meg nem ugatott, így azt láttam, nincs rá szükség. Ha úgy érzitek legyen több, mindenki tegye fel, mindegy milyet, és én is rakom kifelé sorban és visszaáll a topic színessége.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX3070 8GB ZALMAN S2 TG Enermax 750W
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R7 3750H / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged