Új hozzászólás Aktív témák
-
L3zl13
nagyúr
De ugy tappenzt sem kapnak. Igy legalabb a tappenzes csalok szama is csokken.
Nem is értem miért csökkenne ettől a táppénzes csalók száma. Ha már kamuból vagy táppénzen akkor nem szükséges fertőző betegséggel kiiratnod magadat ugye?Tehat ha ennek ellenere megprobalja, akkor ezt a szemelyes adatot o maga szandekosan hozza nyilvanossagra a rendszert felhasznalva.
Ez nem így működik. -
L3zl13
nagyúr
Az, hogy el van tiltva már automatikusan azt jelenti, hogy van valami fertőző betegsége. Ez pl egy covidhoz hasonló járvány esetén azt jelenti, hogy ha az embernek van egy egyszerű megfázása mindenki a környezetében azt fogja hinni róla, hogy covidos.
És mint mondtam ez csak oda vezetne, hogy az emberek, akik nem akarják, hogy eltiltsák őket a közlekedéstől nem mennek orvoshoz és nem iratják ki magukat. -
-
L3zl13
nagyúr
A jelentés szerint a vezetők azonban nem csak az akkuk és üzemanyagcellák kapcsán aggódnak, hanem a technológia kapcsán is, mert nagy kereslet lesz a szenzorokra, drónokra, szerverekre, adattárolókra, hálózatokra, az EU pedig nem minden téren erős vagy önálló.
Van valami ebben a listában amiben az EU önálló vagy erős?
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Villanyszerelés
- Gyúrósok ide!
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- LEGO klub
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Bomba ár! Dell Latitude 5320 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest