-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laza...
addikt
válasz kakukkmarci #23927 üzenetére
Ez már a (majdnem) végleges
Középen az akksi kijelző % függően vált színt, töltéskor egységesen türkiz (mint most)
Értesítők (sms, hívás, gmail) csak ha vannak, akkor bukkannak fel
Természetesen Zooper - katt a képre, nagyban nem torz
[ Szerkesztve ]
Never give up!
-
Laza...
addikt
válasz Orionhilles #23943 üzenetére
Ne haragudj, de ez olyan "össze
hánytfércelt mű". Nincs benne semmi ami +-t adna, minden esetleges hogy hol van, egymásra lógnak/egymást takaró feliratok, az ikonok összevissza, alá a feliratok szintén. Én ilyet nem mernék kitenni... Ha 5 éves lennél, még kapnál érte egy buksisimit, de azt hiszem, túl vagy ezen a koronNever give up!
-
Laza...
addikt
válasz Orionhilles #23947 üzenetére
Nem vagyok mester, sőt, baromi messze tőle. A zoopert 2 hete használom ha van rá időm (mert az azért kell rendesen).
Azt ajánlom lessél meg minél több skint, és amiket fentebb leírtam azokat mindenképpen javítsd. Ugyanakkor nem lehet mindenki Botticelli, és nem mindenki szereti Van Goghot sem
Never give up!
-
Laza...
addikt
válasz 7Sony7 #23961 üzenetére
[cf] [/cf] közé kell tenni az advanced parametreknél
pl.
[cf]$#BLEVN#>50&&#BSTATN#!=2?#szinkod$
$#BLEVN#>10&&#BSTATN#!=2?#szinkod$
$#BSTATN#!=2?#szinkod$[/cf]Azaz ha töltés alatt van, az uccso sor szinkodja érvényesül, egyébként 50% alatt az első sor, 10% alatt a második sor, stb... Annyi értékhez és olyan szinezést raksz be amennyit akarsz
Never give up!
-
Laza...
addikt
Első körben a kérdésedben a válasz: Olyan fontot kell használnod, amiben van szív karakter - vagy átlátszó hátterű PNG képet.
A navbarra meg létezik több megoldás, android 4.4 -től (asszem) alapból tudja. Leg egyszerűbb ha eltünteted, és csinálsz helyette egyet magad
Never give up!
-
Laza...
addikt
-
Laza...
addikt
válasz gipsztigris #24017 üzenetére
Valamennyit mindig késik (pár mp-ről beszélek), ez a hiba akkor jön elő, ha gyenge a vas
Never give up!
-
Laza...
addikt
-
Laza...
addikt
válasz gipsztigris #24075 üzenetére
+1
Minimal ide-vagy oda, ezek a skinek/"widgetek", 99%-a egy darab képről szól. Mellette pár db nélkülözhetetlen, és meg sem változtatott "gombról". Mégis mindenki hú de szép, hú de jó... Ezért is nem teszek már be ide semmit
Never give up!
-
Laza...
addikt
válasz 7Sony7 #24079 üzenetére
Őszintén?
Egy db háttérkép, pár, a zooperben levő 1 kattintásos lehetőséget betéve. Max 5 perc. (teló bekapcsolással együtt)
Te kérdezted.
A zooper egy eszköz, amivel csomó mindent meg lehet csinálni, de nem használod/használjátok. Az hogy kiirattok valamit egy háttérképre, az nem "munka", és legfőbbképpen nem kreativitás. Aki megsértődik, az magár vessen, a normálisabbak úgyis tudják miről beszélek. Millió minta van aneten, nem szégyen lopni, és beletenni/hozzáadni a saját ízlésed, stílusod.
Ezek a munkák 99%-a olyan mintha PS-ben fehér meg fekete színnel öntgetnél le köröket - akkor minek a PS?
Bocsi, de nekem ez a véleményem
Never give up!
-
Laza...
addikt
válasz 7Sony7 #24087 üzenetére
Félreértés ne essék, én sem vagyok kreatív alkat, én is lesem a dolgokat amiket aztán beépítek a magam kedvére. Ez is egyfajta fejlődés, ha hobby, ha nem, de ha sokat csinálja az ember, és nem teljesen botkezű, akkor előbb-utóbb születik valami, amire azt mondod: Igen, ez már valami, és ráadásul én csináltam.
Aki besértődik, az meg sosem jut el erre a szintre - legyen az Ő baja.
De ezt Neked is, mint jótanács: Az arányokat hozd szimmetriába először, mert anélkül semmi nem ér semmit
Never give up!
-
Laza...
addikt
válasz 7Sony7 #24091 üzenetére
Na, látod, ez egy alapvető hiba: tudod hogy sz@r, és kiteszed, sőt, véleményt kérsz...
Itt van millió, akár le is tölthető példa. Gyakorlás teszi a mestert
Never give up!
-
Laza...
addikt
-
Laza...
addikt
válasz gipsztigris #24128 üzenetére
Kicsit? Ma a zsíros kenyérre valót sem termelted meg
Never give up!
Új hozzászólás Aktív témák